Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ:ΕΘΑΨΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.....ΑΝΑΠΟΔΑ.ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο που αποδεικνύει ότι το φέρετρο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου τοποθετήθηκε ανάποδα σε σχέση με αυτό του Μακαριστού Σεραφείμ «ανέβηκε» στο Youtube. Ο προσεκτικός χρήστης σημειώνει με γραφήματα το λάθος…

Ο θάνατος του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου συγκίνησε εκατομμύρια Ελλήνων. Χιλιάδες σχημάτισαν ουρές επί ώρες έξω από τον Ιερό Ναό της Μητρόπολης, προκειμένου να προσκυνήσουν το σεπτό σκήνωμα, ενώ πλήθος κόσμου παρακολούθησε από κοντά, την περασμένη Πέμπτη, την εξόδιο ακολουθία, τη νεκρώσιμο πομπή και τον ενταφιασμό.

Εκατομμύρια Ελλήνων παρακολούθησαν από τηλεοράσεως τα παραπάνω, ωστόσο ένας χρήστης του Διαδικτύου, με το ψευδώνυμο «1bluescorpion» υπήρξε ο πλέον παρατηρητικός και με βίντεο που έφτιαξε και ανήρτησε στο Youtube δείχνει ότι ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος ετάφη ανάποδα, σε σχέση με τον Μακαριστό Σεραφείμ, δίπλα στον τάφο του οποίο τοποθετήθηκε και το φέρετρο του αποβιώσαντος Χριστόδουλου.

Το εν λόγω βίντεο περιλαμβάνει πολλά αποσπάσματα με εικόνες από τη μετάδοση των τηλεοπτικών καναλιών από το Πρώτο Νεκροταφείο, ενώ με πρόχειρα γραφήματα δείχνει το ότι το φέρετρο του Μακαριστού Χριστόδουλου τοποθετήθηκε ανάποδα σε σχέση με αυτό το Μακαριστού Σεραφείμ.

Μία προσεκτική ματιά στα πλάνα δείχνει ότι οι ιερείς που είχαν αναλάβει το έργο της ταφής, όταν έκλεισαν το φέρετρο, το σήκωσαν και έκαναν μία δεξιόστροφη περιστροφή, με αποτέλεσμα να τοποθετηθεί με την αντίθετη φορά από αυτό του προκατόχου του.

Ο εν λόγω χρήστης αντιμετωπίζει το περιστατικό ειρωνικά προς τους υπευθύνους του έργου της ταφής και τιτλοφορεί το βίντεο του: «Χριστόδουλε συγχώρεσε τους… είχανε αλλού το μυαλό τους».
.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου