Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Η ομιλία του ΓΑΠ στο TED Global - Ένα πολιτικό φρικιό!

Το πολιτικό 'φρικιό' που λέγεται ΓΑΠ μας θυμίζει εκείνους τους κακόμοιρους κακοφορμαρισμένους των freak shows, ένα τσίρκο των παλιών χρόνων, μια έκθεση σπάνιων βιολογικά ατόμων που θεωρούντο ως "φρικιά της φύσης"...... 
Picture
Είχαν ιδιαίτερα σωματικά χαρακτηριστικά, ασυνήθιστα για τον μέσο άνθρωπο, όπως εξαιρετικά ψηλά ή κοντά, άτομα με διπλά αρσενικά και θηλυκά σεξουαλικά χαρακτηριστικά, άτομα με περίεργες ασθένειες ή συνήθειες, καθώς και επιδόσεις συγκλονιστιές για τους θεατές. Βαριά τατουάζ ή τρύπες, κι άλλοι πάλι που κατάπιναν φωτιές ή σπαθιά.


Η έκθεση τέτοιων ατόμων έχει πλέον απαγορευτεί.

Όμως ο ΓΑΠ την έχει ξαναφέρει στη μόδα. Τον καλούν σε διάφορα πανεπιστήμια και φόρουμ και του ζητάν να μιλήσει, για να δουν από κοντά, το πολιτικό φρικιό που κατάφερε να οδηγήσει μια χώρα (σκοπίμως δεν λέμε 'του') στην απόλυτη καταστροφή και υποτέλεια στην παγκόσμια διακυβέρνηση που τόσο πολύ λατρεύει.
Picture
Έτσι πήγε και στο TED του Εδιβούργου, στις 11/6/13 για να εξηγήσει 'Την αποτυχία της ηγεσίας στην πολιτική' και ποια ακριβώς είναι η σημασία της λέξης idiot.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει και την 'κλιματική αλλαγή' και όλες τις λοιπές απάτες που χρησιμοπούν οι γκλομπαλιστές για να κάνουν την επεκτατική τους πολιτκή και να εδρεώσουν την κυριαρχία τους πάνω στους ισοπεδωμένους λαούς.

Δείτε εδώ την ομιλία του... και πείτε μας μετά, δεν βλέπετε ομοιότητες; Πουλάει στη γύρα την πολτική του ασκήμια, την ιδεολογική του διαστροφή και την ψυχρή και γεμάτη κυνισμό στάση του απέναντι σε έναν ολόκληρο λαό. Κι ο κόσμος πάει... για να δει από κοντά αυτό το σπάνιο πολιτικό φρικιό!!!!

<iframe src="http://embed.ted.com/talks/george_papandreou_imagine_a_european_democracy_without_borders.html" width="560" height="315" frameborder="0" scrolling="no" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>





http://allnewz.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου