Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ


Μυστική σύσκεψη έγινε σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, από παπανδρεϊκούς  και μάλιστα οι περισσότεροι, σύμφωνα με πληροφορίες, τάσσονται υπέρ της δημιουργίας νέου κόμματος.
Η συζήτηση έγινε σε τεταμένο κλίμα καθώς αρκετοί, από την άλλη πλευρά, πιέζονται εξαιρετικά με μια τέτοια επιλογή που θα μπορούσε να τους στοιχίσει τις βουλευτικές τους έδρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου,  απέφυγε να καταστήσει σαφή την δική του βούληση, αρκούμενος να ακούει τις τοποθετήσεις των στελεχών. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν το Σαββατοκύριακο.
Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν οι Θάνος Μωραΐτης, Φίλιππος Σαχινίδης, Γιώργος Πεταλωτής, Αφροδίτη Παπαθανάση, Ρεγγίνα Βάρτζελη, Γιώργος Ελενόπουλος, Γιώργος Πετρουλάκης κλπ.
Η αρχική σκέψη είναι η σύσκεψη να περιοριστεί στο αν οι «παπανδρεϊκοί» θα είναι υποψήφιοι με την Δημοκρατική Παράταξη του Ευάγγελου Βενιζέλου. Το κλίμα πριν την συνάντηση των παπανδρεϊκών ήταν να μην κατέβουν υποψήφιοι.
Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο από πλευράς του Ευ. Βενιζέλου, ο οποίος το απόγευμα μόλις, μίλησε σε εκδήλωση για την «διαμόρφωση των προγραμματικών και πολιτικών θέσεων του συνεδρίου της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης».
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Εάν ναι  κοινοποιήστε το!


Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΠΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου