Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Πώς να ξεφτιλίσεις μια ολόκληρη Γερμανία... - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ Α.ΜΕΡΚΕΛ


Ένας τουρκικής καταγωγής, Γερμανός και ενώ βρισκόταν υπό την επήρρεια ναρκωτικών (!) κατάφερε να εισέλθει στο...
γερμανικό πρωθυπουργικό αεροσκάφος Airbus Α319 που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις της στο εξωτερικό η καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, αλλά και άλλοι κρατικοί αξιωματούχοι συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της χώρας και να το κάνει ... "λαμπόγυαλο"!




Με απλά λόγα είναι το αντίστοιχο αμερικανικό προεδρικό αεροσκάφος "Air Force 1", αλλά της γερμανικής Αεροπορίας, με τα εθνόσημα φυσικά, της χώρας. Με απλά λόγια, η ίδια η Γερμανία.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι αυτό συνέβη ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν στον στρατιωτικό τομέα του αεροδρομίου της Κολωνίας, το οποίο υποτίθεται ότι φυλάσσεται από στρατιώτες και την υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας.


Ο τουρκικής καταγωγής πολίτης είχε καταναλώσει μαριχουάνα και χάπια «ecstasy» .
Πέρασε μέσα στον χώρο του αεροδρομίου δηλώνοντας ότι είναι καλεσμένος σε γαμήλια δεξίωση που γινόταν κάπου στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια σκαρφάλωσε σε φράχτη με αγκαθωτό σύρμα…
Αφού μπήκε στο αεροσκάφος, σε κατάσταση νιρβάνας, βγήκε και άρχισε να χορεύει στο… φτερό του αεροσκάφους φορώντας μόνο τα εσώρουχά του ενώ ράντισε με πυροσβεστικό αφρό το εσωτερικό του αεροσκάφους, πατώντας μάλιστα με τον πυροσβεστήρα τα κουμπιά στο πιλοτήριο! 

Μέχρι που πάτησε και το κουμπί του συναγερμού, οπότε κάπως καθυστερημένα έσπευσαν οι πάντες και με πολύ κόπο (ο τύπος δεν έβγαινε από το αεροσκάφος και φοβόντουσαν μήπως μετέφερε βόμβα και τιναζόταν το σύμπαν στον αέρα αφού το αεροσκάφος ήταν φορτωμένο με οκτώ τόνους κηροζίνη!) τον έβγαλαν μετά από τέσσερις ώρες.
Συνολική ζημιά 100.000 ευρώ αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στην ξεφτίλα των Γερμανών.
Διβάστε εδώ και το σχετικό άρθρο του Spiegel.
Δίδαγμα: Η Γερμανία πλέον τα καταφέρνει καλά στην οικονομία. Στην ασφάλεια ... καληνύχτα σας!
defencenet.gr
 hellas-now.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου