Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Σηφουνάκης: Δεν ψηφίζω νέα μέτρα.....αλλά το ξανασκέφθηκα.....

Σηφουνάκης: Δεν ψηφίζω νέα μέτρα 

«Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναψηφίσω νέα μέτρα. Είτε αυτά αφορούν τον κατώτατο μισθό των εργαζομένων είτε αφορούν άλλα θέματα» δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Βήμα» ο Νίκος Σηφουνάκης.

Ειδικότερα για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο είπε: «εάν φέρει βάρη επιπρόσθετα, δεν πρόκειται να το ψηφίσω. Και πιστεύω ότι και άλλοι δεν πρόκειται να το ψηφίσουν».
Αναφορικά με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως ο ίδιος ουδέποτε κλήθηκε να συμμετάσχει σε επιτροπή του κόμματος, πως ποτέ δεν έγινε ουσιαστική συζήτηση και απολογισμός και πρόσθεσε: «έχω καταθέσει στη Βουλή πρόταση, στην οποία λέμε το εξής: να σταματήσουν τα κόμματα να διαφημίζονται. Δεν είναι προϊόντα προς διαφήμιση».

http://www.axortagos.gr/sifounakis-den-psifizo-nea-metra_2.html


Έφεραν βουλευτή από το νοσοκομείο για να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο

 

O λόγος για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Σηφουνάκη, ο οποίος ψήφισε τελικά το πολυνομοσχέδιο

 Ήταν τέτοια η πίεση της κυβέρνησης για να υπερψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο, με αποτέλεσμα ουσιαστικά να πιέζουν σκληρά τους βουλευτές έτσι ώστε να βρεθούν στη Βουλή για να υπερψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις ήταν και εκείνη του Νίκου Σηφουνάκη! Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ βρισκόταν σήμερα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Λόγω της οριακής πλειοψηφίας όμως ο Νίκος Σηφουνάκης και μετά από σχετική άδεια των θεράποντων γιατρών, ήρθε στη Βουλή για λίγα λεπτά, ψήφισε το πολυνομοσχέδιο και αποχώρησε, προκειμένου να επιστρέψει στο νοσοκομείο!




πηγή




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου