Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ… « ΒΡΑΚΙ» ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΦΕΝΤΙΜ»!

troikax3
Ο Φώτης ο... πεφωτισμένος έχει λάβει τη θεία φώτιση από το ΚΙΣ και το εβραϊκό λόμπι στο οποίο κάθεται σούζα και λέει παπαγαλία ό,τι ποίημα του βάλουν.
Του είπε λοιπόν το εβραϊκό λόμπι να κατεβάσει πάση θυσία το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή και ο Φώτης με τον ωραίο μύστακα, έσπευσε να ανταποκριθεί.

Ο άλλος όμως, ο τεραστίων διαστάσεων (λόγω πάχους, μην παρεξηγηθώ) Βενιζέλος, ε, αυτός πάει όπου τον προστάξει ο Σαμαράς. Λες και τον έχει πιάσει από το λαιμό και του λέει: «Κάτσε καλά Βαγγέλη, εγώ θα σε έχω από κοντά μου και δεν θα σε στείλω σε ειδικό δικαστήριο για όσες λαμογιές έκανες με τη λίστα Λαγκάρντ. Ο Τσίπρας καραδοκεί και αν του κουνήσω καταφατικά το κεφάλι, σ' έστειλε στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Δες τι θα πάθει ο Παπακωνσταντίνου για να καταλάβεις. Κάνε λοιπόν ό,τι σου λέω και θα περάσεις καλά μαζί μου»! Αυτά περίπου είναι σαν να λέει ο Σαμαράς στον Βενιζέλο και τον έχει σαν ...σκυλάκι (τι σκυλάκι, μολοσσός σκέτος είναι), πιασμένο με το λουρί από το λαιμό.
Ο Βενιζέλος λοιπόν και ο Κουβέλης θα προσέλθουν το βράδυ στην Βουλή για να ψηφίσουν το νόμο για την ΕΡΤ. Ο Σαμαράς τους απειλεί με εκλογές σε περίπτωση που δεν τον ψηφίσουν . Τι λέτε εσείς; Είναι δυνατόν να πουν «όχι, πάμε σε εκλογές;» Εάν το πει αυτό ο Βενιζέλος σημαίνει ότι υπογράφει την καταδίκη του... Την επόμενη Βουλή μάλλον θα την κοιτάζει από το εδώλιο του κατηγορουμένου. Όσο για τον Κουβέλη; Αν πει «όχι» πώς θα περάσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο;
Μ.Β.




πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου