Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

kasidiarisdimarxos
Μέσω συνέντευξης του ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη στο δήμο της Αθήνας, θεωρώντας μάλιστα πως το στέλεχος της Χρυσής Αυγής έχει πολλές πιθανότητες να είναι ο επόμενος δήμαρχος. Χαρακτηριστικά λέει στην εφημερίδα "Εμπρός":

"Σήμερα μπορώ να σας πω ότι για την Αθήνα έχουμε επιλέξει σαν υποψήφιο έναν άνθρωπο δυναμικό , που θα μπορέσει να λύσει πολλά από τα προβλήματα της πρωτεύουσας και αυτός είναι ο συναγωνιστής και βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης. Σύμφωνα με τα ευρήματα που έχουμε μέχρι τώρα μάλιστα η συγκεκριμένη υποψηφιότητα έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να πάρει τον Δήμο. Πιστεύουμε ότι θα περάσουμε σίγουρα στον δεύτερο γύρο" και λίγο παρακάτω καταλήγει πως "η Αθήνα θα έχει χρυσαυγίτη Δήμαρχο".
πηγή 

2 σχόλια:

  1. ΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΗΤΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ,ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ!ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή