Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Έκοψαν το λαιμό ανάπηρου παιδιού γιατί έμοιαζε με τον « αντίχριστο »…



20130624-224733.jpg

Δολοφόνησαν 24χρονη γιατί έμπαινε στο fb
Αποκεφάλισαν online 23χρονο λοχία με θεατές τους γονείς του

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ.

Από Βρυξέλλες, Δημήτρης Πορφύρης και Πηνελόπη Σταφυλά
1. Το Σάββατο 22/06/13 στη γειτονιά Αλ Φαρντούς στο νότιο Χαλέπι , Ισλαμιστές σφαγίασαν δημοσίως, ένα εκ γεννετής ανάπηρο παιδί. Έξω από ένα τζαμί έκοψαν το λαιμού του άτυχου αγοριού Μοχάμαντ Χάμσο Αμπντούλ Ραχμάν, διότι η δυσπλασία που παρουσίαζε στο ένα του μάτι (κλειστός οφθαλμός με υπερμεγέθη λιπώδης μάζα) θεωρήθηκε δαιμονικό σημείο (ντατζάλ). Δικαιολόγηθηκαν στους έντρομους παριστάμενους πολίτες ότι τους
ενέπνευσε ο θεός να ενεργήσουν κατ’ αυτόν τον τρόπο, αφού σύμφωνα με κάποιες χαντίθ (παραδόσεις) πριν την έλευση του Προφήτη Μαχντί και του Ίσα (Χριστού) θα έρθει ο αντίχριστος με αντίστοιχη παραμόρφωση. Πηγές : αραβικό « breaking news » και « Παρατηρήριο Καταπάτησης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Συριακή Επανάσταση »
20130624-224942.jpg2. Στις 21/06/13, μια 24χρονη κοπέλα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στο συνοικισμό Καμίγια της Γιαμπρούντ (περιφέρεια Δαμασκού) . Οι κάτοικοι ξύπνησαν στις 5 το πρωί από τους πυροβολισμούς που ηχούσαν στο χωριό. Μαζεύτηκαν έξω να δούν τι συμβαίνει και τελικά διαπίστωσαν ότι η πτυχιούχος Νομικής του Παν/μιου της Δαμασκού, Ρούλα Αντνάν Χοκούκ είχε εκτελεσθεί από ένοπλους μασκοφόρους της Ταξιαρχίας της Ασσάουρα που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με μαρτυρίες των συγγενών της, « τα ξημερώματα οι ισλαμιστές εισέβαλλαν στο σπίτι και τα έκαναν άνω κάτω για να βρούν τη Ρούλα. Παρόλο που τη βρήκαν να εκτελεί την πρωινή της προσευχή και παρόλο που ήταν σουνίτισα, την πυροβόλησαν στο κεφάλι. Ύστερα έσυραν το σώμα της στο σαλόνι και συνέχισαν να αδειάζουν πάνω της όλες τις σφαίρες, ενώ η Ρούλα ήταν νεκρή ήδη από την πρώτη » .
Η νεαρή κοπέλα τιμωρήθηκε διότι διατηρούσε λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook στο οποίο και εκφραζόταν υπέρ της κυβέρνησης του Προέδρου Άσσαντ. Όπως επιβεβαίωσαν οι κάτοικοι, εδώ και πολύ καιρό , η συγκεκριμένη οργάνωση είχε απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να καταγγείλουν όσους εκφράζονται διαδικτυακά υπέρ του Άσσαντ έναντι αδράς αμοιβής. Απ’ότι φαίνεται κάποιος συγχωριανός κατέδωσε την κοπέλα με κατάληξη τον πρόωρο θάνατό της. Φεύγοντας οι τρομοκράτες από το σπίτι της νεκρής δεν παρέλειψαν να πυροβολήσουν τη μητέρα και την αδερφή της χωρίς όμως να τις σκοτώσουν , αν και όπως είπαν « και εσείς το θάνατο αξίζετε » .
Πηγές : Al Manar και αραβικό breaking news
3. Στις 24/06/13 οι απαγωγείς του 23χρονου λοχία του Συριακού Στρατού Γιουσέφ Μοχάμεντ Αμπίντεεν, τηλεφώνησαν στην οικογένειά του για να δει το παιδί της από το διαδίκτυο. Αφού οι γονείς προσέτρεξαν με αγωνία σε υπολογιστή αντί να δούν ένα μύνημα ζωής, έγιναν μάρτυρες μακάβριου θεάματος : αντίκρυσαν on line τον αποκεφαλισμό του. Ο άτυχος λοχίας είχε απαχθεί εδώ και μια εβδομάδα απο το χωριό Ντέμσκροχ της Λαοδίκειας και οι γονείς δεν είχαν κανένα νέο.
20130624-225124.jpg





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου