Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΕΛΒΕΤΙΑ: Απαγορευμένες περιοχές για παράνομους μετανάστες…αγανάκτησε το ΒΗΜΑ

Η είδηση από το ΒΗΜΑ (πατήστε και δείτε την εικόνα που έχει το ΒΗΜΑ)
Στην πόλη Μπρεγκμάρτεν έξω από τη Ζυρίχη, όπου πρόσφατα άνοιξε ένα νέο κέντρο υποδοχής ατόμων που ζητούν άσυλο, δεν επιτρέπεται πλέον στους αιτούντες να «χαζεύουν» σε παιδικές χαρές, σχολεία, δημόσιες πισίνες, ακόμα και εκκλησίες. Έχουν καταρτιστεί 32 «ζώνες αποκλεισμού».
Ο Ρέιμοντ Τέλενμπαχ, δήμαρχος της πόλης δήλωσε: «Έχουμε αποφασίσει για λόγους ασφαλείας να μην επιτρέπουμε σε μετανάστες να έχουν πρόσβαση στις περιοχές αυτές προκειμένουνα προλάβουμε πιθανές συγκρούσεις, και να προστατεύσουμε την κοινωνία μας από τη χρήση ναρκωτικών».
ELVETI
Ωστόσο εκπρόσωπος της μη κυβερνητικής οργάνωσης για τους πρόσφυγες «Αλληλεγγύη Χωρίς Σύνορα» (Solidarite Sans Frontiers) στην Ελβετία έκρινε αυτό το μέτρο «απαράδεκτο και απάνθρωπο» και ζήτησε την άμεση ανάκλησή του. «Οι κάθε είδους Αρχές έχουν την καθήκον να δημιουργήσουν ένα κλίμα ανεκτικότητας προς όλους» τονίζει η οργάνωση στην καταγγελία της.
Παρ” όλα αυτά, ο δήμαρχος της γειτονικής πόλης του Μέντσινγκεν,Ρόμαν Στάουμπ φαίνεται πως δεν ενστερνίζεται την άποψη της ΜΚΟ περί «κατάφωρης διάκρισης». «Πρόκειται για μία πολύ «δύσκολη» περιοχή καθώς εδώ οι πρόσφυγες μπορούν να συναντήσουν μαθητές, νεαρά αγόρια και κορίτσια» είπε.(περίπτωση ΜΥΡΤΩ και πολλές άλλες σημ. Π)
Η Ελβετία φιλοξενεί περίπου τον διπλάσιο αριθμό αιτούντων άσυλο ανά κεφαλή των υπηκόων της απ” ότι οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα γειτονική σε αυτήν.  Αυτή τη στιγμή περίπου 48.000 πρόσφυγες έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελβετία και περιμένουν απάντηση στο αίτημά τους.
Τον περασμένο Ιούνιο οι Ελβετοί υπερψήφισαν σε δημοψήφισματην αύξηση των περιοριστικών μέτρων απέναντι στους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Όσοι ζητούν άσυλο θα πρέπει να κινηθούν μέσω της πρεσβείας της χώρας προέλευσής τους στην Ελβετία, γογονός που υψώνει σοβαρότατα εμπόδια, ιδίως σε πολιτικούς πρόσφυγες, οι οποίοι φυσικά δεν μπορούν να ελπίζουν στην υποστήριξη των δικτατορικών καθεστώτων εναντίον των οποίων οι ίδιοι αγωνίζονται.
Επιπλέον, στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε απομακρυσμένα από τις μεγάλες πόλεις χωριά των Άλπεων έχουν μετατραπεί σε κέντρα υποδοχής προσφύγων απ” όπου οι μετανάστες χωρίς χαρτιάαπαγορεύεται να φεύγουν μετά το πέρας της 5ης μεσημβρινή
 ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ:
Το παρόν άρθρο το είδαμε στον κόκκινο ουρανό, ο οποίος όμως το αναδημοσιεύει απο το συστημικό και μνημονιακό  ΒΗΜΑ.
Ο λόγος αναδημοσίευσης δεν είναι αυτο και μόνον το γεγονός του άρθρου, αλλά το πως το γεγονός περιγράφεται απο το ΒΗΜΑ. Η εφημερίδα αυτή, με αυτό το άρθρο, δίνει ρεσιτάλ προπαγάνδας, τέτοιας που το υπουργείο προπαγάνδας του Γιόζεφ Γκαίμπελς μπροστά της φαντάζει παιδικός σταθμός.
Το ΒΗΜΑ εδώ και χρόνια, καλυπτόμενο πίσω απο το πέπλο του δήθεν ανθρωπισμού, και της πολιτικής ορθότητος, αποτελεί μια 5 φάλαγγα στα πλευρά αυτού του έθνους.
Η εφημερίδα αυτή έχει αποτελέσει το ΒΗΜΑ στην κυριολεξία, για κάθε αντεθνικό ιδεολόγημα, έχει ενοχοποιήσει και στιγματίσει με παραταξιακά και διχαστικά κριτήρια κάθε ελληνική προσπάθεια.
Ο ανθρωπισμός του εκτείνεται διεκδικητικά, στο πορτοφόλι των φτωχών ανθρώπων, ενω είναι απόλυτα δεδομένο πως δεν υπάρχει καμμία συζήτηση για τους πλούσιους  που το ελέγχουν .
Πουλά δηλαδή, ανθρωπισμό στους αναξιοπαθούντες…με τους πόρους των ίδιων των αναξιοπαθούντων.
Στο παρόν άρθρο, επιδιώκει την ενοχοποίηση της Ευρωπαικής κοινωνίας η οποία έχει δικαίωμα να προστατεύσει τα παιδιά της και να διασφαλίσει τα σύνορά της, αλλά το ΒΗΜΑ δεν ταναγνωρίζει αυτό το δικαίωμα.
Για το ΒΗΜΑ, τα σύνορα πρέπει να είναι ανοικτά…τα σπίτια όμως των πλούσιων ιδιοκτητών του…πρέπει να είναι κλειστά και καλά φυλαγμένα.
ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ και τα σπίτια των μη πλούσιων και μη αριστερών κατοίκων της χώρας.
ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ  ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ.
Ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να περάσει την ύποπτη ιδέα του περί διάλυσης κράτους, είναι ο ανθρωπισμός, όχι όμως υπό το πρίσμα της λογικής γιατί η λογική είναι εχθρός του, αλλά υπο το πρίσμα του συναισθήματος που προκαλεί η εικόνα.
Έτσι στην φυσική απαγόρευση παραβίασης των συνόρων, το ΒΗΜΑ προτάσει την κάτωθι εικόνα
bhma

Κάτω απο την εικόνα γράφει:Επικαλούμενοι αορίστως «κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια», ορισμένοι ελβετικοί δήμοι απαγορεύουν σε μετανάστες που η αίτησή τους για άσυλο εκκρεμεί να πλησιάζουν παιδικές χαρές, σχολεία, δημόσιες πισίνες, ακόμα και εκκλησίες. Έχουν καταρτιστεί 32 ζώνες αποκλεισμού.
Δηλαδή το ΒΗΜΑ προβάλλοντας αυτήν την εικόνα επιδιώκει για τους λαθρομετανάστες την δυνατότητα να πλησιάζουν …παιδικές χαρές και πάρκα…(ας θυμηθούμε την ΜΥΡΤΩ και τους τόσους σφαγμένους και χτυπημένους έλληνες).
Δηλαδή οι λαθρομετανάστες, ήρθαν κατα το ΒΗΜΑ, για να κόβουν βόλτες στα πάρκα και αυτό είναι το κύριο θέμα τους, η να κάνουν βουτιές στις δημοτικές πισίνες.
Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο για τον ρόλο που παίζουν τα μέσα σε αυτήν την Χώρα.
Είναι ρόλος παραπλάνησης, υπακοής σε ξένα κέντρα αποφάσεων, και ενοχοποίησης κάθε προσπάθειας αμύνης των ελλήνων.
Προφανώς για το ΒΗΜΑ, ο Κολοκοτρώνης και ο Παπαφλέσας θα ήταν ξενοφοβικοί και απάνθρωποι ενάντια σε τουρκους Αλβανούς και μαύρους στην εισβολή του ΙΜΠΡΑΗΜ αφού…δεν τους αφήναν να πλησιάσουν τα χωριά.
Θα μου πειτε τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Το ένα ήταν ένοπλη εισβολή, ενώ σήμερα έχουμε μετακίνηση πληθυσμών.
Λοιπόν , αγαπητοί μου, κάθε μετακίνηση είναι εισβολή, διότι έχει σαν στόχο την υφαρπαγή του χώρου στον οποίοι κινείται ο μετακινούμενος, εις βάρος των παλαιών κατοίκων του.
Μην μου πείτε ότι οι Αφρικανοί και Ασιάτες ήρθαν χωρίς να θέλουν να χρησιμοποιήσουν τους πόρους μας,(όσοι έλληνες θέλουν να βάλουν τα παιδιά τους σε κρατικούς παιδικούς σταθμούς  το νοιώθουν απο πρώτο χέρι) , μην μου πείτε ότι δεν θέλουν να πάρουν στην κατοχή τους όλα αυτά  που βλέπουν γύρω τους; μην μου πείτε ότι στο όνειρό τους δεν θέλουν να πάρουν την  χώρα ;;;
Αυτό θα είναι το τελευταίο στάδιο της εισβολής, αφού προηγηθεί με την βοήθεια των λιμπεραλίστών, της αριστεράς και του ΒΗΜΑΤΟΣ, η πολιτική τους οργάνωση.
pakistanoi_news1
ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
Όσο για το άοπλη…νομίζω ότι δεν χρειάζεται σχολιασμό.
Αλλά ακόμα και άοπλοι να ήταν όλοι αυτοί, πιστεύετε ότι είναι λόγος δικής μας ανευ όρων παράδοσης.;;;;
Θεωρούμε λοιπόν, ότι όλοι αυτοί που ονοματίζονται ως έγκριτοι, αλλά που αν ήταν πραγματικά έγκριτοι, δεν θα ήταν η χώρα στην σημερινή κατάντια, κατευθύνονται απο ένα κοινό κέντρο αντιευρωπαικών και αντίανθρωπιστικών αποφάσεων.
Παρόμοιο περιστατικό, αυτήν την φορά όχι στην μακρυνή Ελβετία, αλλά στην Ιστορική Μάλτα, περιγράφουμε ΕΔΩ.
Όσο για το τι κρύβεται απο πίσω, υπάρχει μια πολύ καλή αναφορά στον ΘΕΟΔΟΤΟ, που περιγράφει όπως πάντα με αδιάσειστες αποδείξεις το τι συμβαίνει ΕΔΩ
Σίγουρα υπάρχει σύνδεση των πολιτικών μας, οι οποίοι προδίδοντας το καθήκον, το σύνταγμα και τον ελληνικό λαο, πασχίζουν να μας βάλουν όσο περισσότερο στον ύπνο, οδηγώντας δια της οικονομικής αφαίμαξης σε μια ιδιότυπη γενοκτονία, έτσι ώστε στην συνέχεια να μας αντικαταστήσουν με φτηνά εργατικά χέρια απο την ΑΦΡΙΚΗ και την ΑΣΙΑ, τα οποία ήδη πληρώνουμε για την παραμονή τους εδώ , κάτω απο τις οδηγίες των εγκάθεκτων τύπου ΡΟΜΠΑΙ ο οποίος βραβεύεται επειδή διευκολύνει την σταδιακή μετατροπή της ΕΥΡΩΠΗΣ σε Μαύρη και Ασιατική Ηπειρο .
Εχουμε υποχρέωση και καθήκον να υπερασπιστουμε τον τόπο μας, με τον ίδιο τρόπο που θα υπερασπιστούμε το σπίτι μας.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ 



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου