Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣΣΩΝΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ;


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣΣΩΝΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ; ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΝ ΚΥΠΡΩ ΚΑΙ ΔΗ ΑΡΧΙΤΕΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ (ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΩ ΡΙΠΕΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΤΩΡΑ ΝΥΧΤΑ)!!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΛΑΚΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!


Ο ευεργέτης, πατριώτης και αριστοκράτης εις τα ήθη Πρόδρομος Μποδοσάκης Αθανανασιάδης γεννήθηκε εις τον Πόρον της Νίγδης της Καππαδοκίας εν Μικρά Ασσία. Υπερεπιχειρηματίας εμβέλειας του Αριστοτέλη Ωνάση. Εις τους Βαλκανικούς Πολέμους και έως το 1922 μ.Χ. εμπορεύετο κρέατα με τον τουρκικόν στρατόν και τον κατέκριναν. Απάντησε πως κάποιος πρέπει να τα πωλάει και καλύτερα αυτός όπου θα παίρνει τα χρήματα να είναι Έλληνας και Πατριώτης προσθέτω εγώ. Ο Μπόντο όπως τον εκαλούσαν εδώρισε εις την Αρχιεπισκοπή Κύπρου την Ελληνική Τράπεζα, την ΚΕΟ, μία μεταλλευτική εταιρεία, σκυρόδεμοεταιρεία κ.α.. Δυστυχώς τα έφαγαν την Ελληνική Τράπεζα οι ανάξιοι και δη κάταυτις κάποιοι αφού η τράπεζα αυτή ήταν από τις καλύτερες και τις πλέον προσεκτικότερες. Γνωρίζουμε το κόλπον, όταν θέλουν κάτι οι διεθνείς μασσωνοσιωνιστές το βαπτίζουν προβληματικόν ψευδώς και η ανακεφαλαιοποίηση, η αναδιάρθωση ή κάποια άλλη μαλακισμένη λέξη μέσω Τρόϊκας άλλης σιωνιστικής υπηρεσίας το ρουφάει. Ο Αρχιεπίσκοπος την έδωσε την Ελληνική Τράπεζα όπως δίδει ο λατζέρης το αποφάγι εις τον σκουπιδοτενεκέ, με βαριά την καρδία όπως σπάει ο γλεντζιές και ο επαγγελματίας έμπορας και κατάσκοπος ευταξίας εις τα μπουζούκια τα θραυσοπινάκια!

Ώπα μαλάκες, ώπα ζήτω οι προδότες και οι δοσίλογοι ανάξιοι σας, εις Τον Θεόν να είναι εναγγαλεμένοι. Ας τους συγχωρέσει ο Τριαδικός Κύριος όπου προσποιούνται πως τάχατες υπηρετούν. Τον Διάβολον γλείφουν απ' επάνω ως κάτω.

Ο Ελληνισμός έαλω. Ξυλώνεται βήμα τω βήμα εν Ελλάδι και εν Κύπρω. Η τράπεζα όπως και να έχει κλάπηκε. Τώρα σειρά έχουν οι ιδιωτικοποιήσεις ώστε να μην έχει η χώρα κανέναν όργανον και υπηρεσία όπου να συνιστάει κράτος και δη άμα τη ιδιοτικοποιήσει Υδατοπρομήθειας, Ηλεκτροπρομήθειας, Λιμένων, Αεροδρομίων και εν γένει εις το μέλλον της Εθνικής Φρουράς.

Ψευδόμαγκες ο πλανήτης αυτός ανήκει εις την Νέα Τάξη Πραγμάτων, όστις δεν την αποδέχεται να πάρει την αμαξοστοιχεία και να αναβιβάσει τον κρέβατον του δι' άλλον πλανήτη! Καλημέρα κ' έφεξε, όταν εμείς οι Έλληνες παίζαμε εις τα καζίνα των Εβραίων εις την Ελλάδα και των Τούρκων εις τα κατεχόμενα ελληνικά εδάφη της Κύπρου οι ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!! ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ;;;; ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΊΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΕΥΜΑΣΣΩΝΙΚΑ!!!!




"Δώσαμε 93 εκ. χαράτσι ακίνητης περιουσίας ενώ θα μπορούσαμε ν' αγοράσουμε από δύο τρία καλασνικωφ από τους συμπατριώτες μας Μουσουλμανοκύπριους και από άλλες πηγές φορητούς πυραύλους και άλλα όπλα διά να διώξουμε την Τρόϊκα και εμείς της τα δώσαμε. Απορείτε ποίον εχθρόν πρέπει να διώξουμε πρώτα;"




ΠΗΓΗ



Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου