Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.....ΟΣΟ ΖΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΙΝΤΕΟ

τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας....
Αφού ολοι οι πολιτικοί κόπτεστε για την ΠΑΤΡΙΔΑ.....
αποδείξτε το.Με δύναμη και σθένος.Οχι με δηλήμματα και φθηνές δικαιολογίες.Ούτε με εκβιασμούς και λαδώματα.ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.Στη πολιτική ζούγκλα που επικρατεί δεν γνωρίζω αν υπάρχουν πολιτικοί με συνείδηση η οχι.Δεν ξέρω τι σκοπούς εξυπηρετούν,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ πολύ λίγοι το εκφράζουν.Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.Ολα τα ονόματα που αναφέρονται στην φωτο,δεν α΄νηκαν σε κομματα αρισερών,δεξιών,κεντρώων.ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΝΔΥΝΟ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΤΑΝ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ.ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου