Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

"Κακόμοιρος" Πακιστανός που ήρθε στην Ελλάδα για ένα κομμάτι ψωμί ασέλγησε σε δύο κοριτσάκια 5 και 7 ετών στη Μεσσηνία !



Νέο… πολυπολιτισμικό σοκ, αυτή τη φορά στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας. Όπως καταγγέλλουν δύο οικογένειες, κοριτσιών 5 και 7 χρονών αντιστοίχως, ένας 40χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν αποπλάνησε τα δύο ανήλικα κοριτσάκια.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, το ανθρωπόμορφο κτήνος από το Πακιστάν θώπευσε σε διάφορα σημεία του σώματός τους, την 5χρονη (!!!) Ελληνίδα και ένα ακόμα 7χρονο κοριτσάκι από την Βουλγαρία.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το 5χρονο κοριτσάκι αποκάλυψε στην μητέρα του τη δράση του Πακιστανού, ο οποίος απασχολείτο περιστασιακά σε διάφορες εργασίες από συγγενείς της. Μάλιστα η αποκάλυψη έγινε την ώρα που ο Πακιστανός ήταν στον ίδιο χώρο με την μητέρα και το παιδί. Η μητέρα του παιδιού αντέδρασε αμέσως και προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον 40χρονο Πακιστανό, ο οποίος όμως κατάφερε να ξεφύγει. Στη συνέχεια ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων το οποίο τον αναζητά. Ωστόσο η δράση του Πακιστανού δεν φαίνεται να σταματά εδώ, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε αποπλανήσει και ένα κοριτσάκι 7 ετών από την Βουλγαρία, η οικογένεια της οποίας κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Να το χαίρονται το κτήνος οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού και να φροντίσουν να τον γνωρίσουν στα παιδάκια τους, για να τα εκπαιδεύσει πολυπολιτισμικά…

(ΥΓ): Στο Πακιστάν, γι’ αυτή την πράξη θα τον κρεμούσαν ανάποδα. Στην Ελλάδα –αν πιαστεί- θα πάει 1-2 χρονάκια «μέσα» (στις φυλακές ανηλίκων, καθώς θα δηλώσει 17χρονος…), θα αποφυλακισθεί με «περιοριστικούς όρους» στα πλαίσια της επόμενης «αποσυμφόρησης των φυλακών» και θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Είναι αυτό δικαιοσύνη;




πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου