Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ..... ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ


Κι έλεγα τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει αυτή η κίνηση του Ομπάμα να πάρει την έγκριση του κογκρέσου σε κάτι που έχει ήδη αποφασιστεί.......

Κύριε ΟΜΠΑΜΑ μας ζαλίσατε....

Και έχοντας όντας ζήσει μία εμπόλεμη κατάσταση το 1999,στην Σερβία,θυμήθηκα το εξής.

Ο Άσαντ θα ήταν ηλίθιος να χρησιμοποιήσει χημικά, λέει ο Πούτιν

 
«Προβοκάτσια τα περί επίθεσης»


Η χρήση χημικών όπλων την ώρα που ο συριακός στρατός βρισκόταν στην περιοχή και πραγματοποιούσε επίθεση θα ήταν «παντελής ηλιθιότητα» εκ μέρους του Μπασάρ Αλ-Άσαντ, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος μάλιστα κάνει λόγο για προβοκάτσια των κυβερνήσεων που θέλουν να επιτεθούν στη Συρία.

Το διάγγελμα Ομπάμα για την Συρία - Θα ζητηθεί έγκριση από το Κογκρέσο για την επέμβαση


- Ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα προέβη σε διάγγελμα αναφορικά με το ζήτημα της χρήσης χημικών όπλων στην Συρία

ΕΚΤΑΚΤΟ- Ομπάμα: Είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε στη Συρία

Φωτογραφία
«Είμαι έτοιμος να δώσω εντολή για χτύπημα στη Συρία», δήλωσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος αυτή την ώρα απευθύνει διάγγελμα προς τον αμερικανικό λαό.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ: "ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ"!

 
Ο Αρχηγός της Σαουδαραβικής Υπηρεσίας Πληροφοριών  της "CIA της Ερήμου", είναι σύμφωνα με πληροφορίες ξένων ανταποκριτών και μαρτυρίες των ίδιων των κατοίκων της περιοχής Ghouta της Δαμασκού, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την επίθεση με τα χημικά στη Συρία, για την οποία και
ενοχοποιήθηκε το καθεστώς Άσαντ και δόθηκε έτσι αφορμή επίθεσης των ΗΠΑ κατά της Συρίας!

ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ

Φωτογραφία
φωτο.ΝΑΚΟΣ ΜΑΡΟΥΓΚΑΣ


Bρυξέλλες, Δ.Πορφύρης /Π.Σταφυλά
« Να πάρουμε το Νόμπελ Eιρήνης από τον Ομπάμα », τιτλοφορείται άρθρο του Uli Windisch που φιλoξενείται στο ελβετικό Les observateurs.ch . Μεταξύ άλλων αναφέρει :

Η νέα γενιά των "Ελλήνων" πολιτικών...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0MjmZvOFxd9Oxv5bpECl0rJDkNQAd1HlG6T3fB8A3omePQjeczUboGmdtZAy-YZgHsw2QziEvwwtRl3CkQXXdcxU2zaC84o65RvwB4jOYaaU6XwoW6T58kuhclWi56ZrHBNjSTllMK1bx/s1600/3.jpg 
Μετά το ξυλοδαρμό από τον Ελληνικό Λαό των διαφόρων πολιτικών, και τον προπηλακισμό πολλών άλλων, υποτελών στους ξένους δυνάστες, επισημαίνουμε και εξηγούμε τους λόγους για τους οποίους ο Λαός προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες.

Οι πολιτικοί ορκίστηκαν να προστατεύουν τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, αντί αυτού,

Δέκα απαραίτητα πράγματα που πρέπει να αποθηκεύσουμε σε περίπτωση πραγματικής κρίσης

τροφιμα 
Πολύ ενδιαφέρον το παρακάτω άρθρο από το «Οδηγός επιβίωσης για το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε» για όσους ενδιαφέρονται να αποθηκεύσουν τρόφιμα για το διάστημα 1 έτους.

Όλοι ετοιμάζονται για την κρίση που έρχεται και δεν μιλάω για την οικονομική κρίση που έχει «χτυπήσει» την χώρα μας, αλλά για την παγκόσμια διατροφική κρίση που είναι στα πρόθυρα να ξεσπάσει.

ΣΥΡΙΑ Μήνυμα Ομπάμα για επικείμενο χτύπημα

сирия оон инспекторы эксперты граница Ливан завершение работыΗ έρευνά τους ολοκληρώθηκε χθες και σήμερα εγκαταλείπουν τη χώρα οι επιθεωρητές  για να ενημερώσουν τα Ηνωμένα Έθνη, όπου ο γενικός γραμματέας θα λάβει το πόρισμά τους.
Όμως και χωρίς να έχουν παρουσιαστεί ακόμη τα σχετικά στοιχεία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα εμφανίστηκε σίγουρος ότι η συριακή κυβέρνηση έκανε χρήση χημικών όπλων κοντά στη Δαμασκό.

Μεταφορά ελλήνων πολιτών και πρόσφυγες από τη Συρία στην σύσκεψη στο ΥΠΕΘΑ

http://mediasoup.gr/sites/default/files/images/sirielleniesmetaforapekei.jpg

Η πιθανότητα ενεργοποίησης του σχεδίου ασφαλούς μεταφοράς Ελλήνων πολιτών από τη Συρία (Σχέδιο «Κόσμος»), καθώς και η διαχείριση του κύματος προσφύγων από τη Συρία που ενδεχομένως εισέλθει στην Ελλάδα (Σχέδιο «Ιώνη»), συζητήθηκαν κατά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, υπό την προεδρία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Μ. Κωσταράκου,

Η Μέρκελ επέκρινε Ρωσία και Κίνα για την στάση τους στην Συρία

http://www.pygmi.gr/wp-content/uploads/2013/08/merkel.jpg 
Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ξεσπάθωσε κατά της Ρωσίας και της Κίνας αναφορικά με την στάση που τηρούν στην συριακή κρίση, επικρίνοντάς τους ότι αποδυναμώνουν την εξουσία του ΟΗΕ.

Ιταλίδα ΥΠΕΞ: Η επέμβαση στην Συρία ενέχει τον κίνδυνο παγκοσμίου πολέμου

http://www.pygmi.gr/wp-content/uploads/2013/08/ema_bonino1.jpg 
 Η Συρία «προφανώς και θα αντιδράσει» σε μία πιθανή στοχευμένη επίθεση εναντίον της και «θα υπάρξει κίνδυνος για παγκόσμια ανάφλεξη από την σύρραξη αυτή», προειδοποίησε η Ιταλίδα ΥΠΕΞ, Έμα Μπονίνο, επαναλαμβάνοντας την άρνηση της κυβέρνησής της να συνδράμει μία τέτοια επιχείρηση χωρίς την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Μαδούρο: Επίθεση στην Συρία θα «μολύνει» την Ευρώπη

http://www.pygmi.gr/wp-content/uploads/2013/08/Maduro.jpg
Μια στρατιωτική επίθεση εναντίον της Συρίας «θα μολύνει την Ευρώπη με την τρομοκρατία» προειδοποίησε την Παρασκευή, τον Γάλλο ομόλογό του, Φρανσουά Ολάντ, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο.

ΤΩΡΑ .Η ΣΥΡΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ


http://images.alarabiya.net/98/88/640x392_62367_241602.jpg
Όπως μεταδίδει η έγκυρη ισραηλινή ιστοσελίδα DEBKA files το υπουργείο πληροφοριών της Συρίας διέταξε την τηλεόραση της χώρας

Ολόκληρη η Λήμνος στα «κάγκελα»!

http://www.limnosreport.gr/wp-content/uploads//2013/08/klpo.jpg 

Σύσσωμοι οι κάτοικοι της Λήμνου ετοιμάζονται να ανέβουν στα κάγκελα, όπως θα λέγαμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο .
Όλοι οι φορείς του νησιού, οι κάτοικοι μέχρι και τα μικρά παιδιά, σκέφτονται με ποιο τρόπο να διαμαρτυρηθούν για την ουσιαστική διάλυση της Λήμνου.

Ρωσία: Απαράδεκτες οι απειλές Ομπάμα

Ρωσία: Απαράδεκτες οι απειλές Ομπάμα 


Η Ρωσία κατήγγειλε τις παρατηρήσεις του Aμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, σχετικά με μια πιθανή «περιορισμένης, κλίμακας στρατιωτική δράση» κατά της Συρίας. «Οι απειλές αυτές είναι απαράδεκτες», ανέφερε από τη Μόσχα ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς.

Οι Ελληνες εθελοντές που πολεμούν στη Συρία μαζί με τον στρατό του Άσαντ!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMTg0H1Ii5SU7jmyf4MBAfe9tpIK9GKqe64v1wxRtuUqevGqoQ-kAAP18LbtI7V_I-zKSZIu4nvwcbdkgJ8njn03wjyPiBUhHgj55A8w8aLoJsErPUfODCBr-UKFLHV7tw_eNwq3_otUg/s1600/syria895.jpg 
 Είναι σκληροί εθνικοσοσιαλιστές. Δεν διστάζουν να σηκώσουν τα όπλα για να υπερασπιστούν το αξιακό σύστημα και την ιδεολογία τους. Αρθρογραφούν, παρεμβαίνουν στα δημόσια ζητήματα και οργανώνουν ακτιβιστικές ενέργειες μέσω του ιστολογίου «Μαύρος Κρίνος». Μία από αυτές ήταν το «λούσιμο» (με ένα ποτήρι αναψυκτικού) του Βαγγέλη Βενιζέλου στο Παρίσι από «Ελληνα αυτόνομο συναγωνιστή» (όπως αποκαλείται από το ιστολόγιο), στις 15 Ιουνίου.

Η αλήθεια για Πούτιν και Σαββίδη

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Ιβάν Σαββιδη 

“ Οι σχέσεις του Ρώσου Προέδρου με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο περιφερειάρχης του Ροστόφ, η παραπληροφόρηση στην Ελλάδα, ο ρόλος των εγχώριων επιχειρηματικών συμφερόντων, οι ελληνορωσικές σχέσεις που μπήκαν στον πάγο και η δυσαρέσκεια του Ιβάν Σαββίδη από τη στάση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ”

Ομπάμα: Θα επέμβουμε στη Συρία, αλλά όχι με χερσαίες δυνάμεις.ΒΙΝΤΕΟ



-Ο Μπάρακ Ομπάμα, στο διάγγελμά του, ξεκαθάρισε ότι οι ΗΠΑ θα επέμβουν στη Συρία, αλλά όχι με στρατιωτικές δυνάμεις
- "Εξετάζουμε σχέδιο περιορισμένης δράσης", είπε ο Αμερικανός πρόεδρος
- "Η χρήση χημικών όπλων απειλεί την εθνική μας ασφάλεια"
- Κατηγορίες για αδυναμία του ΟΗΕ να αναλάβει δράση

Βενιζέλος: «Εξαιρετικά ανησυχητική» η κατάσταση στη Συρία

 
«Eξαιρετικά ανησυχητική» χαρακτήρισε την κατάσταση στη Συρία ο αντιπρόεδος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δήλωσή του προς το πρακτορείο Reuters.

Αποδοχή αιτήματος ΗΠΑ για Σούδα-Καλαμάτα!ΑΛΛΑ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ"...

 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν και επίσημα άδεια χρήσης στρατιωτικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα και αυτό ήταν το βασικό αντικείμενο της ατζέντας στην συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ε.Βενιζέλου και Δ.Αβραμόπολου, όπως και των δηλώσεων περί "τήρησης υποχρεώσεων" που ακολούθησαν.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ράσμουσεν: Το ΝΑΤΟ δεν θα εμπλακεί σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία

 
Εγκαταλείπει τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ . Δεν συμμετέχει στην επέμβαση εναντίον της Συρίας η Συμμαχία. Στηρίζει τις αποφάσεις του ΟΗΕ

ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΤΕ ΕΝΑΝ!!!!


Μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση για τους έλληνες πολίτες που ενδιαφέρονται σφόδρα για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών έρχεται από τον Υπουργό Άμυνας του Καναδά. Στην Ελλάδα μπορούμε τάχιστα να την ενσωματώσουμε σε νόμο για να λυθεί αφενός το πρόβλημα διαμονής των λαθροεποίκων σε άσχημα κτίρια στο κέντρο της Αθήνας και αφετέρου οι αριστεροί συμπολίτες μας να μπορέσουν να πραγματώσουν στην πράξη τα ιδανικά για τα οποία αγωνίζονται.

Ο Μ.Ομπάμα δίνει το σήμα για επίθεση σε πολεμικό συμβούλιο.



Πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται διάγγελμα του Αμερικανού Προέδρου Ομπάμα, την 21.00 ώρα Ελλάδος.

Είναι εβραικό μαγαζί πλέον η Δημόσια Τηλεοραση.

 
Τελικά Σιωνιστές και Μασώνοι ελέγχουν πολύ περισσότερο την κατάσταση απο ότι νομίζουμε! Χτές διαβασα το εξης και έπαθα σοκ. Γνωστή δημοσιογράφος της ΝΕΤ, που έλεγε το δελτίο με το αστρο του Ισραήλ στο πέτο, προσελήφθη στη ΝΕΡΙΤ από τους πρώτους!  

"Nein" των Γερμανών σε πόλεμο κατά της Συρίας

 


Η Γερμανία απέκλεισε τη συμμετοχή της σε πιθανά κτυπήματα των Δυτικών κατά της Συρίας.

Ο Γερμανός Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφεν Σέιμπερτ δήλωσε πως «δεν έχουμε μελετήσει ούτε μελετούμε ένα στρατιωτικό κτύπημα», προσθέτοντας πως το Βερολίνο δεν έχει ερωτηθεί για να συμμετάσχει σε μια τέτοια στρατιωτική δράση.

ΟΜΑΔΑ Ε ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Γράφει ο Γεώργιος Πάλμος


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ Ε ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΥΠΕΡΕΛΑΦΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι φτάσαμε στο "όχι" των Βρετανών

ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι φτάσαμε στο όχι των Βρετανών

Το ηχηρό χαστούκι της βρετανικής Βουλής στον πρωθυπουργό Κάμερον αλλάζει τα δεδομένα στην κρίση της Σύριας. Μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση οι βρετανοί βουλευτές είπαν όχι σε επίθεση κατά της Συρίας και πλέον ο Ομπάμα αναζητά νέους συμμάχους.

ΣΥΡΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ; ΒΙΝΤΕΟ

syria-oramiden 
Ζούμε ιστορικές στιγμές , η Νέα Τάξη πλέον δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα...φανερώνουν όλα τους τα σχέδια , ξέροντας ότι ο κόσμος αδιαφορεί για τα κοινά και νοιάζεται μόνο για καλοπέραση κτλ..

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ !!! ΒΙΝΤΕΟ


ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ;;;;;
ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ;;;;;

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ, ΤΩΡΑ!

Τι είπε ο άνθρωπος...απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ

Ακούστε τη δήλωση του  δίδυμου αδερφού του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, για τα μέτρα της κυβέρνησης.
Δεν θα πιστεύτε αυτά που βλέπετε και ακούτε

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ του PEDRO OLALLA - ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ...

Αρχείο:Areopagus6.JPG
Ο Pedro Olalla González de la Vega (Οβιέδο, Ισπανία 1966) είναι συγγραφέας, ελληνιστής, καθηγητής φιλόλογος, μεταφραστής, φωτογράφος και κινηματογραφιστής, και σε αυτούς τους τομείς συνεργάζεται τακτικά με εκδοτικούς οίκους, πανεπιστήμια και πολιτιστικούς φορείς από διάφορες χώρες του κόσμου. Εδώ και είκοσι οκτώ χρόνια, διατηρεί μια έντονη σχέση με την Ελλάδα και το 1994 μετοίκησε στην Αθήνα με σκοπό να ασχοληθεί με την έρευνα, τη δημιουργία και τη διδασκαλία.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Συναγερμός στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας:Επείγουσα σύσκεψη στο ΥΠΕΘΑ συγκαλεί ο Αβραμόπουλος

 
 Συναγερμός στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την Συρία. Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν παρά το γεγονός ότι από ΗΠΑ και Βρετανία παρατηρείται μια αλλαγή στάσης είναι ότι το χτύπημα στη Συρία είναι θέμα ωρών.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΙΣ). Προετοιμάζουν την ψήφιση του “Αντιρατσιστικού” ΤΡΟΜΟ-νόμου!

 


Πάνε ΟΛΟΤΑΧΩΣ οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ για εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ, διαχωρισμό ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (οι ίδιοι θα  παραμείνουν αφορολόγητοι)  και ψήφιση του ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Αντιρατσιστικού νόμου…. (όποιος βουλευτής δεν αποδέχεται το “ολοκαύτωμα των 6 εκατομμυρίων” ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ…..)

Είμαστε έτοιμοι για όλα . Μόνο στο Θεό θα παραδώσουμε τις ψυχές μας.13 πιλότοι αυτοκτονίας θα ανατινάξουν τα αεροπλανοφόρα


Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά


Η Guardian (29/08/13) δημοσιεύει επικοινωνία της με πιλότο της Συριακής Πολεμικής Αεροπορίας τον οποίο έχει και ως αξιόπιστη πηγή εδώ και 12 μήνες, όπως επισημαίνουν οι συντάκτες της εφημερίδας. Ανοίγει τα χαρτιά του και αποκαλύπτει :

Πρώτα θα ολοκληρωθούν οι τελετές της Διεθνούς Μασονίας και μετά θα γίνει το χτύπημα στη Συρία!


Εάν δεν ολοκληρωθούν οι τελετές και εάν δεν πάρει σήμα από τον Μ.Α.Τ.Σ.(ο αρχιτέκτονας κατ'αυτούς του Σύμπαντος) η Διεθνής Μασονία, δεν θα γίνει στρατιωτικό χτύπημα στη Συρία.


Συγκεντρώνονται στις στοές και οι αρχιμάγιστροι καλούν τον Μ.Α.Τ.Σ. να τους ''φωτίσει'' να τους δώσει ''σοφία'' για να επιτευχθεί ο σκοπός τους!

 
Ομπάμα: Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για τη Συρία

Η Μεσόγειος φλέγεται...


Γραφεί ο Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)

Η αναζωπύρωση της κρίσης στον Αραβικό κόσμο φαίνεται πως οδηγεί τα διεθνή πράγματα σε σκοτεινές ατραπούς, αφού τα αποτρόπαια γεγονότα τόσο στην Αίγυπτο, αλλά και στην Συρία κυρίως δείχνουν γενικευμένη ανάφλεξη που δεν θα σταματήσει σε τοπικές διαμάχες, αλλά θα παρασύρει στη δίνη της υπερδυνάμεις, όπως οι ΗΠΑ και η Ρωσία.

Πούτιν, Ριμπολόβλεφ και Αμπράμοβιτς αναμένονται αύριο στην χώρα μας(;)

 
 Παραμονή του γάμου που έχει ήδη πάρει μυθικές διαστάσεις, το ερώτημα που απασχολεί περισσότερο, δεν είναι τόσο πόσο χρήματα ξοδεύτηκαν όσο αν θα έρθει ο Ρώσος πρόεδρος και οι ολιγάρχες, σύμφωνα με τη Σίβυλλα. 

Σκοπιανοί βάπτισαν σε πινακίδα, δικιά τους τη Θεσσαλονίκη! (photo)

http://www.paratiritis-news.com/wp-content/uploads/2013/08/skopianoi-thessaloniki.jpg 

Οι γραφικοί και συνάμα προκλητικοί γιαλαντζί Μακεδόνες των Σκοπίων έκαναν πάλι την…εξυπνάδα τους! Η πινακίδα βρίσκεται κοντά στη Στρούγκα και γράφει:

Εισαγγελική έρευνα σε βάρος του Δ. Κοντομηνά για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος

kontominas dimitrisΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Έρευνα σε βάρος του επιχειρηματία, Δημήτρη Κοντομηνά έχει διατάξει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, για σκάνδαλο δωροδοκίας...
κυβερνητικών αξιωματούχων στα Σκόπια καθώς και για συνέργεια σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Η ΡΩΣΙΑ.Απευθείας αντιπαράθεση με ΗΠΑ . Η Μόσχα στέλνει πολεμικό στόλο στην Αν. Μεσόγειο

 
Η Ρωσία αποφάσισε να στείλει πολεμικό Στόλο στη Μεσόγειο και να εγκαταλείψει την πολιτική του παθητικού παρατηρητή, ενώ οι δυτικοί ετοιμάζονται για...
επίθεση στην Συρία.

Αποτελούν κίνδυνο οι ισλαμικοί πυρήνες στην Ελλάδα; ΑΠΑΝΤΗΣΗ > ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤ ΘΑ ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!

 
Υπάρχουν στην Ελλάδα ισλαμιστικές ομάδες φονταμενταλιστών; Υφίσταται κίνδυνος εξέγερσης των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών; Είναι εφικτό ένα σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας μέσω ασύμμετρων απειλών; Υπάρχει κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων;

H Αλβανία δήλωσε ότι θα συμμετάσχει στις στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά της Συρίας. με τι ομως;

 
Είναι από τις ειδήσεις, που δεν μπορεί τουλάχιστον για λίγο θα μειδιάσεις, αν δεν ξεσπάσεις σε δυνατά γέλια. Αν μια χώρα που όχι μόνο δεν έχει στρατιωτικές δυνατότητες, ή μάλλον ασήμαντες και δεν υπολογίζεται διεθνώς,

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ

http://pitsirikos.net/wp-content/uploads/2013/08/Syria-290x290.jpg 
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη χώρα μας το δημοσίευμα των New York Times, σύμφωνα με το οποίο η στρατιωτική επίθεση των ΗΠΑ και των συμμάχων τους εναντίον της Συρίας καθυστερεί επειδή ο πρόεδρος Ομπάμα αναζητεί τρόπο, ώστε, μαζί με τη Συρία να βομβαρδιστεί και η Ελλάδα.

ΕΣΒΗΣΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΘΟΡΥΒΑ 24ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΘΥΜΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΟ 2007

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvNRd3Ix-S6VI73urB0O5D4Y16YlvEykXqBU57UvHSrqXlO3GZz9aG9wUGAqUE3b64ra6jBd-hKSaRI6Qq7_ZVCohPOPz6z3u846l4BWMrUc0KOwZYWwEnepTEK__eSvSWmr1kgs3QznU/s1600/khdeia-astynomikos-makryneia-5.jpg 


ΕΣΒΗΣΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΘΟΡΥΒΑ 24ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΘΥΜΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΟ 2007. Απο τότε, ήταν ουσιαστικά ζωντανός-νεκρός. Ο Θεός να τον αναπαύσει…

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΕΜΠΛΟΚΗ! - Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ! - ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ!

 
 Σοβαρότατη εμπλοκή  έχει προκύψει και έχει να κάνει με το Κογκρέσο και τη Βουλή, ΗΠΑ και Αγγλίας αντίστοιχα!

  Οι τελευταίες επί του πιεστηρίου εξελίξεις, αναφέρουν ότι
η Βρετανία δεν μπορεί να ακολουθήσει τις ΗΠΑ στην επίθεση κατά της Συρίας τώρα!

Το Ιράν προειδοποιεί την Ελλάδα για τη Συρία

 

Ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος είχε σήμερα ένα παράξενο τηλεφώνημα: Στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου βρισκόταν ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών, Mohammad Javad Zarif, o οποίος έλαβε την πρωτοβουλία να

ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ:"ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΗΛΙΘΙΕ..." ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΡΘΡΟ


Είναι ή Νέα Τάξη ηλίθιε, αυτή πού χλεύαζες και δέν παραδεχόσουν, αλλά τώρα ένα-ένα τά σενάρια των συνωμοσιολόγων βγαίνουν, καί τί έχεις να πείς τώρα;
 Προσφάτως αυτή ή εφημερίδα δημοσίευσε δηλώσεις τού πράκτορα Σνόουντεν.

Όταν οι ΗΠΑ έδιναν τις «ευλογίες» τους στον Σαντάμ για την χρήση χημικών κατά του Ιράν

 
 Ενώ η Ουάσιγκτον προβληματίζεται για το αν θα χτυπήσει την Δαμασκό εξαιτίας της άγνωστης χρήσης χημικών στη Συρία, αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA αποκαλύπτουν ότι πριν από 25 χρόνια οι ΗΠΑ στην πραγματικότητα επέτρεψαν στον αδίστακτο Σαντάμ Χουσεΐν να χρησιμοποιήσει αέρια χημικού πολέμου στον πόλεμο με το Ιράν.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΣΤΑ ΥΨΗ «Εάν επιτεθείτε στη Συρία θα ρίξουμε βροχή από χιλιάδες πυραύλους στο Ισραήλ»!


Και ενώ όλα δείχνουν ότι τα επόμενα ένα με δύο 24ωρα θα είναι τα πλέον κρίσιμα για την εκδήλωση της αμερικανικής επίθεσης στη Συρία, το Ιράν επανήλθε σήμερα αναφορικά με τις απειλές του εναντίον των ΗΠΑ, αυτή τη φορά σε ακόμη πιο δραματικούς τόνους.