Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

 

Τι πρόκειται να δούμε από τη νέα κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου;

Ίσως να μην το διανοείστε…..

O Μητσοτάκης, ως νέος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι διαπρύσιος θιασώτης των ιδιωτικοποιήσεων και των απολύσεων. Αυτά που είδαμε στην ΕΡΤ με την μαζική απόλυση 2652 εργαζομένων, πρόκειται να το ζήσουμε με μαζικές απολύσεις και σε άλλους οργανισμούς. Η ΕΡΤ είναι απλά η αρχή. Το τσουνάμι των απολύσεων, σε υλοποίηση της δέσμευσης Σαμαρά για 15.000 τουλάχιστον απολύσεις μέχρι του χρόνου, έρχεται. Και με δεδομένο ότι επίκεινται νέα σφαγιαστικά μέτρα λόγω της τρύπας στον προϋπολογισμό, οι αθρόες-μαζικές απολύσεις θα είναι το βάλσαμο στις απαιτήσεις της τρόικας.

Ήδη οι τροϊκανοί αναμένονται στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, απαιτώντας να συνεχιστεί το σκληρό πακέτο λιτότητας και εξόντωσης των Ελλήνων πολιτών. Οι "διαρθρωτικές αλλαγές" και  "μεταρρυθμίσεις" όπως τις ονομάζουν, πρέπει να συνεχιστούν απαρέγκλιτα!

 Οι …μουτζαχεντίν λοιπόν του Σαμαρά, Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, θεωρούνται ως οι ακραιφνώς μνημονιακοί υπουργοί, οι πιστοί στην εφαρμογή του προγράμματος λιτότητας (βλέπε σφαγής) των Ελλήνων. Από την ερχόμενη Τετάρτη αρχίζει ο νέος πιεστικός γύρος ελέγχων και διαπραγματεύσεων από την τρόικα η οποία και θα ζητήσει νέα σκληρά μέτρα, για να καλύψει πρώτα-πρώτα τη νέα «μαύρη τρύπα» των 2,5 δισ. που ανακάλυψαν οι ξένοι ελεγκτές στον ΕΟΠΥΥ.

Ο …χειρουργός θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, νέος υπουργός Υγείας ο οποίος μπήκε στο υπουργείο για τη… βρώμικη δουλειά. Ξέρετε τι προβλέπεται ανάμεσα στα άλλα;

    1. Κλείσιμο νοσοκομείων. Η τρόικα ήταν υπέρ του κλεισίματος της ΕΡΤ. Και πολύ περισσότερο, θέλει να δει νοσοκομεία να βάζουν λουκέτο ή να συγχωνεύονται. Αυτό θα το κάνει ο Άδωνις.

    2. "Κούρεμα" των χρεών του ΕΟΠΥΥ προς τους ιδιώτες. Τα τεράστια χρέη του ΕΟΠΥΥ προς τους ιδιώτες (ιατρούς, φαρμακεία, οπτικούς, προμηθευτές) αναμένεται να «κουρευτούν» δραστικά. Ο ΕΟΠΥΥ θα πληρώσει ένα ελάχιστο μέρος αυτών, καλώντας τους ιδιώτες να συμβιβαστούν με την πρόταση: «Ή παίρνετε αυτά τα λίγα ή τα χάνετε όλα»!

Κύριοι, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος του 4% έχουν ετοιμάσει την κόλαση για τον λαό. Τα χειρότερα και τα... μαύρα στην οθόνη της ζωής μας, είναι μπροστά μας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου