Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΥΠΕΡΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟΝ!!!! ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΝ ΤΟΥ!!!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



ΥΠΕΡΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟΝ!!!! ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΕΧΕΙ  ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΝ ΤΟΥ!!!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;

Οι Εβραίοι είναι ο μοναδικός λαός που έζησε εξόριστος σε διάφορα μέρη της Ευρώπης και αλλαχού εν καιρώ εχθρικών καθεστώτων και όχι μόνον επιβίωναν αλλά επίσης τους φοβόντουσαν, τους σεβόντουσαν και κατά περίεργον τρόπον τους είχαν ανάγκη, ενώ ενέμπνεαν οίκτον λόγω της ταπεινοφροσύνης και φιλεργασίας τους.

Γνωστός Έλληνας αναρχικός έμεινε άναυδος όταν ανώτεροι του απάντησαν στην ερώτηση του γιατί δεν επιτίθειντε εναντίον της πρεσβείας του Ισραήλ πως δεν τολμούν να τα βάλουν με δαύτους. Οι Νεοπαραπαγανιστές υβρίζουν και μισούν τους Ορθόδοξους Χριστιανούς αλλά στην πραγματικότητα κατ’ ιδίαν ούτε λέξη δεν λένε καταπρόσωπον σ’ Εβραίον, ενώ τους φοβούνται, τους υπηρετούν στην πληθώρα τους εν αγνοία τους, έχουν αρχηγούς Κρυπτεβραίους/Κρυπτομασσώνους και ψήφιζαν και θα ψηφίζουν πολιτικούς Εβραίους. Στην πλειοψηφία τους οι κοσμικοί Χριστιανοί τα ίδια ενστερνίζονται και πράττουν, ο φόβους προς τους Ιουδαίους αποτελεί πλατειά υπερφοβία. Ιδρύουν συνεχώς καινούργια κόμματα με νέες ψευδοϊδέες και παρότι πολλοί το γνωρίζουν συνεχίζουν μαγνητισμένως και ειδωλολατρικώς να τους υπηρετούν και να τους ακολουθούν ως Σάτυροι τον Διόνυσον. 

Οι Εβραίοι προσφέρουν εργασία, χρήματα, δόξα, θέσεις, δύναμη, εφόσον υπηρετείς τους σκοπούς τους. Αν και πρόκειται περί τον πλέον υπερφειδωλόν λαόν όταν πρόκειται να εξαγοράσουν ανθρώπους και το κάνουν συνέχεια είναι οι πλέον υπεργενναιόδωροι. Πρόκειται διά τον μοναδικόν λαόν που είναι οργανωμένος παγκοσμίως αψόγως. Η ΕΕ έχει 30,000 διπλομμάτες εις όλη την Υφήλιον και πρόκειται περί μερικού στρατολογημένου πρακτορικού δικτύου του Ισραήλ. Οι Αγγλικές Βάσεις της Κύπρου φυλάττουν Θερμοπύλες Ισραήλ εις περίπτωση επιτυχημένης εισβολής των Μουσουλμάνων στην χώρα τους, ενώ την ίδια χρήση έχουν αεροπορικές βάσεις της Σούδας στην Κρήτη με ενδιάμεση αεροπορική βάση τους την Βάση Ανδρέα Παπανδρέου/του Ημιεβραίου Υπερπράκτορα τους στην Πάφο της Κύπρου. Στα σύνορα με την Τουρκία διαθέτουν επίσης βάσεις του ΝΑΤΟ καθιστώντας πλεονάζοντες εκείνες της Κύπρου κατασκοπευτικώς με τα ραντάρ αλλά είπαμε το διατι της εφυπάρξεως των επί τόπου, η Κύπρος το κοντινότερον ασφαλέστερον σωστικόν σημείον.

Οι Παρά+Πεφωτεισμένοι εξαγοράζουν πολιτικούς, επιχειρηματίες και άλλους ειδικούς θεσιέχοντες διά να κλέβουν διεθνώς τις χώρες, να πωλούν τα όπλα, τα ναρκωτικά, τους ποδοσφαιριστές (μέσω Λονδίνου σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιροπράκτορες ιουδαϊκης κυρίως καταγωγής), να δημιουργούν διχόνοιες κ.ο.κ. διαμοιράζοντας τα κέρδη τους με τους υπηρέτες Μασσώνους αλλά κατόπιν πολλούς τους καταστρέφουν ενώ τον καιρόν που θα φέρουν παγκόσμια οικονομική κατάρρευση ακόμη και φίλοι τους δισεκατομμυριούχοι θα απωλαίσουν τα χρήματα τους, δεν θα έχουν καμμία αξία αφού τους έχουσι συμβουλεύσει να τα διατηρούν σε μορφή εικονικού χρήματος, αλλά και σε άλλες μορφές θα τα απωλαίσουν από ληστείες εκ των φυλάσσωντων αυτά, ώστε να γίνει η γενική πάσης φύσεως αλληλοφαγία των ανθρώπων είτε διά να επιβιώσουν είτε διά λόγους απληστίας και έσστολων σε πολεμικούς στρατούς.

 Η υπεροχή των Εβραίων έγκυται εις το ότι παρότι γνωρίζουμε πως αυτοί ευθύνονται, οργανώνουν και κατασχεδιάζουν ανυμπορούμε ως Υφήλιος να τους αντισταθούμε αυτοδιατηρώμενη εις διχόνοια όπως αυτοί μας έχουσι παρατάξει και αν ιδούν αντιβελτίωση εις την διχόνοια τους την επανατονώνουν με ειδικές ενέσεις. Επίσης αν και βλέπουμε πως μας κατασφάζουν δεν το πιστεύουμε όπως τα πρόβατα σε συναυλία μουσικής σφαγής!!!!

Η δύναμη τους προέρχεται εκ του γεγονότος ότι παραμένει εν κρυφώ διά το πλήθος του λευκόχρωμου και αλλόχρωμου εβραϊκού λαού σπαρτιατική γονιδιακή κληρονομία, έχουν μελετήσει και καταλάβει κυρίως Αρχαίους Έλληνες συγγραφείς όπου εμείς απλά ψιττακίζουμε ωσάν ποιηματάκια του Δημοτικού Σχολείου, ίδρυσαν τις Ομοούσιες Φιλοσοφικές Σχολές/Συν+αγωγές και ως εκ τούτου εισίν μονόουλοι, εν ομονοία, ομόσκεπτοι, ομόσκοποι, ομόγνωστοι έχοντας τα κόμματα τους ως μάσκες απόκρυψης τηςής της πραγματικότητας και δεν δυστάζουν να καταστρέψουν και Συνιουδαίους τους ινά διατηρήσουν την εν ισχύν εν λόγω κατάσταση, σ’ αντίθεση με τους Έλληνες και άλλους λαούς όπου ερωτεύονται τις κομματικές ιδεολογίες και παρότι κομπάζουμε διά την υψηλόφρονη πολιτισμική πνευματική υπεροχή μας δεν αντέχουμε εξ αρχαιοτήτι την διαφορετική μη αντιπατριωτική άποψη του Συνέλληνα μας ή της θρησκείας τους κάτι που δεν ρατσιστοστιγματίζετο εις την αρχαιότητα. Όπως και να έχει η υπόθεσις σημασία έχει πως αυτοί είναι έναν κράμαν κ’ εμεις αμέτρητα κέρματα και έκαστον κέρμαν πολυδιχασμένη προσωπικότητα το οποίον υποσυναισθηματικώς επιθυμεί την περαιτέρω εμπληρούσα διχόνοια και διεκκοπή εις μικρότερα κέρματα/τεμαχίδια. Την ίδια ώρα η Μασσωνία/Κρυπτοεβραϊσμός πληθαίνει το Ιουδαϊκόν Έθνος ενώ μωρίστικα και κακοεγωιστικά πραξικοπηματικά πράγματα του γίγνεσθαι προσμικραίνει με ασήμαντα ή σημαντικά προβλήματα το Ελληνικόν Έθνος και έκαστον άλλον. Εις τον 21ον βαθμόν Μασσωνίας μυείται ο συμμετέχων Εβραίος εις το θρήσκευμα και εν αυτώ τω βαθμώ εμβαπτιζεται Εβραίος, τουτέστιν όταν υβρίζετε ως Έλλην ή Βραζιλιάνος ή Άγγλος ή Γερανός προδότης, γελάει και υπαπορεί! Αυταπατώντας: «μωρότρελλοι είμαι Εβραίος άρα τε προδότης μπορώ να θεωρηθώ μόνον διά το έθνος μου».

Η σκέψη τους ως επί τω πλείστον βασίζεται εις τους Αρχαίους Έλληνες Υπερμαθηματικούς Αρχιμήδη, Πυθαγόρα, Δημόκριτο, Ισοκράτη (μαθηματική σκέψη), Εμπεδοκλή, Αναξαγόρα, Αναξίμανδρο, Αριστοτέλη, Ευκλείδη κ.α.. Κυρίως όμως εις τον Ευκλείδη με την Απόλυτη Μυστική Γλώσσα της Γεωμετρίας όπου ούτε οι ίδιοι δεν το γνωρίζουν πως είναι η ΓΛΩΣΣΑ/ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, διά του ΕΥΚΛΕΙΔΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΗΡΥΚΕΙΟΝ το οποίον κατεξαφάνισαν και επανάφεραν ως Καμπάλλα/Καμβάλλα/Καμβάλα = Κύμβαλα = Μουσική Γεωμετρική Γλώσσα της Τριάδας Του Θεού την οποία αν και χρησιμοποιούν αγνοούν ήτοι ΕΥΘΕΙΑ (ΕΥ+ΘΕΙΟΝ!!!!), ΚΑΜΠΥΛΗ = ΚΑΜ/ΨΗ = ΚΑΜΨΗ+ΠΥΛΗ = Η ΠΥΛΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΨΗΣ ΗΤΟΙ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΩΝΙΑΣ = ΓΟΝΙΑΣ/ΓΟΝΕΥΣ/ΓΟΝΟΣ = ΓΕΩΝΙΑ = ΓΕΩ+ΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΝ ΚΥΠΡΩ ΚΟΒΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ;;;; ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ Ή ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΕΥΘΕΙΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΡΑΒΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΕΤΑΧΘΗΚΕΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ;;;; ΓΟΝΟΟΣ = ΓΟ = ΓΗ = ΓΗΝ (ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ = ΓΗΝ ΓΗΑΝΚΓ) = ΓΥ = ΓΥ+ΝΑΙΚΑ = ΓΩ+ΝΑΙΚΑ = ΓΩ+ΝΑΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΝ ΟΠΟΥ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΜΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΝ ΩΣ ΛΕΞΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟΣ/ΓΑΜΑΩ = ΤΕΚΝΟΠΟΙΩ = ΓΟΝΟΣ/ΕΚΓΟΝΟΣ/ΠΡΟΓΟΝΟΣ = ΓΕΝΟΣ = ΓΕΝΝΟΣ = ΓΕΝΝΑ/ΓΕΝΝΑΩ. Κάναμε μία μικρή ΑΝΟΙΞΗ εις την υπογονίδια θεία ελληνική ιερότητα και θα συνεχίσουμε προσεκτικώς διότι αντίθετα με άλλους συγγραφείς θέλουμε να κρύψουμε μέρη της γνώσεως διά να μην υιοθετηθούν εκ των εχθρών διατυμπανίζοντας την ψευδοϋπεροχή τους ως σφετεριστές που είναι και διά να μην χρησιμοποιηθεί εις ισχυρή επιστήμη και τεχνολογία εναντίον μας και κάθ’ άλλου λαού! Αλλά είσαστε έτοιμοι διά μία ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΜΑΣΣΩΝΙΑ;;;; Διότι άνευ αυτής είναι ως ποδοσφαιρική ομάδα που δεν διαθέτει επίθεση και αυταπαγορεύει την πέραση της πέραν της μεσαίας γραμμής, τουτέστιν όσον καλή και αν είναι η άμυνα με τους αιώνες έστω και τυχαία θα φάει το γκολάκι της!!!! Η ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΜΑΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΕΓΕΡΘΕΙΤΟΙ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟΜΙΑΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΝΩΣΕΩΣ!!!!

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ, ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ, ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΠΤΩΞΕΙΝ, Ο ΕΧΩΝ ΠΟΛΛΑ ΕΧΩΝ ΟΥΔΕΝ!!!!

Μ’ ερωτούν διατί λες πως οι Εβραίοι είναι Έλληνες δεν είναι προσβολή; Η απάντηση μου είναι πως οι Εβραίοι λένε πως οι Έλληνες και καθ’ άλλος λαός είναι πρώην Εβραίοι που πρέπει να επαναγίνουν Εβραίοι. Οι εθνικιστές λένε πως οι Έλληνες δεν έχουσι καμμία σχέση με τους οίους άλλους, πολύ αιθεροβάμον διά να μην είναι κουτόν που προξενείς γέλοιος και δυσπιστια εις την οίαν πιθανή εν μέρει αλήθεια αυτού του ισχυρισμού. Εγώ ως Υπερθνικιστής λέγω πως οι Εβραίοι και κάθε άλλος λαός ήταν και είναι Έλληνες και πρέπει να επαναποκτήσουσι ελληνική συνείδηση! Τι αληθινότερον διά την Ελλάς η οποία έχει την Γλώσσα όπου γέννησε όλες τις άλλες Γλώσσες, έχει τους σκελετούς και τα μυστικά ευρήματα των Πετραλώνων, των Ζωνιανών, της Αγίας Νάπας κ.α. όπου εις την Χαλκιδική ειδικώς φθάνουν τα 11 εκατομμύρια ετών να είναι η Μάνα των Εθνών και αφού είναι και η Μάνα του Πολιτισμού σημαίνει πως η Ανθρωπότητα είναι Ελληνική, μεγαλύτερη αλήθεια ο Υπερεθνικισμός από τον κοντόφθαλμον εν πλασίω φοβοταμπουρωμένον Εθνικισμόν. Οι Εβραίοι είναι ένας κλάδος του δένδρου της ανθρωπότητος όπου διεκδικεί την αυθεντία του Κορμού/Καρμού/Κάρμα, των Φύλλων και των Ρίζων που είναι και ανήκει εις το όνομαν ΕΛΛΑΣ. Εσείς οι εθνικιστές διεκδικάτε έναν κλάδον  οι Υπερθνικιστές το Δένδρον της Ανάπτυξης της Ανθρωπότητος. ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΑΣ. ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ Η ΛΕΞΗ ΚΑΙ Η ΕΚΤΑΣΗ ΣΥΜΠΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ!!!!

(ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΝ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ Ο,ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟΝ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ).




ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου