Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΑΔΩΝΙ.....ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ.....Νοσοκομείο Ζακύνθου: Δεν υπάρχει ούτε ντεπόν.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

http://www.isarkadias.gr/wp-content/uploads/2013/06/nosokomeio-zakynthos1.jpg 
Eλλείψεις σε βασικά φάρμακα μέχρι και σκευάσματα για… καρκινοπαθείς αναμένεται να παρουσιαστούν στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, εφόσον καθυστερήσει κι άλλο η έγκριση του προϋπολογισμού, ύψους 4,6 εκ. ευρώ!


Τη διαπίστωση κάνει ο πρόεδρος των εργαζόμενων, Βαγγέλης Τσώλας, σημειώνοντας πως τόσο αυτός, όσο και οι συνάδελφοί του βρίσκονται σε απόγνωση.
«Ο προϋπολογισμός δεν έχει εγκριθεί, ενώ το περιβόητο πρόγραμμα προμηθειών που ανέρχεται σε 2.150.000 ευρώ, θα φτάσει από τρεις έως έξι μήνες. Προσπαθούμε να γνωστοποιήσουμε τα προβλήματα στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια, όμως δεν λειτουργούν τα τηλέφωνα. Τους στείλαμε και μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια απάντηση έως τώρα. Εάν μέχρι τη Δευτέρα δεν έχουμε εξέλιξη, τότε γνωστοποιώ πως αμέσως μετά αρχίζουμε δυναμικές κινητοποιήσεις, διότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Δυστυχώς, κάθε τρεις και λίγο διεκδικούμε τα αυτονόητα, όπως είναι το να υπάρχουν φάρμακα στο νοσοκομείο μας. Οι επιχειρηματίες του τουρισμού πρέπει να ενεργοποιηθούν και να μας συμπαρασταθούν, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού και αν το νοσοκομείο κατεβάσει ρολά, το πρόβλημα θα είναι τεράστιο», ανέφερε ο κ. Τσώλας.




πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου