Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΝ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟΝ «ΒΑΡΒΑΡΟΣ/ΜΠΑΡΠΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ/ΥΓΡΑΕΡΙΑ!!!!

Το πλοίον Βάρβαρος των Τούρκων υποτίθεται ειδικόν διά υδρογονάνθρακες, ενώ πριν χρησιμοποιούσαν έναν μικρόν το Πύρρις Ρέυς, παράξενα πράγματα, άσχετοι είναι που παίρνουν εντολές!!!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
.


.
Ως συνέχεια του άρθρου  «Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η Ε.Ε./ΤΡΟΪΚΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΝΟΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ!!!! ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ!!!!» αλλά και ως αυτόβουλον και αυτόνομη πολιτική ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!
.
Την ίδια ημέρα όπου το ΒΑΡΒΑΡΟΣ περιόδευε εις τα υποπυθμνενοθαλάσσια οικόπεδα της ψευδοαόζ (αφού μας την υπέκλεψαν οι ξαφνικοί «φίλοι» κούκου, δηλαδή ποίοι και οι πολιτικοί δεν έχουν άλλη επιλογή από το να το κρύβουν) ο πρόεδρος Αναστασιάδης υπαναγνώριζε τελεσίδικως την ΤΔΒΚ μαζί με τον Ψευδοψευδοπρόεδρον της Έρογλου. Και απορώ διατί πρέπει ν’ αγαπώ την Ε.Ε. και τον Αναστασιάδη με τα χαράτσια που επιβάλλουν από τον Έρογλου; Πληρώνουμε άραγε φόρον υποτέλειας εις τους Ευρωπαίους για να μην αφήσουν τους Τούρκους να μας σφάξουν; Αν είναι έτσι τότε χαλάλι τα χαράτσια. Εντούτοις, δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι, εκτός και αν οι πολιτικοί μας προσφέρουν τα λύτρα από μόνοι τους ώστε η Ευρώπη να γλυκάνει μαζί μας και τα δώρα που παίρνει εξ ημών ώστε να γρυλίζει στους Γκρίζους Λύκους για να μην εισέλθουν και αλώσουν ολοκληρωτικώς την Νότια Κύπρο! Πάντως όπως οι ιδικοί μας πολιτικοί έβγαλαν τα χρήματα έξω από την Κύπρον, την κλέβουν, την προδίδουν και την παραδίδουν εις τους Τούρκους και λοιπούς εχθρούς τα ίδια κάνουν και οι Τούρκοι και οι λοιποί εχθροί, όλοι για την ίδια Τουρκία, την ίδια Ε.Ε. την ίδια Η.Π.Α., την ίδια Σιών, τον ίδιον Κομμουνισμόν και την ίδια μυστική οργάνωση δουλεύουν για να μας δουλεύουν!!!!
.
Όπως και να έχει ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΕΥ+ΥΠΕΡΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟΝ!!!!
.
Ο Αναστασιάδης ενημερώθηκε εκ των Σιωνιστών και των Ευρωπαίων πως την ώρα των άτυπων συνομιλιών το ΒΑΡΒΑΡΟΣ θα περιφέρεται εις τα υποπυθμενοθαλασσοοικόπεδα της Κύπρου και ξέρετε γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!:::::::;;;;;;;;;;;;;;;;;;
.
Διά να αποδείξουν ακόμη φορά εις τον Αναστασιάδη, Κυπριανού, Ομήρου, Καρογιάννη, Αρχιεπίσκοπον και άλλους ενήμερους Τέκτονες ή Ατέκτονες πως ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΙΩΝΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ διατάσσουμε την Τουρκία να βρυχείται!!!! Αν και προς τα έξω φαίνεται πως βρυχείται εν αγνοία του Ισραήλ. 
.
Με απλά λόγια το Ισραήλ μας λέγει, «είτε μου δίνεται μέσω «νόμιμων διαδικασιών»
 τα πετρελαιοϋγραέρια σας είτε δεν θα μπορώ να συγκρατήσω την Τουρκία η οποία δήθεν είναι ανεξέλεγκτη και θα σας λοιώσει, ακούσατε τι λέγω;;;;;» Ως ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥΤΟΥ Η ΑΤΥΠΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ «ΒΑΡΒΑΡΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Σ’ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΘΗΚΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΜΕ ΤΟ «ΒΑΡΒΑΡΟΣ», ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΑ ΜΟΥ Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
.
Είπαν πως η πολιτική είναι η βρωμιά, η επιδίωξη του εφικτού, η διορατικότητα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΜΗ ΑΠΕΙΛΗ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΤΟ ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΟΒΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΨΗΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΠΝΙΓΕΙ, ΣΦΑΖΕΙ, ΞΕΣΚΙΖΕΙ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΝΕΜΕΛΛΗ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ!!!!
.
Ένας φίλος κάποτε για να μου δείξει πως θα με βοηθήσει μου είπε: «όταν πας εκεί θα ιδείς αυτόν……. ο τάδε θα είναι εκεί και θα κάνει το τάδε…….. και εσύ θα προχωρήσεις και θα πεις το τάδε συνθηματικό, θα φοράς την τάδε φανέλλα και θα βαστάεις μαζί σου τα έγγραφα……….».
.
Το Ισραήλ ελέγχει την Κύπρο και την θέλει διπλή ένα πόδι εντός Ε.Ε. και ένα εκτός, ώστε να εξυπηρετείται εκ των πλεονεκτημάτων μίας βάσης (Κύπρου) που όποτε χρειάζεται είναι ευρωπαϊκό έδαφος και όποτε χρειάζεται όχι και δη ατίθασο, μουσουλμάνικο και δρόμος του ΜΕΤΑΞΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΝ. Η Κύπρος είναι τα σύνορα και το μυστικό όχημα του Ισραήλ στην Ευρώπη αλλά και τα σύνορα της Ευρώπης στον Νότον και την Νοτιανατολή!!!! Εδώ υπάρχει και το ΧΑΑΡΠ, όπλα και πυραύλοι του Ισραήλ όπου για να μην αναγνωρίζεται εκ πολλών «τα έχει ψευδοεπίσημα η μεγαλύτερη πόρνη του Ισραήλ ήτοι η Αγγλία». 
.
Η Τουρκία δεν θα πάρει γραμμάριον από τα ορυκτά Ελλάδος και Κύπρου, αλλά για να φοβούνται αυτές ενίοτε το Ισραήλ εξαπολύει τα λυσσασμένα σκυλιά του όπου επίσημα είναι μαλλωμένο μαζί τους. στην Κατεχόμενη Κύπρο στο χωριά Μηλιά Αμμοχώστου υπήρχαν προπολεμικά δύο λήσταρχοι, ζωοκλέφτες, τυμβορύχοι ολκής, κατά την διάρκεια της ημέρας ήταν τσακωμένοι και άσπονδοι εχθροί και συχνάκις αλληλοκτυπιούνταν στους καφενέδες, γάμους και ιορτές διά κομματικούς λόγους, λόγους τιμής κ.α.. Την νύχθα ευρέθοντο και έξυζαν τον τόπον από κάθετι πράγμα αξίας. Καταλάβάτε;;;; Εάν το έκαναν οι Μηλιώτες γιατί να μην το κάνουν οι Τουρκοϊουδαίοι και οι Ιουδαιότουρκοι;;;; 
.
Ο τουρκικός Τεκτονισμός φρόντισε κατ’ εντολήν του ιουδαϊκού Αρχιτεκτονισμού να μαλλώσει η Τουρκία με την Αίγυπτον, Αρμενία, Ελλάδα και άλλες χώρες από τον 18ον αιώναν μ.Χ. και εντεύθεν ώστε η Τουρκία να αδυνατίζει και να σχηματίζει εχθρούς, δι’ αυτού και εξ ιδίου ΥΠΕΡΔΑΚΤΥΛΟΥ  διά μέσω σφαγών και άλλων κακών πράξεων της. βάζεις το πρωτοπαλλίκαρον να μαλλώσει με τα άλλα για να μην υπάρχει περιθώριον να σμίξουν, αυτή είναι η μέθοδος. 
.
Εχθές έγινε και κάτι τις άλλον εάν προσέξατε. Το Ιράν με τις Η.Π.Α. συμφώνησαν όπως επιστρέψει το Ιράν εις τα 2,5 δις βαρέλια την ημέρα στην αγορά ενώ μέχρι τούδε διέθεταν  μόνον 1 δις βαρέλια. Το Ιράν έχει αρκετά χρήματα για να κάνει επενδύσεις στις καταστρεμμένες (δήθεν) πετρελαιοπηγές που λόγω της αρνησηκυρίας/εμπάργκω έμειναν μαγκωμένες και αχρησιμοποίητες για πολλά έτη. Εντούτοις, η συμφωνία με τις Η.Π.Α. (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ) είναι να κάνει τις επενδύσεις το Ισραήλ με την μάσκα των Η.Π.Α. για να βγουν στην αγορά τα 2,5 βαρέλια. Επίσημα όμως το Ισραήλ έπρεπε να διαφωνήσει για να μην φαίνεται η επιτυχία του στους Άραβες, Αμερικανούς, Εβραίους και άλλους φίλους και εχθρούς και «κοινούς θνητούς» και διά του πρωθυπουργού Νετανιάχου δήλωσε: «Ιστορικόν Λάθος» η συμφωνία ΗΠΑ Ιράν, ναι, «ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ» αυτόν εννοούσε!!!! 
.
Ο Μαχμούτ Αχμεντινετζάντ πρώην πρόεδρος Ιράν συχνά σχημάτιζε το σύμβολον του διαβόλου με τα δύο δάκτυλα δείκτη και μικρό ανασηκωμενα και τα μέσον και παράμεσον κάτω δηλώνοντας την μασσωνική του ιδιότητα. Ενώ εξ όσων συνέβησαν ο νυν πρόεδρος σκυταλομετακάτοχος του Χασάν Ρουχανί την «ίδια πίππα της ειρήνης ρουφάει» με μανία.
.
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΝΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΩΣ ΣΠΕΙΡΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ. ΗΤΟΙ ΤΟ ΡΗΤΟΝ: «όπως επάνω έτσι και κάτω αντικατοπτρισμός, βεβαίως εις την περίπτωση αυτή του σατανικού σχεδίου, συνδέστε ολίγον τα στοιχεία και τις προφητείες και θα κατανοείσετε περισσότερον».
.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μέρους ή ολικού εφόσον αναφέρεται το όνομα του συγγραφέα.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου