Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΑΠΕΚΛΕΙΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Samaras-Evangelos-Venizelos_kentrinews.gr 
Πρωτόγνωρες στιγμές ζει, τα τελευταία 24ωρα, η βάση της ΝΔ, μετά την παράδοση της εξουσίας – άνευ όρων όπως λένε κάποιοι- στον (βουλιμικό) Βενιζέλο. «Δώσαμε θάρρος στον χωριάτη του 4% και ανέβηκε στο κρεβάτι της εξουσίας» έλεγε το πρωί της Κυριακής .....

, σε ψηφοφόρους του , γαλάζιος βουλευτής της Θεσσαλονίκης. Το κλίμα είναι εκρηκτικό στους κόλπους της ΝΔ, με την πλειοψηφία των βουλευτών και των στελεχών, να μην μπορεί να δεχτεί πως το κόμμα του 30% «υπέκυψε», όπως υποστηρίζουν, στις ορέξεις του Ευάγγελου Βενιζέλου. «Εφόσον επαληθευτούν όλα όσα ακούγονται για τη νέα κυβέρνηση, τότε ας πάει η ΝΔ, στις επόμενες εκλογές, να κάνει αγώνα με τη Φώφη, τον Κουκουλόπουλο, τον Πρωτόπαπα και τον Χρυσοχοϊδη».

Σήμερα που η αποτυχημένη κυβέρνηση ΣΤΗΡΊΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ είναι καλό να ξαναθυμηθούμε πώς ο Σαμαράς έκλεψε τους ψήφους των ευκολόπιστων Ελλήνων και έσυρε μαζί με τον πασοκογενή αδίστακτο τραπεζίτη Στουρνάρα, την Ελλάδα στον όλεθρο του τρίτου μνημονίου που εξαθλιώνει τον λαό και απειλεί ευθέως τις περιουσίες των απλών ανθρώπων.


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ:

"Αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ"

ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ:
  
"Την συγκυβέρνηση την θέλουν οι συντεχνίες που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα. Κι όσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα ακόμα και με δεύτερο ρόλο στην κυβέρνηση έχουν το κεφάλι τους ήσυχο"!..

"Την συγκυβέρνηση τέλος την θέλουν αυτές οι δυνάμεις, μέσα και έξω από την Ελλάδα που θέλουν μια κυβέρνηση αδύναμη και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη"

"Δεν μπορούμε να βγούμε από την ύφεση μαζί με εκείνους που μας οδήγησαν στην ύφεση, δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στο λαό μαζί με εκείνους που κορόϊδεψαν το λαό"!!!
Άρα σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η συμερινή συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ είναι μια κυβέρνηση όπου κυβερνάνε  "οι συντεχνίες που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα".

Είναι " μια κυβέρνηση αδύναμη και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη" όπως την θέλουν  "οι δυνάμεις, μέσα και έξω από την Ελλάδα" Τέλος είναι μια κυβέρνηση που "δεν μπορεί να μας βγάλει από την ύφεση  και μια κυβέρνηση που "δεν  μπορεί να  πεί την αλήθεια στο λαό"

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ!!! 

 
ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟ, ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΗ, ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ



Δείτε τον να τα λέει, με το προεκλογικό πάθος του ψεύτη και απατεώνα πολιτικάντη.....
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΑΠΕΚΛΕΙΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΙΝΤΕΟ Σήμερα που η αποτυχημένη κυβέρνηση ΣΤΗΡΊΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
 είναι καλό να ξαναθυμηθούμε πώς ο Σαμαράς έκλεψε τους ψήφους των ευκολόπιστων Ελλήνων και έσυρε μαζί με τον πασοκογενή αδίστακτο τραπεζίτη Στουρνάρα, την Ελλάδα στον όλεθρο του τρίτου μνημονίου που εξαθλιώνει τον λαό και απειλεί ευθέως τις περιουσίες των απλών ανθρώπων. "Αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ" "Την συγκυβέρνηση την θέλουν οι συντεχνίες που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα. Κι όσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα ακόμα και με δεύτερο ρόλο στην κυβέρνηση έχουν το κεφάλι τους ήσυχο"!..
"Την συγκυβέρνηση τέλος την θέλουν αυτές οι δυνάμεις, μέσα και έξω από την Ελλάδα που θέλουν μια κυβέρνηση αδύναμη και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη" "Δεν μπορούμε να βγούμε από την ύφεση μαζί με εκείνους που μας οδήγησαν στην ύφεση, δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στο λαό μαζί με εκείνους που κορόϊδεψαν το λαό"!!! Άρα σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η συμερινή συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ είναι μια κυβέρνηση όπου κυβερνάνε "οι συντεχνίες που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα". Είναι " μια κυβέρνηση αδύναμη και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη" όπως την θέλουν "οι δυνάμεις, μέσα και έξω από την Ελλάδα" Τέλος είναι μια κυβέρνηση που "δεν μπορεί να μας βγάλει από την ύφεση και μια κυβέρνηση που "δεν μπορεί να πεί την αλήθεια στο λαό" Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ!!! Δείτε τον να τα λέει, με το προεκλογικό πάθος του ψεύτη και απατεώνα πολιτικάντη... - See more at: http://www.anti-ntp.org/2013/06/blog-post_3185.html#sthash.gJFIb8XK.qcFd8dv8.dpuf


.




Συντάχθηκε από τόν/τήν ΚΟΜΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου