Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ...ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι οποίες είναι ανάλογες με την πρακτική εκβιασμών της τρόϊκας, συνεπώς προσεγγίζουν την πραγματικότητα που θα ζήσουμε από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, η Μέρκελ θα απαιτήσει:

1.Ένα με δύο νησιά!!! Σας ακούγεται τρελό αλλά τον πλήρη εκτροχιασμό του προϋπολογισμού και το χάος στα δημοσιονομικά της χώρας μας θα εκμεταλλευτεί η Γερμανία για ν’ απαιτήσει να της δοθεί –ουσιαστικά- η κυριαρχία σε ένα με 2 νησιά του Αιγαίου! Με το πρόσχημα της συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων του Αιγαίου και της επίμονης πρόσκλησης Σαμαρά προς την Ευρώπη «ελάτε να συνεκμεταλλευτούμε τα κοιτάσματα του Αιγαίου τα οποία ανήκουν στην Ευρώπη» (μόνο τυχαία δεν τα ξεστόμισε αυτά ο Μεσήνιος), η Γερμανία θα απαιτήσει ένα με δύο νησιά (π.χ. Φούρνους). Θα τα ζητήσει για να τα χρησιμοποιήσει ως στρατηγεία της για την εκμετάλλευση των φυσικών κοιτασμάτων του Αιγαίου. Θα πρόκειται για επίσημη κατοχή ελληνικών νησιών, την οποία η κυβέρνηση θα επιδιώξει να δικαιολογήσει ως εγγύηση και ασπίδα της Ευρώπης προς την Ελλάδα για την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων του Αιγαίου!!! Θα πρόκειται όμως για την πρώτη επίσημη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ΚΑΤΟΧΗ ελληνικού εδάφους από τους Γερμανούς! 

2. Λουκέτο σε 20-30 νοσοκομεία!!! Η κατάρρευση του ΕΟΠΥΥ, η εξοικονόμηση πόρων με την παράλληλη δρομολόγηση για την απόλυση χιλιάδων υπαλλήλων, θα φέρουν το θέμα του λουκέτου νοσοκομείων στην πρώτη γραμμή των απαιτήσεων της τρόϊκας-Μέρκελ. Θα πρόκειται για το χτύπημα-σοκ προς την υγεία! Παράλληλα με το λουκέτο στα νοσοκομεία, θα υπάρξουν αιφνίδια λουκέτα σε δεκάδες σχολεία σε όλη τη χώρα. Με αυτό τον τρόπο θα αποσυντεθεί πλήρως και η ελληνική παιδεία.

3. Άμεσο ξεπούλημα-χάρισμα της ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ στη Γερμανία. Όλος ο έλεγχος της ηλεκτροδότησης και υδροδότησης θα περάσει στη Γερμανία. Το απόλυτο ξεβράκωμα και η παράδοση των δημόσιων αγαθών της χώρας στους Γερμανούς.

Η ισοπέδωση της Ελλάδος και η κονιορτοποίηση της ελληνικής κοινωνίας επέρχονται σε λίγους μήνες. Αυτό θα αποτελέσει το ολοκαύτωμα του ελληνισμού και την κατάργηση του ελληνικού κράτους όπως προέβλεψε και η κ. Γλύκατζη-Αρβελέρ. Αυτό που δεν λένε οι δωσίλογοι του τόπου, είναι ότι ο πραγματικός εκτροχιασμός της ελληνικής οικονομίας οφείλεται στα 233 δις ευρώ που πήραν οι Τράπεζες ως εγγύηση από το ελληνικό κράτος και τα μετέτρεψαν σε ομόλογγα από την ΕΚΤ με συνέπεια οι Τράπεζες να μην τα πληρώσουν και να «σκάνε» τώρα το ένα μετά το άλλο τα ομόλογα. 44 δις ευρώ «σκάνε» μέχρι τον Οκτώβριο (ήδη πληρώσαμε 5,9 δις με το που πήραμε την δόση).





πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου