Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

Οι Ρώσοι έχουν τρελαθεί να ανεβάζουν βίντεο. Σοκαριστικά βίντεο με την εκκαθάριση ισλαμιστών μέσα σε 2 μέρεςΟι Ρώσοι έχουν τρελαθεί να ανεβάζουν βίντεο.Τους έχουνε σκίσει στην Συρία...Εκλωβισμένοι απο παντού.Πέφτουν σαν τις μύγες.Τρέχουν να το σκάσουν οι επαναστάτες.Σοκαριστικά βίντεο με την εκκαθάριση ισλαμιστών μέσα σε 2 μέρες.....

Η συστηματική εξάλειψη των τρομοκρατών
(Μου φαίνεται ο πόλεμος στην Συρία απο την μεριά των ανταρτών τελείωσε.Να δούμε αντίδραση ΗΠΑ τώρα.Τι θα σκεφτούν αυτήν την φορά για να συνεχίσουν τα σχέδια τους;Λέτε να αφήσουν τον Assad στην ησυχία του οι Αμερικανοί;ΜΠΑ......ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.)

Σοβαρές απώλειες που πιθανόν να ξεπερνούν και τους 200 είχαν οι ισλαμιστές αντάρτες στην πόλη Χαλέπι κατά τις μάχες που διεξήχθησαν,με το συριακό στρατό.
Τους σκοτώνουν και μετά οι Ρώσοι τους παίρνουν τα κινητά και ανεβάζουν τα βίντεο κατευθείαν στο Internet για να τα βλέπει ο κόσμος...
Στον Πούτιν Πουτινιές δεν κάνουν...
Οι απώλειες ήταν τέτοιας κλίμακας ώστε ορισμένοι αντάρτες που γλίτωσαν να κατηγορούν για προδοσία του διοικητή τους, αφού δεν έλαβε υπόψη του την προώθηση των κυβερνητικών στρατευμάτων.
. . . . . . . . . . . hellasxg.blogspot.com .
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου