Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

Μυστική συνάντηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ


samaΕντελώς κουφό, αλλά ακούγεται έστω και ψιθυριστά. Στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά έκανε μυστική συνάντηση με έμπιστο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα μέσα στο καλοκαίρι.
Τι ακριβώς είπαν στη πολύωρη συνάντηση τους κανείς δεν γνωρίζει επ’ ακριβώς. Διαδίδεται ότι μίλησαν «έξω από τα δόντια» για τη κατάσταση της χώρας και η πλευρά Σαμαρά πρότεινε έναν, καταρχήν, συμβιβασμό. Η πλευρά ΣΥΡΙΖΑ άκουσε αλλά δεν δεσμεύτηκε.
Περισσότερα δεν μάθαμε, αλλά αν η πληροφορία είναι αληθινή αποδεικνύεται ότι τα πράγματα δεν είναι ρόδινα όπως τα παρουσιάζουν οι διαφημιστές της κυβέρνησης. Είναι όντως δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα και το Νοέμβριο τα προβλήματα θα είναι αξεπέραστα.
Φοβούνται ακόμα και κοινωνική έκρηξη με απρόβλεπτες συνέπειες. Φοβούνται ότι θα πτωχεύσουμε και με τη βούλα. Ότι οι τεράστιες θυσίες του ελληνικού λαού θα πάνε στράφι.
Προφανώς μπροστά στο τσουνάμι που έρχεται η «άρχουσα τάξη των ολιγαρχών» να επιδιώκει μια ανιαρή συμμαχία ΝΔ –ΣΥΡΙΖΑ για να διασώσει ότι μπορεί.
Φοβάμαι ότι είναι πολύ αργά. Εκτός και αν γίνει θαύμα αλλά δυστυχώς θαύματα δεν γίνονται…
πηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου