Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΓΚΡΕΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ






“Σήμερα παρακολουθήσαμε σε επανάληψη την παρωδία ‘ο κουμπαράς’. Σενάριο: Π. Καμμένος – Αλ. Τσίπρας. Σκηνοθεσία: Π. Καμμένος. Πρωταγωνιστούν: Π. Καμμένος, Π. Χαϊκάλης, Π. Σκουρλέτης και συνεργάτες, Μοντάζ: Λάκης Λαζόπουλος»,
αναφέρει σε δήλωσή της η Άννα Ασημακοπούλου, η οποία χαρακτηριστικά αναφέρθηκε και στην υπόθεση της “παρωδίας” για την οποία κάνει λόγο.
«Μια ομάδα σκευωρών προσπαθούν να εκβιάσουν Έλληνες βουλευτές να μην εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προκαλέσουν πολιτική ανωμαλία ευτελίζοντας τους θεσμούς», είπε συγκεκριμένα η εκπρόσωπος της ΝΔ.
«Απαντάμε: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Ας το καταλάβει καλά η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Και αυτή τους η προσπάθεια θα πέσει στο κενό. Με πρωτεργάτη και σύμμαχό μας τον ελληνικό λαό», πρόσθεσε η κα Ασημακοπούλου.” τόνισε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου στις καταγγελίες του  Παύλου Χαϊκάλη περί προσπάθειας χρηματισμού του, προκειμένου να ψηφίσει θετικά στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τίθεται ζήτημα δημοσίου συμφέροντος και προστασίας του πολιτεύματος, το συγκλονιστικό υλικό πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα, τονίζουν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτουν: Εγείρονται ερωτήματα για τη στάση της εισαγγελικής Αρχής που ενώ είχε αποδεικτικό υλικό για απόπειρα δωροδοκίας δεν κάλεσε τον δράστη στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.
Αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν σχετικά με την αδράνεια της εισαγγελικής αρχής που ενώ είχε επί μέρες στην κατοχή της αποδεικτικό οπτικοακουστικό υλικό τέλεσης απόπειρας δωροδοκίας βουλευτή, δεν εξέδωσε εντολή αυτόφωρης διαδικασίας για τον δράστη, τονίζουν πηγές της Κουμουνδούρου.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν τη δημοσιοποίηση του συγκλονιστικού υλικού, όπου ακούγονται καθαρά ονόματα και περιγραφές, καθώς αποδεικνύει την απόπειρα τέλεσης εγκληματικής πράξης κατά του πολιτεύματος, και προφανώς αποτελεί ζήτημα δημόσιου συμφέροντος.

Δεν δέχθηκε να παραλάβει το επίμαχο DVD με τις καταγγελίες Χαϊκάλη ο Σαμαράς! – Το απέστειλε στον Εισαγγελέα ως παράνομο προϊόν!

σχολιο ΚΟΜΠΡΑ:ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΥΕΛΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΔΕΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΕΡΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΘΕΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΤΟΥΣ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ''ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ'' ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Η ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΡΟΙΟΝ.ΑΛΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΧΩΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣ ΒΑΣΙΜΑ.ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ.ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ:Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται.




.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου