Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΝΕΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ Μ114 ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ;

M113EBROSΛίγες μόλις μέρες μετά την τραγωδία με το θάνατο του άτυχου 20χρονου πεζοναύτη, νέο ατύχημα πάλι με τεθωρακισμένο Μ113 έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή τριών .....

ΕΠΟΠ, ενός δοκίμου και ενός στρατιώτη.
Σύμφωνα με καταγγελία που έφθασε στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων ένα τεθωρακισμένο Μ113, "κόλλησε" στο ποτάμι και άρχισε να βουλιάζει κατά την διάρκεια άσκησης.
Πως περιγράφουν το συμβάν:
Οι δύο ΕΠΟΠ και ο δόκιμος κρατούν την ψυχραιμία τους και στέκονται όρθιοι πάνω στο άρμα, ενώ το νερό φτάνει μέχρι τα γόνατα.
'Όμως ένας ΕΠΟΠ και ο φαντάρος δεν καταφέρνουν να σταθούν και βουτάνε στο νερό για να σωθούν. Ο στρατιώτης κολυμπά και τελικά καταφέρνει να βγει. Ο ΕΠΟΠ δυσκολεύεται και καλεί σε βοήθεια. Βουτάνε πολλοί και ευτυχώς παρά των πανζουρλισμό καταφέρνουν να τον σώσουν. Η άσκηση όπως είναι λογικό ακυρώνεται. Είναι όμως άγνωστο αν θα συνεχιστεί από την νέα εβδομάδα στα Ρύζια, όπως λέγανε.
Οι φαντάροι παραμένουν ακόμη μία ημέρα στο σημείο για να μην έρθουν φωτογράφοι, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες για τα δύο όπλα που χάθηκαν στον πάτο του ποταμού. Απ' ότι μαθαίνουμε τα όπλα τελικά βρέθηκαν. Επίσης ο φαντάρος που έπεσε στο ποτάμι πήρε αμέσως άδεια".
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου