Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Εσωκομματική αμφισβήτηση των χειρισμών Κουβέλη /βίντεο-Ο Χίτλερ μαθαίνει για τον Κουβέλη

kouvelis
Υιοθετώντας το μαξιμαλιστικό σενάριο της επαναπρόσληψης όλων των υπαλλήλων της ΕΡΤ μετέβη  στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Φώτης Κουβέλης, υπό το βάρος των σφοδρότατων αντιδράσεων που εκδηλώθηκαν στη απογευματινή κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.
 
Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά οι τελευταίοι χειρισμοί του κ. Κουβέλη στο θέμα της ΕΡΤ δέχθηκαν έμμεση αλλά σαφή αμφισβήτηση ακόμη και από στενότατους συνεργάτες του, όπως οι κ. Δημ. Χατζησωκράτης, Σ. Παπαθανασίου, Θοδ. Μαργαρίτης ή ακόμη και τον ίδιο τον διευθυντή της ΔΗΜΑΡ, Δημ. Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος θέλοντας να περιγράψει ότι τα όρια του κόμματος έχουν πλέον εξαντληθεί ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η βενζίνη μας έχει τελειώσει και είμαστε πλέον στη ρεζέρβα»!..Ολοι οι προαναφερθέντες ούτε λίγο ούτε πολύ καταλόγισαν στον κ. Κουβέλη αναίτια υποχωρητικότητα και διαρκή διολίσθηση στις αξιώσεις του κόμματος, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να εκφράσουν ερωτήματα του τύπου «ποιο είναι το νόημα να είμαστε χειροκροτητές του κ. Σαμαρά όταν νομοτελειακά αυτή η στάση, μας οδηγεί στην αυτοκαταστροφή;».
 Κατόπιν τούτων ήταν αναπόφευκτο ο κ. Κουβέλης να οδηγηθεί σε πλήρη αναδίπλωση σε σχέση με την αρχική του τοποθέτηση, η οποία αφορούσε την επαναπρόσληψη περίπου 1.600 υπαλλήλων της ΕΡΤ και για σύντομο διάστημα.Δείτε ομως και τις εξωτερικές αντιδράσεις.....Ο Χίτλερ μαθαίνει για τον Κουβέλη
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου