Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ;


ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙΑΣΩ ΤΟ ΠΡΑΜΑΝ ΤΗΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΕΙΑΣΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΤΩΛΟΝ ΔΩΡΟΝ ΤΗΣ, ΜΑ ΤΙ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΚΟΥΛΛΑ ΜΟΥ. ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ ΘΑ ΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Βαλτός ή βάλτος για να συγκρατείτε η κρίσης, μήπως και τους ξεφύγει ο έλεγχος τους Ελληνοκτόνους Υπερμασσώνους και φύγει από την Κύπρον η κρίση.

Ο κριστικτόνος πολιτικός λέγει ΟΧΙ όχι yes sir yes sir ό,τι πεις σερρρρρρρρρ, δώσμου όμως αλλο λλία ριάλα σερρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!! χαχαχαχαχα!

Θα σας πω και την άλλη αποκάλυψη. Ας υποθέσουμε πως ο Αναστασιάδης και ο κάθε αναστασιάδης ή πρόεδρος είναι εγκλωβισμένος από τους ξένους "αδελφούς" και είναι όμηρος και αιχμάλωτος των αποφάσεων τους ώστε να ακολουθεί το πρόγραμμα τους. Δεν καταλάβετε ζώα πως αυτός θα πρέπει να λέγει "ναι" και εμείς ΟΧΙ;;;; Πρέπει να σας μιτσοκαμμύει (κλείνει το μάτι) καθ' ολίγον και λιγάκι;;;; ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΤΙΚΗ!!!!

Αυτόν τον βαστούν ίσως από τον λαιμόν και τ' αρκίδια και φωνάζει ναι ναι ναι!

Αφού υποτίθεται πως δεν μπορεί νας σας είπει την συνομωσία την άρνησης της ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΜΕΣΑ!!!!

Όταν λέγει ναι στην Τρόικα και τους άλλους πρέπει να λέμε όχι

Όταν λέγει όχι στην Τρόικα και άλλους πρέπει να λέμε όχι.

Σήμερα είπε ναι στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ. Άντε με το "καλό" να πέψετε ζώα τα αγοράκια σας να σκοτωθούν για τους Αμερικάνους σε κανένα νέον Αφγανιστάν, μπορεί να είναι εναντίον της Ατίθασης Ελλάδας, ζώα, ζωοππόβορτοι, αχαχαχαχα αχαχαχαχα αχαχαχαχα!




 Έχει κάτι πελλούς (τρελλούς) μες στο φέϊσμπουκ και κουκκουφούν μου την κεφαλήν όπως τους πετεινούς και τις όρνιθες, ούτε Γάλλοι αναρχικοί του Ναπολέων να ήταν!


Η Υπάτη Αρμοστεία Σκλαβιάς των Ελληνοκυπρίων!!!! Πότε τρεις, πότε τέσσερεις, πότε πέντε, πότε έξι κ.ο.κ.. αλλά πάντοτε Τρόϊκα!!!!


Και τούτη αγαπάμε!!!!

 Μην έχεις έγνοια Μπαρόζο μου, η Κύπρος έχει πολλά βόδια και θα τα σφάξουμε όλα αν γουστάρεις!
- Μπαρόζος: "ευχαριστώ διά την χουβαρτοσύνη, δεν πρέπει να τα σφάξουμε όλα την ίδια ημέρα, να έχουμε να τρώμε, άλλωστε λέγεται πως έρχεται κρίση, εγώ θα ζήσω χίλια χρόνια, είμαι υιός του Σατανά".
 Να σας εξηγήσω πως παίρνεις το Νόμπελ μέσω της ηλιθιότητας και συγκρεκριμμένα λέγοντας μαλακίες. Είμαι πρωτοπόρος, δεν συμφωνείτε;;;; Ε πέστε μου πραύω ολάν!
 Τα πιτσουνάκια! Εν τζιηπάνω τώρα και κάμνουν παρέαν!!!!
 Αθανάσιε Διάκε δεν θα σε ξανά σουβλίσουμε Άνοιξη για να μην εμπνέσαι άλλα ποιήματα!!!! Χαχαχαχαχαχα, εφέραμεν σου την πισώπλατα με τις μαλακίες που σου πουλούσαμε για σοβαρότητες και ενδιαφέρον, χαχαχαχαχα!!!!
Πάμεν να τελειώνουμεν με τούτους τους ηλίθιους, εβάλαν το παλειοκάνονον εκεί για να κλάνουν οι γαειδάροι μέσα!!!!





Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου