Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Αν προλάβουν να κάνουν …παρέλαση, το κρίμα θα είναι στο λαιμό μας!


Γράφει ο Μαγια
Η επίσημη ανακοίνωση για την προσχώρηση στο κόμμα του Α. Σαμαρά, του κομματιδίου στο οποίο αρχηγεύει ο Ε. Βενιζέλος, δεν θα γίνει απόψε κατά την έναρξη των εργασιών του «γαλάζιου» συνεδρίου. Η διαπλοκή προτίμησε να την αναβάλλει για λίγους μήνες, καθώς αυτή την περίοδο απολαμβάνει τον «μήνα του μέλιτος» των δυο κυβερνητικών εταίρων, οι οποίοι ορκίστηκαν (εκ νέου) να φυλάττουν πίστη στην τρόικα, υπακοή

στους νόμους της αγοράς και να εκπληρώνουν αδιαμαρτύρητα τα θελήματα του Δ΄Ράιχ.
Σαμαράς και Βενιζέλος, ως αυθεντικοί εκφραστές της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας, έχουν ενωθεί εις σάρκαν μίαν πάνω στον ερειπιώνα της Ελλάδας για να αποτελειώσουν τη δουλειά μέχρι τις «ιερές» γερμανικές εκλογές. Να εφαρμόσουν, μέσω της πιο αυταρχικής καταστολής και κυνικής ακύρωσης κάθε δημοκρατικής διαδικασίας, πρόγραμμα νέων σκληρών μέτρων και να προωθήσουν την πιο ακραία-αντιδραστική μετάλλαξη της χώρας.
«Θα μας κόβει τους μισθούς και τις συντάξεις ο Στουρνάρας, θα μας βάζει χαράτσια ο Σταϊκούρας, θα μας απολύει από τον ιδιωτικό τομέα ο Βρούτσης και από τον δημόσιο ο Μητσοτάκης, θα πουλάει το φως, το νερό και τις παραλίες μας ο Χατζηδάκης, θα ταΐζει τους εργολάβους μας ο Χρυσοχοΐδης, θα μαθαίνει γράμματα στα παιδιά μας ο Γκιουλέκας, θα οργανώνει τις εκλογές μας ο Μιχελάκης, θα μας εκπολιτίζει ο Παναγιωτόπουλος, θα μας ενημερώνει ο Καψής, θα μας μοντάρει ο Κεδίκογλου, θα μας γιατροπορεύει ο Άδωνις, θα μας συλλαμβάνει ο Δένδιας, θα μας δικάζει ο Αθανασίου, θα μας εκπροσωπεί στο εξωτερικό ο Βενιζέλος. Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, έναν εσμό νεοφιλελεύθερων, ακροδεξιών και πασόκων», σημειώνει ο Γ. Ανανδρανιστάκης, στην «Αυγή».
Προϊόν πολιτικής αποσύνθεσης, έρμαιο της οικονομικής κρίσης που βαθαίνει, στιγματισμένη από τις δυνάμεις του δικομματισμού που την απαρτίζουν και έχουν οδηγήσει τη χώρα στην κρίση, η κυβέρνηση των νεοφιλελεύθερων καμικάζι ξεκινά με προδιαγεγραμμένη την αποτυχία της.
Αν αυτός ο πασοκονεοδημοκρατικός θίασος προλάβει να κάνει …παρέλαση, το κρίμα θα είναι στο λαιμό μας!




πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου