Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

ΣΚΥΘΟΥΠΟΛΙΣ! ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ/ΣΚΕΠΤΟΝΤΕ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

ΣΚΥΘΟΥΠΟΛΙΣ! ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ/ΣΚΕΠΤΟΝΤΕ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
.
Η Ελληνοβυζαντινή Αυτοκρατορία ιδρύθηκε εν έτει 324 μ.Χ. και τα γεγονότα της Σκυθούπολις αναφέροντε ότι έγιναν εν έτει 341 μ.Χ..
.
Μέχρι το 324 μ.Χ. και ολίγον κατόπιν η Χριστιανοσύνη μαστίζετο από τις μαζικές δολοφονίες και βασανιστήρια των Χριστιανών από την Ρώμη ώς την Ελλάδα και την Μέση Ανατολή! Υπήρχαν ειδωλολάτρες όπου έσφαγγαν τους συγγενείς τους όπως ο πατέρας της Αγίας Βαρβάρας την ίδια! Τα ίδια γεγονότα επαναλήφθηκαν εις τους δύο εμφύλιους πολέμους της Ελληνικής Επαναστάσεως και εις τον εμφύλιον πόλεμον εν καιρώ Γερμανικής Κατοχής του Β΄ΠΠ. 
.
Οι Έλληνες πάντοτε έσφαγγαν τους Έλληνες όσον κανένας άλλος λαός! Ο άνθρωπος όπου είμαστε υπερήφανοι όλοι οι Έλληνες, ο Μεγαλέξανδρος έσφαξε πολλούς προγόνους μας, ουσιαστικώς ημιγενοκτόνησε την Ελλάδα και πήρε μαζί του εις την εκστρατεία του όλους τους χρήσιμους ανθρώπους, ώστε να παρακμάσει έκαστη ελληνική πόλη στρατιωτικώς, επιστημονικώς, φιλοσοφικώς κ.α.!!!!! Τσιμουδιά από κανένα! Όμοιος του σύγχρονος Μάο Τσε Τούνγκ ός εσκότωσε πέραν των 81 εκατομμυρίων Κινέζων διά να τους ενώσει! Ο Μεγαλέξανδρος γενοκτόνησε την Θήβα, την Κασσάνδρα του γαμβρού Κάσσανδρου εξού και οι εναπομείναντες συγγενείς από τον Κάσσανδρον τον εκδικήθηκαν σκοτώνοντας του τον Αλέξανδρο Δ΄υιόν και την γυναίκα Ρωξάνη μετά τον θάνατον του Αλέξανδρου Γ΄και μην μου ειπείτε ότι είστε συγγενείς με τον Αλέξανδρον και όχι με τον Κάσσανδρο οπωσδήποτε, χαχαχαχα, φέρτε αποδείξεις. Καθοδόν εις την Μικρασσία όστις Έλλην δεν τον προσκυνούσε σφαζόταν από τον στρατηλάτη όπως έκανε ο Στάλιν! Εναντίον του πολέμησαν Έλληνες πολλοί εκ των οποίων Κρήτες! 
.
Οι Έλληνες όταν κατακτούσαν μία ελληνική πόλη της μικρής επικράτειας της Ελλάδος χαλούσαν  τους ναούς της, χαχαχα, το λέγει η Ιστορία! Ο Αχιλλέας κατέβηκε εις την παραλία της Τροίας και το πρώτο πράγμα που έκανε χάλασε τον ναό του Απόλλων εφρπάσσοντας δι’όμηρον την παρθένον πριγκίπισσα Μοναχή Κασσάνδρα, πριγκίπισσες Μοναχές υπήρχαν αργότερα εν Βυζαντίω επειδή ήταν το ίδιο γονίδιο με το ελληνικό γονίδιο της Κασσάνδρας απογόνης του Δάρδανου ιδρυτού της Τροίας από τη Σαμοθράκη. Παραδείγματα ως αυτά υπάρχουν χιλιάδες και οι Έλληνες π.Χ. σκότωσαν πέραν των 100 εκατομμυρίων π.Χ.!!!!
.
Πως συμπεραίνεται ότι σκοτώθηκαν 19 εκατομμύρια εις την Σκυθούπολη με αποδείξεις; Δεν υπάρχουν! Μπορώ εγώ να ειπώ πως σκοτώθηκαν 1 δισεκατομμύριο Έλληνες ή χίλοι επαναστάτες κατά της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, χαχαχαχα! Άλλωστε, τότε υπήρχε ο διωγμός των Χριστιανών με εκατομμύρια Μάρτυρες και όμως άντεξαν 293 έτη μετά τον θάνατο και την Ανάσταση Του Χριστού, που σημαίνει ρε παιδιά ότι ήταν πολλοί!!!! Εις την Καππαδοκία υπάρχουν κατακόμβες με 24 ορόφους υπό εδάφους με εκκλησίες, σταύλους, οικίες, υδρευτικά, αρδρευτικά, αποχετευτικά και άλλα συσστήματα όπου δεν εξηγήθηκαν ποτέ πόσον προηγμένα είναι και αποκρύβεται η ύπαρξη τους!!!! Μπίγκο!!!! Κάποιοι λέγουν πως οι κατακομβιακοί ουρανοξύστες/πολυκατοικίες είναι πολύ μεγαλύτερης ευρύτητος υπεδαφικώς. 
.
Ερωτώ! Οι Χριστιανοί εν έτει 1922 μ.Χ. δεν έσφαζαν τους Τούρκους; Οι Χριστιανοί του Α’ και Β΄ΠΠ δεν έσφαζαν τους εχθρούς τους το ίδιον και οι αντάρτες; Οι Χριστιανοί μόλις όπου γλύτωσαν από την γενοκτονία από τους κάθε εθνότητος Αντίχριστους διά του Μεγάλου Κωνσταντίνου εν έτει 325 μ.Χ. και αντιπετέθηκαν ενδεχομένως διά να εγκαθιδρύσουν το κράτος τους μετά τη νίκη του Μεγάλου Κωνσταντίνου με το ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ!!!! Αλλά δεν σκότωσαν 19 εκατομμύρια Έλληνες επειδή οι Έλληνες ήσαν πολύ ολιγότεροι και ήδη ως επί τω πλείστον Χριστιανοί από την Εποχή του Αποστόλου Παύλου και εντεύθεν αυξανόμενοι διαρκώς ώστε να υπάρχουν ακόμη μετά από τις εκατομμύρια σφαγές από τους Αντίχριστους εξ’ οιασδήποτε θρησκείας. Αν οι Χριστιανοί δεν ήσαν πολλοί δεν θα γινόταν ο Κωνσταντίνος φίλος τους, αλλά θα τους παράβλεπε ως μία μικρή κλίκα!!!! Και διά να αντέξουν 293 έτη διωγμών και σφαγών σημαίνει πως ήσαν πάρα πολλοί!!!! Και ο νοών νοείτο!!!!
.
Ο Αμμιανός Μαρκελίνος ός έγραψε διά τις υπό αμφισβήτηση σφαγές των Βυζαντινών της Σκυθούπολις, έζησε τον καιρόν των Διωγμών των Χριστιανών και βλέποντας την απότομη νίκη τους διά της προστασίας τους από τον Μέγα Κωνσταντίνο, έγραψε προφανώς ψεύδη διά να προσβάλει έξυπνα εις το μέλλον την Χριστιανοσύνη και ουδέποτε έγραψε πως τα θύματα ήταν όσα του Στάλιν ήτοι 19 εκατομμύρια, δεν υπήρχαν καν ούτε το έναν τέταρτον αυτού του αριθμού Έλληνες Χριστιανοί και μη Χριστιανοί τότες, χαχαχαχαχα, άρα ο αριθμός 19 εκατομμύρια είναι ΨΕΥΔΟΣ των σύγχρονων ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ και συνεχίζουν να ΨΕΥΔΟΝΤΕ όπως και τότες ο Αμμιανός Μαρκελίνος. Πιθανότα να είναι Σιωνιστής, όπως και ο Ροϊδης που έγραψε το βιβλίο Πάπισσα Ιωάννα για έναν μύθον των Αντίχριστων Ιλλουμινάντι όπου συκοφάντησαν τον Πάπα όπως κάνουν και εφημερών διά τον Πάπα, τους Καθολικούς, Ορθόδοξους κ.α., ότι τάχα μία γυναίκα η Ιωάννα κατάφερε να γίνει Πάπας ως αρρέν χωρίς να την πάρουν είδηση, χαχαχαχαχα! Ο Αντίχριστος Σιωνιστής Εμμανουήλ Ροϊδης πήρε τον μύθον και τον έκαμε μυθιστόρημα με αναφορές σε βασανιστήρια όπου έκαναν οι Αντίχριστοι εις τους Μάρτυρες της Χριστιανοσύνης πριν το έτος 325 μ.Χ. αλλά λέγοντας πως τα έκαναν οι Χριστιανοί στους Αντίχριστους, και οι προπαγανδιστές σύγχρονοι Αντίχριστοι προβάλλουν τα λόγια ενός σύγχρονου μυθιστηριογράφου Σιωνιστή ότι ήταν πραγματικότητα, λες και έζησε τότε και όχι τώρα, αφού τα γεγονότα που αναφέρει δεν αναφέροντε από τον Αμμιανό Μαρκέλο ή άλλο τότε συγγραφέα, χαχαχαχαχα! Καταλάβατε τους σύγχρονους δαιμονισμένους προπαγανδιστές και θυμωμένους ζηλωτές όπως ο Βαρραβάς και ο Ιούδας ο Ισκαριώτης!!!! Χαχαχαχαχα! Την ίδια ψυχολογία έχουν. Κατωτέρω το κείμενον της στυγνής προπαγάνδας, προσέξετε, μολύνει όπως ο ένας μαγνήτης υδροκυανίου!!!! Έχετε αντισώματα και αντιικά συσστήματα;;;;;
 .
Ο Ροϊδης = από το Ροδόσταυρός;;;; Σιωνιστής! Οι Χριστιανοί δεν είναι Σιωνιστές και οι Σιωνιστές πήραν το όνομα τους από τον λόφο Σιών = Ζιών = Ζεύς των Ιεροσόλυμων = ιερόν των Ελλήνων Σολυμών από την Μικρασσία, είδε και HEBREW IS GREEK JOSEPH YAHUNDA και εκ Του Χριστού διά τους Έλληνες: "ελύληθεν η ώρα ινά δοξασθεί ο υιός του ανθρώπου" όπου από τους Σιωνιστές λοιδωρήθηκε!  
.
Αντίχριστοι είναι και οι Έλληνες Αντίχριστοι και οι Γερμανοί Αντίχριστοι και οι Μωαμεθανοί Αντίχριστοι και οι Εβραίοι Αντίχριστοι! Όταν οι αντάρτες εις το εμφύλιον πόλεμον του ΒΠΠ έσφαζαν αδελφούς θεωρούντε Χριστιανοί;;;; Είναι απόγονοι Χριστιανών αλλά Κομμουνιστές, αλλά οι προπαγανδιστές εναντίον του Χριστιανισμού μετά από 2,000 θα λένε πως ο Άρης Βελουχιώτης ήταν Χριστιανός, χαχαχαχα! Ή μήπως είναι Χριστιανός ο οιοσδήποτε κομματολάτρης;;;; Καταλάβατε!!!! Όι Χριστιανοί δεν γενοκτονούν, οι εκάστοτε ψευδοχριστιανοί γενοκτονούν ακόμη και σήμερα! Οι εξουσίες τότες είχαν τα προβλήματα τους και προσπαθούσαν να επιβληθούν και τα χρεώνουν εις τους Χριστιανούς που επιβίωσαν εις το Κολοσσιαίον και αλού 297 έτη, δεν εμφανίστηκαν οι Χριστιανοί μετά την Σκυθούπολη ψεύτες, ήταν ήδη εκατομμύρια μετά από τρεις αιώνες με εκατομμύρια καταγεγραμμένους σφαγιασμένους Μάρτυρες, όταν διαβάσετε τα παρακάτω ελεύθερα επανέλθετε εις τα εντεύθεν αν δεν έχετε ψυχική δύναμη να ευδιακρίνετε την αλήθεια καθώς πιέζεστε να αλλαξοπιστείσετε ή να δεκτείτε τα ψεύδη και τις παραπλανήσεις ως αληθείες!!!!
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
.
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΕΤΗ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ 19.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 341 μ. Χ !!!
.

Γιατί η λέξη Έλλην στο βυζάντιο ήταν υβριστική; Γιατί επί βυζαντίου συνέβησαν οι χειρότερες καταστροφές του Ελληνικού Πολιτισμού και πληθυσμού; Τι ήταν λοιπόν η Σκυθόπολις;
.
Στην αρχαία αυτή πόλη του δυτικού Ισραήλ λειτούργησε το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης και καταστροφής συνειδήσεων, το πρώτο «Άουσβιτς» της Ιστορίας.
Για δύο δεκαετίες, καθ” όλη τη διάρκεια της κατοχής του βυζαντινού θρόνου απ” τον Κωνστάντιο το Β” δευτερότοκο γιο του Κωνσταντίνου η Σκυθόπολις υπήρξε ο τόπος συγκέντρωσης και βασανισμού και θανάτωσης των Ελλήνων, όλων όσων αρνήθηκαν να ασπασθούν το δόγμα του χριστιανισμού.
.
Το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, που συστηματικώς απεκρύπτετο πάντοτε και εξακολουθεί να αποκρύπτεται μέχρι και σήμερα, το διασώζει ο Ρωμαίος ιστορικός Αμμιανός Μαρκελλίνος, στο 19ο βιβλίο του έργου του «Rerum Gestarum Libri XXXI».
.
Το περιγράφει ο Εμμανουήλ Ροϊδης στην Πάπισα Ιωάννα...

.
<<Και ου μόνον κατά των λίθων επέδειξαν τον χριστιανικόν ζήλον των οι ακάματοι εκείνοι ειδωλοθραύσται, αλλά και κατά των δυστυχών εκείνων, όσους υπωπτεύοντο εμμένοντας εις των πατέρων των την θρησκείαν. Ο σφάζων πρόβατον προς οικογενειακήν ευωχίαν, ο προσφέρων άνθη εις του πατρός του τον τάφον, ο συλλέγων χαμαίμηλα εις το φως της σελήνης, ο αρωματίζων την οικίαν του ή φέρων ανηρτημένον περί τον τράχηλον φυλακτήριον κατά του πυρετού κατεμηνύετο υπό κουκουλοφόρων κατασκόπων ως μάγος ή ειδωλολάτρης, κατεβαρύνετο δι αλύσεων και εστέλλετο εις Σκυθούπολιν, όπου είχε στηθεί το χριστιανικόν κρεουργείον. Εκεί συνεδρίαζον ευσεβείς δικασταί, αμιλλώμενοι τις πλείονας ειδωλολάτρας να οπτήσει επί εσχάρας, να βράση εντός ζέοντος ελαίου ή να κατακόψη μεληδόν. Μυριάδες μαρτυρολογίων διηγούνται τας αθλήσεις των χριστιανών ομολογητών, εκ των πληγών των οποίων έσταζε γάλα, και τους εδρόσιζον αι φλόγες, αλλ' ουδείς έγραψεν ακόμη το αψευδές συναξάριον των μαρτύρων εκείνων, οίτινες αντί μυθώδους γάλακτος έχυσαν αίμα αληθές και αντί να δροσίσει κατέκαυσε το πυρ της χριστιανικής ανεπιεικίας, καυστικότερον όν, φαίνεται, του πυρός της πολυθεϊκής ωμότητος>>.

.
Σε εκτενέστερη περικοπή Ροϊδης επισημάνει:
 
«Κατά τας αρχάς του Μεσαίωνος επί Ουάλεντος, Ουαλεντινιανού και Θεοδοσίου συνεστήθη εν Ανατολή αληθής «Ιερά Εξέτασις», ής αι θηριωδίαι, αι καταπιέσεις και αι σφαγαί δεν έχουσι τι να φθονήσωσιν εις τους Ιεροδικαστάς της Ισπανίας, οίτινες άτομα μόνον κατεδίωκον επί κακοδοξία, ενώ οι Ορθόδοξοι «σωφρονισταί» της Ανατολής προυτίθεντο να εξαλείψωσιν αθρόους από του προσώπου της γης πάντας τους ελληνίζοντας ή φιλοσοφούντας. Τα περί τούτων χωρία των συγχρόνων ιστορικών εξαλείφουσι παν ίχνος αμφιβολίας, διεγείροντα αγανάκτησιν και φρίκην κατά των ελθόντων «βαλείν μάχαιραν και ουχί ειρήνην» Παρά του χριστιανού χρονογράφου Σωζομένου, ον ουδείς βεβαίως θέλει κατηγορήσει ως συκοφαντούντα τους ομοθρήσκους του, μανθάνομεν ότι «των ελληνιστών μικρού πάντες κατ' εκείνο διεφθάρησαν, και οι μεν πυρί, οι δε ξίφει απολέσθαι προσετάχθησαν. Παραπλησίως δε δια την αυτήν αιτίαν διεφθάρησαν οι ανά πάσαν την αρχομένην λαμπρώς φιλοσοφούντες. Αλλά και εις μη φιλοσόφους, εσθήτι δε τη εκείνων χρωμένους εχώρει ο φόνος' ως μηδέ τους τα' άλλα επιτηδεύοντας κροκωτοίς τριβωνίοις αμφιένυσθαι, δι υπόνοιαν κινδύνου και δέος» (Ερμ. Σωζομένου, «Εκκλ. Ιστορ.», βιβλ. Στ', κεφ. 35).

.
Αντιλαμβάνεσαι τι λέει ο χριστιανός Σωζόμενος;
 
Η τρομοκρατία είχε φτάσει σε τέτοια επίπεδα που οι άνθρωποι φοβόντουσαν τι ρούχα θα φορέσουν για να μην τους περάσουν για φιλόσοφους!!! ......
.
Οργανωτής ένας εξολοθρευτής επίσκοπος

.
Το σφαγείον της Σκυθόπολης υπήρξε επινόηση ενός νοσηρού εγκεφάλου, του επισκόπου Αλεξάνδρειας Γεώργιου.

.
Σύμφωνα με τον Αμμιανό, «ο Γεώργιος με τη συμμορία του προχωρούσε στους δρόμους των Ελλήνων της Αλεξάνδρειας κομματιάζοντας ανθρώπους και καίγοντας τα πάντα»(Βιβλίον 17, κεφ 11).
.
Είχε δε ανέλθει στον επισκοπικό θώκο εξοντώνοντας πολλούς ανθρώπους»(Βιβλίον 17, κεφ 11).
.
Όμως οι Έλληνες ήσαν ακόμη η πλειοψηφία των υπηκόων της αυτοκρατορίας, κατείχαν μάλιστα όλες σχεδόν τις διοικητικές θέσεις των ρωμαϊκών επαρχιών.
.
Σκοπός του Γεώργιου ήταν η καθολική τους εξόντωση, η γενοκτονία, καθώς εστέκοντο, ως αρνητές τους χριστιανισμού, εμπόδιο στα μεγαλεπήβολα σχέδιά
του, που δεν ήσαν άλλα απ” την απόλυτη επικράτηση του δόγματος στην Ανατολή.
.
Με πανουργία λοιπόν προσφέρθηκε να παίξει το ρόλο του υπερασπιστή του αυτοκράτορος, ζητώντας απ” αυτόν τη συνδρομή του, για να καταπνίγει οποιαδήποτε συνωμοσία εξυφαίνετο τάχα εναντίον του.
.
Ο Κωνσταντίνος δέχθηκε και απέστειλε στην Ανατολή τον αρχιγραμματέα της Αυλής Παύλο, έναν επίσης επαγγελματία εξολοθρευτή, περιβόητο για τη

σκληρότητά του, αποκαλούμενο και «Τάρταρο».
Αυτός και ο Γεώργιος σε συνεργασία οργάνωσαν το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Σκυθόπολης, μια πόλη της Παλαιστίνης, έμοιαζε για δύο λόγους η πλέον
κατάλληλη από οποιαδήποτε άλλη,
.
«Ήταν η πλέον απομονωμένη και κυρίως ευρίσκετο μεταξύ Αντιοχείας και Αλεξάνδρειας, από τις οποίες προέρχεται ο μεγαλύτερος αριθμός

των κατηγορουμένων»(19,12).
Οι κατηγορίες «επί εσχάτη προδοσία» σταδιακά άρχισαν να απαγγέλλονται χωρίς προσχήματα εναντίον όλων των Ελλήνων.
.
Εχαρακτηρίζοντο ως υπονομευτές του αυτοκράτορος, σύμφωνα με το σχέδιο που είχαν καταστρώσει κράτος και εκκλησία, με εκτελεστές τον Παύλο και τον Γεώργιο.
Στην τρίτη φάση του σχεδίου, απροκάλυπτα πλέον οδηγούνταν στη Σκυθόπολη όλοι όσοι συλλαμβάνονταν επ’αυτοφόρω να συνεχίζουν να διατηρούν κάποια
στοιχεία της παράδοσής τους.

«Έφτανε να φορά κανείς στο λαιμό του ένα φυλακτό κατά του ελώδους πυρετού ή άλλης ασθένειας, ή να κάθεται κοντά σε τάφο (ειδωλολατρικό), για να κατηγορηθεί ότι επικαλείται φαντάσματα και δαίμονες και να θανατωθεί»(19,12, παρ.14)

Θύματα απ” όλο τον Ελληνικό κόσμο.
Ο τόπος αυτός των βασανιστηρίων και του θανάτου πολύ γρήγορα έφτασε να δέχεται «άπιστους» όχι μόνο απ” την Ανατολή αλλά από κάθε μέρος της επικράτειας, «Απ” όλο σχεδόν τον κόσμο ευγενείς ή απλοί πολίτες οδηγούνταν αλυσοδεμένοι στη Σκυθόπολη.
.
Μερικοί απ” το βάρος των αλυσίδων και την ταλαιπωρία της φυλακής πέθαιναν πριν ακόμα δικαστούν»(19,12 παρ.7)
Ελάχιστοι που γλύτωσαν την εκτέλεση είτε διότι μεταγνώμησαν είτε διότι με θάρρος και ψυχικό σθένος απέδειξαν την αθωότητά τους, οδηγήθηκαν στην 7-9 εξορία και κατασχέθηκαν οι περιουσίες τους.
.
Τα κοινόβια των χριστιανών της εποχής ετρέφοντο αποκλειστικά από αυτές τις κατασχέσεις. Μ” αυτές τις «επιεικείς» τιμωρίες γλύτωσαν ύστερα από βασανιστήρια τον θάνατο ορισμένοι επιφανείς άνδρες, όπως ο Σιμπλίκιος, ο Παρνάσιος, ο Ανδρόνικος και μερικοί ακόμη.
Το ανθρωπόμορφο αυτό κτήνος, ο Παύλος, διέθετε τόση εξουσία και δύναμη, ώστε «με μια κίνηση του κεφαλιού του, μ” ένα νεύμα του μόνο εξηρτάτο η ζωή όλων όσον περπατούσαν στη γη»(19,12,παρ.13)

Το παραπάνω απόσπασμα φανερώνει την πρωτόγνωρη βαρβαρότητα που έζησε ολόκληρος ο Ελληνικός και Ελληνιστικός κόσμος.
.
Πρωτόγνωρη για την ανθρώπινη ιστορία και σίγουρα μεγαλύτερη όλων όσες μετέπειτα συνέβησαν.
Άγνωστο παραμένει το πότε τελικώς έκλεισαν τα σφαγεία της Σκυθόπολης.
Το πιθανότερο είναι να καταργήθηκαν από τον Ιουλιανό το 361μχ. Ο όλεθρος όμως και αφανισμός των πιο ζωντανών στοιχείων του Ελληνισμού ήταν πλέον γεγονός.

Η Σκυθόπολις και τα γεγονότα που διαδραματίσθηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη κατά τον 4ο μχ αιώνα, αποτελούν μεγάλο σταθμό στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους, του Ελληνικού πολιτισμού αλλά και ορόσημο μεγάλο στην πνευματική πορεία της ανθρωπότητας. Διότι αποκαλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο επεβλήθη ο χριστιανισμός στον Ελληνιστικό κόσμο και την πραγματική αιτία που επήλθε ο Μεσαίωνας.

.
Αποκαλύπτουν επίσης, γιατί τα μετέπειτα αυτοκρατορικά διατάγματα, που θεσμοθετούσαν την «επί ελληνισμώ» θανατική καταδίκη, εφαρμόσθηκαν χωρίς

καμμιά αντίδραση ή εξέγερση, όπως χωρίς καμμιά αντίσταση επήλθε και ο αφανισμός των πόλεων της κυρίως Ελλάδος από τον Αλάριχο σαράντα χρόνια
αργότερα. Μεγάλος αριθμός Ελλήνων-και σίγουρα όλοι ήσαν υψηλού πνευματικού, ηθικού αλλά και οικονομικού επιπέδου-εξοντώθηκε.
.
Τους εναπομείναντες, ο τρόμος και ο πανικός τους οδήγησαν στο συμβιβασμό, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της εθνικής και πολιτιστικής τους ταυτότητας.

.
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΜΜΙΑΝΟΣ ΜΑΡΚΕΛΛΙΝΟΣ ΠΗΓΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ
 
Ο Αμμιανός Μαρκελλίνος ήταν ο ιστορικός του Ρωμαίου Χριστιανού αυτοκράτορα Κωνστάντιου του Β΄, κατά την εποχή του οποίου άρχισαν οι πιό αποτρόπαιοι διωγμοί εναντίων των Ελλήνων . Στην σημερινή πόλη του Δυτικού Ισραήλ την Beth Sian , γνωστή στους Έλληνες όλους εκείνων των αιματοβαμμένων χρόνων ως Σκυθόπολης , τον 4ο αι. μ.χ. γύρω στο 341 λειτούργησε το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης , για δύο δεκαετίες (20 έτη) , δηλαδή καθ΄όλην την διάρκεια της κατοχής του Βυζαντινού θρόνου από τον δευτερότοκο γιο του Μεγάλου Κωνσταντίνου , τον Κωνστάντιο τον δεύτερο . *Ήρκει να κατηγορηθή τις (κάποιος Έλληνας - Εθνικός) υπό κακόβουλου κατασκόπου ότι έφερε τον τράχηλο φυλακτήριον κατά του πυρετού , ή εφάνη παρακαθήμενος πλησίον τάφου ή ερειπίου ίνα καταδικασθή εις θάνατον ως ειδωλολάτρης ή νεκρομάντις . 
Εκ΄των απώτατων άκρων της αυτοκρατορίας εσύρεντο αλυσόδετοι πάσης τάξεως και ηλικίας πολίται (Έλληνες) ων οι μεν απέθνησκον καθ΄οδόν , οι δε εν τοις δεσμοτηρίσις , οι δε επιζώντες εστέλλοντο εις Σκυθόπολις ... πόλιν όπου είχον στηθή τα βασανιστήρια και το σφαγείον* . Ammianus Marceihnus *History Books 14- 19 : (Laesae maiestatis multi arcessiti dammati (12)) Constantius Et Gallus . Harvard University Press . John C. Polfe) Το σφαγείον της Σκυθόπολης υπήρξε επινόηση - ενός νοσηρού εγκεφάλου - του Επισκόπου Αλεξάνδρειας Γεωργίου . Σκοπός του Γεωργίου ήταν η καθολική εξόντωση των Ελλήνων - η γενοκτονία αυτών - καθώς εκείνοι εστέκοντο ως αρνητές του Χριστιανισμού . 
.
Ο αυτοκράτορας Κωνστάντιος Β΄ δέχθηκε και έστειλε στην Ανατολή τον αρχιγραμματέα της Αυλής του τον Παύλο , περιβόητο για την σκληρότητά του , αποκαλούμενο και *Τάρταρο* . Αυτός ο Παύλος και ο Γεώργιος σε συνεργασία οργάνωσαν το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Σκυθόπολης . Γράφει ο Αμμιανός Μαρκελλίνος : Το ανθρωπόμορφο αυτό κτήνος , ο Παύλος , διέθετε τόση εξουσία και δύναμη ώστε *με ένα νεύμα του μόνο εξηρτάτο η ζωή όλων όσων περπατούσαν στην γη* . 19 : 12, 13 .

.
Η Σκυθόπολης και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:

.
1ον : Τον τρόπο με τον οποίο επεβλήθη ο χριστιανισμός στον Ελληνικό κόσμο.

.
2ον : Τον λόγο και τον βάρβαρο απάνθρωπο τρόπο με τον οποίο κατεστράφη ο λαμπρότερος πολιτισμός της Γης και οι δημιουργοί αυτού - οι Έλληνες .

.
3ον : Αποκαλύπτουν επίσης γιατί τα μετέπειτα Ρωμαϊκά (Βυζαντινά) αυτοκρατορικά διατάγματα που θεσμοθετούσαν την *επί Ελληνισμού θανατική καταδίκη* εφαρμόσθηκαν χωρίς καμία αντίδραση ή εξέγερση , όπως χωρίς καμία αντίσταση από τους Έλληνες επήλθε ο αφανισμός 80 και πλέον πόλεων της κυρίως Ελλάδας από τον Χριστιανό Αλάριχο , μετά Βυζαντινής αυτοκρατορικής διαταγής σαράντα (40) χρόνια αργότερα . 4ον :Αποκαλύπτουν επίσης αυτά τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Σκυθόπολη ότι : δεν υπήρξε ποτέ Ελληνικότητα του Βυζαντίου , ούτε ποτέ Ελληνορωμαϊκό κράτος , εφ΄όσον ήταν οι εκχριστιανισμένοι Ρωμαίοι αυτοκράτορες του Βυζαντίου που άρχισαν τους διωγμούς κατά των Ελλήνων .


.
Ούτε δε ποτέ υπήρξε ελληνοχριστιανισμός , εφ΄όσον ήταν οι Ταγοί της χριστιανοσύνης και το εβραιογενές χριστιανικό δόγμα που : - Έσβησαν τα Φώτα του Ελληνικού Πνεύματος . - Κατέστρεψαν την Ελληνική Παιδεία . - Κατεδάφισαν τα αμίμητα αρχαία Ελληνικά αριστουργήματα χωρίς να αφήσουν ούτε μία πόλη όρθια . - Έκαψαν τις βιβλιοθήκες και εκατοντάδες χιλιάδες τόνων Ελληνικά επιτεύγματα εις όλους τους κλάδους των επιστημών , κατά 99,99% κατέστρεψαν την Ελληνική Γραμματεία . - Σχεδόν αφάνισαν την Ελληνική φυλή από τον πλανήτη γη , επιφέροντας της πολλές γενοκτονίες . - Παρέδωσαν την σβήνουσα Ελλάδα στους Τούρκους και - κατάντησαν τους Έλληνες πολιτιστικά στείρους .
 
.
Σύμφωνα με τις ιστορικές πηγές εκείνων των Ρωμαιοβυζαντινών χρόνων οι συνεχείς διώξεις και γενοκτονίες κατά των Ελλήνων πήραν την ζωή 19.000.000 + Ελλήνων από τα 20.000.000 . Λιγότεροι από 1.000.000 επέζησαν εφ΄ όσον μετά βίας και τρόμου έσκυψαν κεφαλή προς το εβραιογενές θεό και το χριστιανικό του δόγμα , όπου η κύρια εντολή αυτού ήταν και είναι : Λέγει ο Ιησούς Χριστός : *Όσο για τους εχθρούς μου , αυτούς που δεν με θέλησαν για βασιλιά τους φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου* . *Κατά Λουκάν* (ΙΘ΄, 27) . Και προστάζει ο Πατέρας του Ιεχωβά του οποίου εκλεκτός λαός είναι οι Εβραίοι : *εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών επί τα τέκνα των Ελλήνων* . (*Ζαχαρίας* Θ΄13 - 15) .
.
Αποκαλύπτουν πάλι, στην καλύτερη περίπτωση, τη θλιβερή άγνοια ή τη δουλικότητα και, στη χειρότερη, τον ωμό ανθελληνισμό όσων σήμερα εξακολουθούν, κωφεύοντας προς την Ιστορία, να μιλούν για την «Ελληνικότητα του Βυζαντίου» και για «ελληνοχριστιανικό πολιτισμό» και να εμφανίζονται ως φορείς τους.
.
Τα φώτα που πνεύματος έσβησαν σ” αυτούς τους ελεεινούς καιρούς, η εξόντωση όμως των συνειδήσεων συνεχίζεται και σήμερα.
.
 http://www.iokh.gr/2015/11/genoktonia-19000000-ellhnon.html
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

2 σχόλια:

  1. Όσοι διασπέρνετε διχόνοια με προφάσεις Αντιχριστανικής εμπάθειας θα είστε υπεύθυνοι διά την κατάρρευση της Ελλάδος. Δεν έχουμε την πολυτέλεια της διχόνοιας. Και ποίοι έκαναν ποία εγκλήματα σε κάθε ελληνικόν εμφύλιον πόλεμον δεν γνωρίζουμε, μπορεί να είναι οι προγόνοι εσάς που τώρα ζητάτε εκδίκηση ζηλωτές! Δεν αγαπάτε την Ελλάδα, την υπομονεύετε και εν τέλει θα χαθή πλήρως διά της προδοτικής υποδαυλίσεως σας. Κάποιοι σκότωναν Χριστιανού 293 έτη και ύστερα νικήθηκαν από τον Μέγα Κωνσταντίνο και κάποιοι ζητούν εκδίκηση μετά από 2,000 έτη χωρίς να θέλουν εκδίκηση δι' οιανδήποτε εμφύλια σύρραξη πριν και μετά Τον Χριστόν και τις πρόσφατες.

    .

    Κάποιοι έχουν ανάγκη από κάποια θρησκεία που να μην τους λέγει την αλήθεια ούτε την ηθική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε και τους Σιωνιστοϋποκινούμενος Κομμουνιστές Αντίχριστους Ψευδοπολυθειστές, που μας λένε για Σκυθούπολεις και 19 εκατομμύρια νεκρούς τι ψεύδος. 11 εκατομμύρια μάρτυρες και υπήρχαν πριν την εδραίωση του Χριστιανισμού και αυτοί ήσαν ως επί τω πλείστον Έλληνες, τέρμα πλέον με αυτά τα διχαστικά ψεύδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή