Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

Νέα φούσκα ετοιμάζει ο Μπένι

«Η παράταση του προγράμματος μπορεί να μην είναι τεχνική και ολιγοήμερη αλλά εξάμηνη, η πίεση για μέτρα που θα διασφαλίζουν τη δημοσιονομική σταθερότητα και για το 2016 και το 2017 έγινε αφόρητη».
Αυτά έγραψε «Το Βήμα». Και καλείται πλέον ο κατασκευαστής ερμηνειών, εξηγήσεων και ψεμάτων Ευάγγελος Βενιζέλος να βρει τα κατάλληλα λόγια από τη μάντρα φραστικών οικοδομών του, που λειτουργεί χωρίς άδεια, για να χτίσει μια νέα λεκτική φούσκα που θα μας ησυχάζει. Διότι η προηγούμενη, περί ολιγοήμερης παράτασης του μνημονίου για τεχνικούς λόγους, ΕΣΚΑΣΕ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑ
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου