Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΕΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΩΣ ΕΝΩΣΗ ΑΝΔΡΑ-ΓΥΝΑΙΚΑΣ!


poustides
Αυτά που δεν έζησε η ανθρωπότητα ούτε επί ρωμαϊκών ακολασιών, θα τα ζήσει τώρα με τους ανά την γη gay και παλιοαδερφές! Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ κατέρριψε  το νόμο που όριζε τον γάμο ως ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας.
Αυτό σημαίνει πως γάμος πλέον θεωρείται και η ένωση μεταξύ πούστηδων, ενώ πλέον τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν τις ομοσπονδιακές παροχές ή επιδόματα που μέχρι σήμερα δεν τους έδιναν.
Μπορεί να καταλάβει ο καθένας τι σημαίνει αυτή η απόφαση, η οποία είναι βέβαιον ότι θα επιδιωχθεί να επιβληθεί και στην Ελλάδα. Οι αδερφές οσονούπω θα καταρίψουν και άλλες έννοιες, όπως την έννοια "πατέρας" ή "μητέρα". Αφού γάμος πλέον νοείται και ο γάμος των ομοφυλόφιλων, δεν θα υφίσταται ο "πατέρας" ούτε  η "μητέρα" αλλά ο "γονέας Α" και ο "γονέας Β"!
Όλα θα μπουν στην κιμαδομηχανή της παγκοσμιοποίησης και της ανθρώπινης ξεφτίλας! Οι αδερφές θα διοικήσουν τον κόσμο.
Υ.Γ. Με τους αξιοπρεπείς ομοφυλόφιλους, αυτούς που δεν διακηρύσσουν το κουσούρι τους αλλά προσπαθούν να το κρύψουν, δεν έχουμε τίποτε. Άλλωστε τέτοιοι ΜΕΓΑΛΟΙ ομοφυλόφιλοι υπήρξαν στην ιστορία (π.χ. Χατζηδάκης, Τσαρούχης). Έχουμε όμως θέμα με τους διεστραμμένους ομοφυλόφιλους που την αρρώστια τους θέλουν να την επιβάλουν και την επιβάλουν διά νόμων, ως άλλη επιλογή! Και αυτό θεωρείται κατάκτηση του πολιτισμού!
Άει στο διάολο, που οι άρρωστοι αυτού του είδους, θα μιλήσουν και για κατάκτηση πολιτισμού! Δείτε τους εικονιζόμενους gay που φωτογραφίζονται περιχαρείς και μπορείτε να καταλάβετε για ποια κατάκτηση πολιτιμσού μπορούν να μας μιλήσουν αυτοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου