Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Η ΒΟΜΒΑ ENOLA BOY SORRAS ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ ΑΛΥΠΗΤΑ!!!! ΚΑΥΓΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ES EXES!!!!

ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΝ (ΜΠΑΛΕΤΤΟΝ) ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΞ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΠΑ ΩΠΠΑΡΕΛΟ!!!!  ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΖΕΪ ΜΠΕΚΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ!!!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
 
Η ΒΟΜΒΑ ENOLA BOY SORRAS ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ ΑΛΥΠΗΤΑ!!!! ΚΑΥΓΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ES EXES!!!!

Πάλαι με δίκες ασχλείται ο Αρτέμης Σώρρας (Κοράκης αρχαιοελληνιστί).  Α και κάτι άλλον αν πλασάρεσαι σε δίκες θέλεις δεν θέλεις γίνεσαι βέρυ φέϊμους!!!!

Θα τους δικάσω φέρεται να είπε ο Σώρρας εννοώντας το ΔΝΤ!!!! ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΘΑ ΠΑΤΣΙΣΕΙ ΤΗΝ CIA, ΝΑΤΟ κ.α., όποιος μπορεί και θέλει δεν το λέγει δημοσίως, εκτός εάν υπάρχει κάτι άλλον στημένον στην μέση. Συσσίτια πότε θα δώσει;;;; ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΥΣΤΙΚΟΥΣ) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Παρά να σπαταλήσεις τα χρήματα σου για να δικάσεις δημοσίως εις όλον το ΣΥΜΠΑΝ το ΔΝΤ δεν δίνεις τα ήμισυ για να σώσεις τους ΕΛΛΗΝΕΣ από τα κενά/άδεια στομάχια και ν’ αγοράσεις και καμπόσα προηγμένα όπλα, πεντέξι υπερόπλα ατομικής εκρήξεως τύπου enola boy;;;; Τι λες artemi;;;;
Να σου αναλύσω και την λέξη Αρτέμης/Άρτεμης mr Sorras im sorry I make analysis of greek words, = άρτεμις = άρτος/αρτ/αρτοκλασία+μις = εμού = τον άρτον ημών το επιούσιον εξού και άρτος = τα ψύχουλα/ψώμια και το σκληρόν απέξω επιβίωσε εις την κυπριακήν καθομιλουμένην = καυκάλιν/καυκάλιν, δηλαδή ο άρτος δεν είναι μόνον το ψωμί αλλά το ψωμί μέρος του άρτου ως ψύχα συν ο τραγανός περίγυρος ήτοι η ΚΑΥΚΑΛΑ όπως και το κατσάβραχον ή μέρος σπαρμένον με μικρά βράχια στην στεριά = καυκαλιά κυπριαστί και Καυκάσιος επειδή ο Καύκασος έχει τέτοια βράχια και σκληρόν άγονον έδαφος. Η λέξη καύκαλον σημαίνει σκληρόν, αποσκληρωμένον και καυμένον/καμένον = καυ+κάλος = κάλος εξού κυπριαστί το καίγει καλειται και καύκει και προφέρεται κάφκει όπως καυκάσιος και ο καυγάς εξ ίδιας λέξεως, κυπριαστί καυκάς που είναι σωστότερον από το καυγάς και η παλλακίδα/ηδαλίσκη/ερωμένη κυπριαστί καύκα = αυτή που καίει ηδονικώς αλλά και για την οποία εγίνοντο καυγάδες = καυκάες/καυκάδες κυπριαστί. 

Αποκαλύπτουμε διαδίδεται πως έγινε άγριος καυγάς μεταξύ Σώρρα, Σαμαρά και Αναστασιαδή (ο Αναστασιάδης γενναιόδωρα εδέχθηκε οίον προσφερόμενον ποσοστόν σωτηρίας) ως προς την αναβίωση μίας υπεραρχαιοελληνικής τεχνλογίας με τον σύγχρονον κωδικόν για ευνόητους λόγους es exes η οποία τρέφει το στομαχι, το μυαλόν και τα όργανα του σώματος διά μέσω του γεωμετρικορυθμικού χορού τύπου υπερμπαλέττου με μυστικόν μουρμουρητόν. Η τεχνολογία εκτός των άλλων συμπιέζει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και αφού την κοπανήσει την κατακόβει σε αερική μορφή σιούσι/σιασιήμι ή και κούπες/κουπέπια κυπριαστί και με δονήσεις εντός σώματος το ταϊζει απευθείας με κραδασμούς ενέργειας πρωτεϊνών, υδατάνθρακων, ιχνοστοιχείων, αναβολικών, διεγερτικών, βιταμινών κ.α. Τουτέστιν με το δονομπαλέττον δεν χρειάζεται συλλογή τροφής από την φύση μήδε κόπος, κατανάλωση και αφόδευση/κατούρηση. Η Επιστήμη θα σώσει τους Έλληνες από την πείνα ενώ μπορεί να αποφέρει τρισεκατομμύρια κέρδη από τους πεινασμένους Αφρικής, Ασσίας και Αμερικής. Η εταιρεία λέγεται ότι εσυντάχθηκε και πως χρειάστηκαν εκατομμύρια δολλάρια για να τεθεί το πρόγραμμα σε λειτουργία και πειραματική δοκιμασία και ΕΠΕΤΥΧΕΝ!!!! ΕΦΡΑΙΝΕΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΡΜΑ ΠΛΕΟΝ Η Η ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΑΕΡΑΝ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΝ ΣΤΟΥΣ 5556070780 ΤΡΙΣΧΙΛΙΟΚΥΚΛΟΥΣ ΔΟΝΗΤΙΚΗΣ ΚΛΙΜΑΚΟΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΑΛΦΑ όπως ονομάζεται σύμφωνα με πληροφορίες . Ως εκ τούτου εκ τούδε και εν τοις εφ’ εξής αντί να λέγουμε «νυστικόν αρκούδιν δεν χορεύει» θα λέμε «όταν πεινάς χορευε Έλληνα χόρευε» και αποσπάστου από τα σημαντικά προβήματα με ψευδοσωτήρες, παγαπότηδες και απατεώνες που σας αφήνουσι απροετοίμαστουν εν καιρώ άκρατης κρίσεως η οποία ακόμη ούτε καν εφάνηκε, αλλά είπαμε ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΝ ΑΕΡΑΝ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΝ ΘΑ ΤΡΩΜΕ!!!!

We speak greek too mr sorry samar ingo άρτον έχει από τα δισεκατομμύρια λόγια και χρήματα ή γιοκ όπως λέμε γιοκσιαϊαρ ορ νιου γιορκ νιου γιορκ μέϊτυ φράνξ συνάτρα;;;; 

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΞ ΑΠΕΝΟΕΙΤΟ!!!!




ΠΗΓΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου