Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΦΙΟΖΩΝ! ΜΕ ΝΟΜΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

Money 0



Μιλάμε ξεκάθαρα για κυβέρνηση μαφιόζικη. Λειτουργεί με τη νοοτροπία μαφιόζων. Νόμοι φτιαγμένοι για την αρπαγή και όχι για το δίκαιο.
Αυτοί που κατάκλεψαν τον κοσμάκη επί τόσα χρόνια, τώρα έρχονται να του πάρουν και τα τελευταία ψίχουλα. Με νόμο καταργείται το τραπεζικό απόρρητο και το Δημόσιο μπορεί να μπαίνει σε τραπεζικούς λογαριασμούς και να κατάσχει τα πάντα από όσους χρωστάνε στο κράτος. Και το Δημόσιο, ρε αλήτες, που χρωστάει τ' άντερά του στους ιδιώτες, ποιος θα το κατάσχει; "Όχι" σου λένε τα πολιτικά λαμόγια που φτιάχνουν τους νόμους στα μέτρα τους. "Δεν είναι το ίδιο. Το Δημόσιο θα τα δώσει εάν θέει, όποτε θέλει και θα τα δώσει...κουρεμένα"!
Κράτος ληστής!
Όπως αναφέρει το defencenet, όποιος δηλαδή χρωστάει στο Δημόσιο, ανεξάρτητα αν είναι συνταξιούχος που έχει ανάγκη να πάρει τα φάρμακα του ή άνεργος που θέλει να ζήσει με τον εξωφρενικό επίδομα, θα μπορεί η εφορία να «μπαίνει» στο λογαριασμό του και να του δεσμεύει τη σύνταξη ή το επίδομα ανεργίας προς εξόφληση των οφειλών. Τόσο απλά και γρήγορα για τους φωστήρες του υπουργείου Οικονομικών και της κυβέρνησης.
Το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, που επί της ουσίας συστήνει ένα «Μεγάλο Αδελφό» για τις παρακολουθήσεις των τραπεζικών κινήσεων όλων των πολιτών, με την επωνυμία «Σύστημα Μητρώων Τραπεζικών Λογαριασμών και Λογαριασμών Πληρωμών», δίνει ηλεκτρονική πρόσβαση σε όλες οι ελεγκτικές υπηρεσίες του Δημοσίου (Εφορίες, ΣΔΟΕ, Οικονομική Αστυνομία κλπ). Αυτή θα επιτυγχάνεται μέσω της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου