Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ O ΣΩΡΡΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ)




sorras22
 ρεπορτάζ Γιώργος-Μάριος Β.
Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο δικάζεται αυτή την ώρα ο γνωστός και μη εξαιρετέος" σωτήρας της χώρας" που θα την έβγαζε από το τέλμα ξεπληρώνοντας το δημόσιο χρέος με 600 δισ ευρώ.

Ο κ. Αρτέμιος Σώρρας και ο συνεργάτης του γιατρός Μανώλης Λαμπράκης κατηγορούνται για διασπορά ψευδών ειδήσεων μετά από δύο μηνυτήριες αναφορές.
Του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών Κατά της Διαφθοράς, Γιάννη Δαραβίγκα.
Στο πλευρό του Σώρρα έχουν προσέλθει διάφοροι τύπου που αποκαλούνται "τραπεζίτες από την Αμερική" σε μια ακόμα παρωδία υποστηρικτικής διάθεσης απέναντι στα διάτρητα επιχειρήματα του αυτόκλητου Σωτήρα.
Ως γνωστόν οι κύριοι αυτοί αποτελούν την άγνωστη στην Αμερική οργάνωση END (End of National Debt) η οποία υποτίθεται ότι έχει συγκεντρώσει 600 δισεκατομμύρια δολάρια και τα οποία προτίθεται να δώσει, κάτω από προϋποθέσεις στο ελληνικό κράτος για να αποπληρώσει το χρέος του και να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα
Όταν πριν από λίγο καιρό άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αυτή η απίστευτη είδηση, ότι κάποιοι Έλληνες της Αμερικής είχαν συγκεντρώσει το ποσό αυτό, κάποιοι τσίμπησαν κάποιοι χαμογέλασαν ειρωνικά και ορισμένα ΜΜΕ κυρίως της επαρχίας πίστεψαν ότι βρήκαν την ευκαιρία για να πουλάνε φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες. Κάτω ωστόσο από την «πίεση» που δημιουργούσαν τα αλλεπάλληλα αυτά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο ανάγκασαν την κυβέρνηση να το ψάξει.
Έτσι ο βουλευτής και υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης ως πρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής για τον Απόδημο Ελληνισμό επικοινώνησε με όλες τις ελληνικές οργανώσεις των ΗΠΑ και του Καναδά προκειμένου να πληροφορηθεί ποιοι είναι οι μυστηριώδεις Έλληνες κύριοι Μανώλης Λαμπράκης και Αρτέμης Σώρρας οι οποίοι υποτίθεται είχαν συγκεντρώσει αυτό το θηριώδες ποσό που αντιστοιχούσε σε δύο φορές το ελληνικό χρέος και τρεις φορές το ετήσιο ΑΕΠ της χώρας.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επικοινώνησε με ομογενείς από την Νέα Υόρκη. Όλοι με τους οποίους επικοινώνησε, δήλωσαν πλήρη άγνοια για την οργάνωση END (σ.σ. που μεταφράζεται στα ελληνικά ως τέλος του ελληνικού χρέους) ενώ δεν είχαν την καλύτερη άποψη για τον γιατρό Μανώλη Λαμπράκη που έχει εργαστεί στην Νέα Υόρκη και φαίνεται όλα αυτά τα χρόνια να δήλωνε εξαιρετικά χαμηλά εισοδήματα. Μάλιστα, για τον κ. Λαμπράκη υπάρχει μια καταδίκη το 1995 από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Νέας Υόρκης για φορολογική απάτη, κάτι που ομολόγησε αργότερα δημοσίως ο γιατρός με τα 600 δισ. Για τον κ. Σώρρα δεν βρέθηκε καμία αξιόπιστη πληροφορία ενώ πολλοί υποψιάζονται ότι πρόκειται για ψευδώνυμο ώστε να θυμίζει τον αμερικανό μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος.
.
 πηγή: newsbomb.gr


ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ!

sorras22
Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν υπάρχει διασπορά ψευδών ειδήσεων ούτε προκαλείτε πανικός με όσα αναφέρει ο Σώρρας για τα 600 δις δολάρια.
Πριν από λίγα λεπτά εξέδωσε την απόφασή του το δικαστήριο το οποίο απεφάνθη ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι αθώος. Δεν συντρέχει δηλαδή λόγος διασπορας ψευδών ειδήσεων αναφορικά με όσα ισχυρίζεται για τα 600 δις δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου