Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Το 35% των ελλήνων είναι υποψήφιοι για φυλακή.ΒΙΝΤΕΟ


Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είναι ένας δικηγόρος που ανήκει στον συντηρητικό πολιτικό χώρο και μόνο για αντιπολιτευτική διάθεση δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς.....

Τα όσα ακούμε, λοιπόν, να μας λέει στο βίντεο που παραθέτουμε δεν απέχουν καθόλου απ” την πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα, που έχει διαμορφώσει η βάρβαρα αντιλαϊκή πολιτική της άθλιας συγκυβέρνησης που φέρνει τρεισήμισι εκατομμύρια πολίτες υποψήφιους για φυλακή. (Ναι καλά διαβάσατε. Το ξαναγράφουμε 3.500.000!!!).
Και είναι υποψήφιοι για φυλακή, γιατί το υπουργείο Οικονομικών έχει βάλει σε εφαρμογή ένα νόμο σύμφωνα με τον οποίο όποιος πολίτης χρωστάει στο δημόσιο πάνω από 5.000 ευρώ διαπράττει ποινικό αδίκημα, το οποίο είναι αυτόφωρο που σημαίνει ότι για 18 μήνες μπορεί ανά πάσα στιγμή να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην φυλακή. Για έναν δολοφόνο σε 48ωρες σταματάει το αυτόφωρο, είπε ο δικηγόρος για να προσθέσει ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη που με νόμο του Παπακωνσταντίνου τον οποίο διατηρεί και ο Στουρνάρας οποιοσδήποτε χρωστάει στο δημόσιο πάνω από 5.000 μπορεί να συλληφθεί σε διάρκεια 18 μηνών.
«Η διάταξη αυτή είναι απόλυτα ενεργεί και καθημερινά βγαίνουν δελτία τύπου που λένε πόσοι συνελήφθησαν για χρέη στο δημόσιο», τόνισε ο Μ. Δημητρακόπουλος. Υπάρχουν καθημερινές περιπτώσεις ανέργων και πολιτών που δεν έχουν να πληρώσουν και οδηγούνται στα αστυνομικά τμήματα και από κει στα δικαστήρια κατέληξε. 


.
Θυμάστε τη  λύση που πρότεινε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, για το θέμα του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων ήταν ότι «όποιος δεν έχει να πληρώσει για το ακίνητό του, να το πουλήσει».Αφού δηλαδή η αγορά έχει πατώσει, ο Έλληνας θα εξαναγκαστεί να «σκοτώσει» το σπίτι του – που ενδεχομένως να έχει κληρονομήσει απο τους δικούς του – προκειμένου να βρει λεφτά να ξεχρεώσει τα χαράτσια της εφορίας.
 
.
 ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΜΑΣ.....


Συντάχθηκε από τον/την κόμπρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου