Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΤΟΝ ...ΕΦΙΑΛΤΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

EFIALTIS
Η ελληνική Ιστορία έχει αναδείξει πολλούς Εφιάλτες. Ανδρείκελα, δοσίλογους που δεν δίστασαν χάρη της προσωπικής, πρόσκαιρης ωφέλειάς τους να ξεπουλήσουν τον λαό και την Πατρίδα τους. Ο εικονιζόμενος είναι ο Εφιάλτης, ο προδότης των Ελλήνων, που το 480 π.Χ. έδειχνε το κυφό μονοπάτι στις ορδές του Ξέρξη οι οποίες στη συνέχεια κατετρόπωσαν τον Λεωνίδα με τους λιγοστούς Σπαρτιάτες, τους 400 Θεσπιείς και άλλους τόσους Θηβαίους.
SAMARAS-DRAKOULAS
Σήμερα, η χώρα μας βρίσκεται ενώπιον νέας, μεγάλης προδοσίας. Ο Σαμαράς είναι ο Εφιάλτης της σύγχρονης Ελλάδος. Ο αντιμνημονιακός που ανέλαβε τα ηνία της χώρας για να βγάλει τον τόπο από το αδιέξοδο, να επαναδιαπραγματευτεί και να απαγκιστρώσει την Ελλάδα από τα Μνημόνια. Ο άνθρωπος αυτός όμως έχωσε με τα μπούνια τον Έλληνα στο άρμα της Μέρκελ γιατί αποφάσισε να ...κάτσει στα τέσσερα και να προδώσει τον λαό. Τώρα, είναι έτοιμος να ξεπουλήσει τα πάντα.
Το πολιτικό αυτό σκύβαλο, τα ΜΜΕ και οι δημοσκοπήσεις τον αναδεικνύουν ως καταλληλότερο Πρωθυπουργό!!! Εάν έτσι είναι και δεν πρόκειται για προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης, τότε καλά να πάθουμε. Μας αξίζουν ηγέτες-προδότες του τόπου!
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου