Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η Ε.Ε./ΤΡΟΪΚΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΕΜΜΕΣΑ ΕΛΕΓΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Τ0Υ ΙΡΑΝ.

 


Ακριβώς! Το χάρτινον τσίρκον του ψευδοχρήματος ή εικονικού χρήματος και τον παλιάτσο πολιτικόν ψεύτη μασσώνον και τον ληστήν μασσώνον και===== τα κορόϊδα της κομματοδιχόνοιας, χαχαχαχαχα!!!!!
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
.

.
 ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΝΟΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ!!!! ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ!!!! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΝ ΔΡΟΜΟΝ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑΝ!!!!
.
Χωρίς πολλά λόγια, προσέξετε!!!! Ό,τι η Τρόϊκα/Ε.Ε. ενδιαφερόταν όπως υποστηρίζει διά την εξυγείανση της Κύπρου θα έσπευδε πρώτον να σταματήσει τον Νίκο Αναστασιάδη από το να πάει στην γλοιώδη συνάντηση καφενείου με τον Έρογλου που περιπαίζονται εξ αυτής μόνον οι Ελληνοκύπριοι.
.
Η Τρόϊκα ισχυρίζεται πως ενδιαφέρεται διά την Κύπρον όπου έχει συμφέρον ήτοι ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΆ!!!! Συνεπώς αποδεικνύεται ότι πλανούνται όσοι εν Κύπρω και εν Ελλάδι την πίστεψαν, διότι δεν ενδιαφέρεται διά το Εδαφικόν, το Κυριαρχικόν, το Βάρβαρον της Ασέλγειας των Εκκλησιών μας!!!!
.
Ώστε, είναι σωστοί εκείνοι όπου υποστηρίζουν πως η Ε.Ε. μαγείρεψε ψευδοκρίση εν Ελλάδα και Κύπρον ώστε να θάψει το σπουδαιότερον έθνος της Ευρώπης όπως καυχιέται ότι θα πράξει το σιωνιστικόν κίνημαν εις το βιβλίον του 19ου αιώνος μ.Χ. «ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΏΝ».
.
Τα Ηνωμένα Έθνη εάν έδιναν «δεκάρα» ενδιαφέροντος διά την Κύπρον θα έλεγαν εις τον πρόεδρον: «μη ωρέ Αναστασιάδη μην το κάνεις αυτόν στον τόπον σου» αντ’ αυτού προώθησαν την άτυπη επίσκεψη διά το Κυπριακόν Πρόβλημαν.
.
Όσοι γνωρίζουν από πολιτική και συμμετείχαν εις κόμματα και συνάμα είχαν φίλους με συχνές πληροφορίες θα γνωρίζουν πως σε τέτοιες συναντήσεις το τι θα ειπωθεί και τι αναμένεται ή μάλλον είναι προεξηγημένον να ειπωθεί, ούτως ώστε τι έκανε ο Αναστασιάδης πηγαίνοντας στην άτυπη συνάντηση; Εξαναγκάσθηκε να υποβιβάσει τις συνομιλίες σε άτυπη παράλογη απαίτηση των Ελληνοκυπρίων διά κτήματα και γη όπου δεν τους ανήκει αφού ανήκει εις την τουρκική δημοκρατία της βόρειας Ψευδοκύπρου.
.
Ο Αναστασιάδης διατάχθηκε και το έκανε, τούτον όσοι το αμφισβητήσουν δεν ξέρουν τίποτε από πολιτική. Το ερώτημα είναι γιατί το έκανε; Δεν είχε άλλη επιλογή ή είναι πειθήνιον τεχνολογικόν ζώον τους; Ή αμφότερα;
.
Να και η απόδειξη ότι ο Αναστασιάδης διατάχθηκε και γνώριζε τι θα ειπωθεί εις τις άνευ Ηνωμένων Εθνών δηλαδή αναγνωρισμένων ως άλλον κράτος τα εδάφη της Κατοχής: «ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΟΓΛΟΥ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΟΙΤΑΖΕ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΙΝ ΚΑΙ ‘ΕΨΑΛΛΕΝ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟΝ’ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ, ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ; ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΑΡΑ ΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ!!!! ΜΠΙΓΚΟ!!!! ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟΝ ΣΑΣ».
 .
Άφησα για το τέλος ως κατακλείδι το ακόλουθον αντί το προαναφερόμενον υπογραμμένον. Οι Σικελιανοί εγκληματίες λέγουν το εξής: «ΟΤΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟΝ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΥ!!!!
Πάντως μήδε ο Έρογλου, μήδε ο Αναστασιάδης, μήδε οι Τούρκοι, μήδε ο Καρογιάν, μήδε ο Κυπριανού, μήδε οι Ιουδαίοι, μήδε η Τρόϊκα/Ε.Ε. είναι το κορόϊδον, αλλά οι Ελληνοκύπριοι και γενικώς οι Έλληνες, αφού μήδε τα κόμματα ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ κ.α. φαίνονται ως κορόϊδα αλλά φαίνονται ως ολετήρες.
.
Ο Έρογλου έλεγε απόψε συνέχεια «το κράτος μου και το κράτος μου» και σωστά έλεγε και ξέρετε διατί; Διότι και να ήθελε να ενωθεί έστω και υπερυπέρ (υπέρ+υπέρ) των Τούρκων η Κύπρος, δεν θα το έκανε διότι δεν θέλει να είναι εις την ενωμένη Ψευδοένωση της  Βρυκολάκισσας Ε.Ε.. Ούτε και εγώ το θέλω διότι όπως και ο καθένας σας ίσως εύρετε ολίγη ησυχία από την ΥπερΤρόϊκα του μέλλοντος εις την Κατεχόμενη Κύπρον, αφού η Υπερισιωνιστική Ε.Ε. (εβραϊκή ένωση) σκοπόν έχει να καταβάλει με Κατοχήν την ψυχήν μας περισσότερον παρά τα εδάφη μας!!!! Είναι όντως δύσκολον εις την Κύπρον του 21ου αιώνος μ.Χ. όπου οι αφελείς βλάκες γελούσαν όταν τους μιλούσα πως δεν θα ξαναϋπάρξει πόλεμος και κατοχή, ποία από τις δύο Κατοχές πρέπει να προτιμώ εις αντιστάθμισμα του ποιήματος της Μουσουλμανοκύπριας: «η δική μου η πατρίδα έχει μοιραστεί στα δυο ποιο από τα δυο κομμάτια πρέπει ν’ αγαπώ;».
.
Η Νότια Κύπρος είναι χαμένη αν μπει στην Ε.Ε. η Βόρεια Κύπρος χάθηκε και αυτή, ενώ νομίζουμε το αντίστροφον. Ήταν σοφοί οι ιερείς που έλεγαν πριν το 1453 μ.Χ. να πέσουμε στους Τούρκους παρά τους Παπικούς της Ευρώπης, διότι με τους Τούρκους ως δεινάστες θα επιβιώσουμε ως Ορθόδοξοι και Έλληνες, με τους Καθολικούς όπως δείχνουν τα πράγματα ούτε το μεν ούτε το δε, θα γίνουμε Ψευδοχριστιανοί και εν τέλει Αχριστιανοί και Υπεραντίχριστοι μασσωνοκρατούμενοι δαιμονισμένοι σιωνιστές και από την άλλη του συρμού Φραγκολεβαντίνοι όπως έχουμε ήδη γίνει εκ πολλού αρκετά!!!!
.
Η λύση που προτείνει ο Έρογλου και οι Τούρκοι όσον και η λύση ΔΗΣΑΚΕΛ με πόρνη το ΔΗΚΟ και ψευδανήξερη πάπια την ΕΔΕΚ συν και τα κομματίδια που προσδοκούν να γίνουν θηρία τινά εξ αυτών δεν διαφέρει. Ως εκ τούτου, εχθρός των Ελληνοκυπρίων και Προσφύγων και όσων θέλουν να ζήσουν και ριζζώσουν εις αυτήν την νήσον είναι και οι μεν και οι δε στις συνομιλίες ψευδολύσης του ψευδοκυπριακού ψευδοπροβλήματος που συντηρούν υπερμνημονιακώς αμφότεροι και μας ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ, ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ.
.
ΕΓΩ ΕΣΥΣΤΗΣΑ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ΄ ΕΝ ΕΤΕΙ 1977 μ.Χ. ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΝ ΔΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ (ΔΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ) ΔΙΚΟΙΝΩΤΙΚΗΣ (ΔΥΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ) ΔΙΖΩΝΙΚΗΣ (ΔΥΟ ΖΩΝΩΝ) ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ = ΔΙΧΟΤΟΜΙΣΗΣ ( ΔΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΥΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΣΤΗ ΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Ή ΖΩΝΗ = ΔΥΟ ΖΩΝΕΣ) ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΥΠΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΙΣΗ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΡΟΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΚΑΤ’ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΘΙΣΜΟΥ!!!! ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ…. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!
.
Η ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΙΔΕΩΝ Ή ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
.
ΧΑΙΡΕ ΚΟΣΜΕ ΑΝΑΚΟΣΜΕ….
.
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΝ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟΝ «ΒΑΡΒΑΡΟΣ/ΜΠΑΡΠΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ/ΥΓΡΑΕΡΙΑ!!!!
Ως συνέχεια του άρθρου  «Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η Ε.Ε./ΤΡΟΪΚΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΙΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΝΟΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ!!!! ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ!!!!» αλλά και ως αυτόβουλον και αυτόνομη πολιτική ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!!
.
Την ίδια ημέρα όπου το ΒΑΡΒΑΡΟΣ περιόδευε εις τα υποπυθμνενοθαλάσσια οικόπεδα της ψευδοαόζ (αφού μας την υπέκλεψαν οι ξαφνικοί «φίλοι» κούκου, δηλαδή ποίοι και οι πολιτικοί δεν έχουν άλλη επιλογή από το να το κρύβουν) ο πρόεδρος Αναστασιάδης υπαναγνώριζε τελεσίδικως την ΤΔΒΚ μαζί με τον Ψευδοψευδοπρόεδρον της Έρογλου. Και απορώ διατί πρέπει ν’ αγαπώ την Ε.Ε. και τον Αναστασιάδη με τα χαράτσια που επιβάλλουν από τον Έρογλου; Πληρώνουμε άραγε φόρον υποτέλειας εις τους Ευρωπαίους για να μην αφήσουν τους Τούρκους να μας σφάξουν; Αν είναι έτσι τότε χαλάλι τα χαράτσια. Εντούτοις, δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι, εκτός και αν οι πολιτικοί μας προσφέρουν τα λύτρα από μόνοι τους ώστε η Ευρώπη να γλυκάνει μαζί μας και τα δώρα που παίρνει εξ ημών ώστε να γρυλίζει στους Γκρίζους Λύκους για να μην εισέλθουν και αλώσουν ολοκληρωτικώς την Νότια Κύπρο! Πάντως όπως οι ιδικοί μας πολιτικοί έβγαλαν τα χρήματα έξω από την Κύπρον, την κλέβουν, την προδίδουν και την παραδίδουν εις τους Τούρκους και λοιπούς εχθρούς τα ίδια κάνουν και οι Τούρκοι και οι λοιποί εχθροί, όλοι για την ίδια Τουρκία, την ίδια Ε.Ε. την ίδια Η.Π.Α., την ίδια Σιών, τον ίδιον Κομμουνισμόν και την ίδια μυστική οργάνωση δουλεύουν για να μας δουλεύουν!!!!
.
Όπως και να έχει ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΕΥ+ΥΠΕΡΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟΝ!!!!
.
Ο Αναστασιάδης ενημερώθηκε εκ των Σιωνιστών και των Ευρωπαίων πως την ώρα των άτυπων συνομιλιών το ΒΑΡΒΑΡΟΣ θα περιφέρεται εις τα υποπυθμενοθαλασσοοικόπεδα της Κύπρου και ξέρετε γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!:::::::;;;;;;;;;;;;;;;;;;
.
Διά να αποδείξουν ακόμη φορά εις τον Αναστασιάδη, Κυπριανού, Ομήρου, Καρογιάννη, Αρχιεπίσκοπον και άλλους ενήμερους Τέκτονες ή Ατέκτονες πως ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΙΩΝΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ διατάσσουμε την Τουρκία να βρυχείται!!!! Αν και προς τα έξω φαίνεται πως βρυχείται εν αγνοία του Ισραήλ.
.
Με απλά λόγια το Ισραήλ μας λέγει, «είτε μου δίνεται μέσω «νόμιμων διαδικασιών»
 τα πετρελαιοϋγραέρια σας είτε δεν θα μπορώ να συγκρατήσω την Τουρκία η οποία δήθεν είναι ανεξέλεγκτη και θα σας λοιώσει, ακούσατε τι λέγω;;;;;» Ως ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥΤΟΥ Η ΑΤΥΠΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ «ΒΑΡΒΑΡΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Σ’ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΘΗΚΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΜΕ ΤΟ «ΒΑΡΒΑΡΟΣ», ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΑ ΜΟΥ Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
.
Είπαν πως η πολιτική είναι η βρωμιά, η επιδίωξη του εφικτού, η διορατικότητα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΜΗ ΑΠΕΙΛΗ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΤΟ ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΟΒΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΨΗΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΠΝΙΓΕΙ, ΣΦΑΖΕΙ, ΞΕΣΚΙΖΕΙ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΝΕΜΕΛΛΗ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ!!!!
.
Ένας φίλος κάποτε για να μου δείξει πως θα με βοηθήσει μου είπε: «όταν πας εκεί θα ιδείς αυτόν……. ο τάδε θα είναι εκεί και θα κάνει το τάδε…….. και εσύ θα προχωρήσεις και θα πεις το τάδε συνθηματικό, θα φοράς την τάδε φανέλλα και θα βαστάεις μαζί σου τα έγγραφα……….».
.
Το Ισραήλ ελέγχει την Κύπρο και την θέλει διπλή ένα πόδι εντός Ε.Ε. και ένα εκτός, ώστε να εξυπηρετείται εκ των πλεονεκτημάτων μίας βάσης (Κύπρου) που όποτε χρειάζεται είναι ευρωπαϊκό έδαφος και όποτε χρειάζεται όχι και δη ατίθασο, μουσουλμάνικο και δρόμος του ΜΕΤΑΞΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΝ. Η Κύπρος είναι τα σύνορα και το μυστικό όχημα του Ισραήλ στην Ευρώπη αλλά και τα σύνορα της Ευρώπης στον Νότον και την Νοτιανατολή!!!! Εδώ υπάρχει και το ΧΑΑΡΠ, όπλα και πυραύλοι του Ισραήλ όπου για να μην αναγνωρίζεται εκ πολλών «τα έχει ψευδοεπίσημα η μεγαλύτερη πόρνη του Ισραήλ ήτοι η Αγγλία».
.
Η Τουρκία δεν θα πάρει γραμμάριον από τα ορυκτά Ελλάδος και Κύπρου, αλλά για να φοβούνται αυτές ενίοτε το Ισραήλ εξαπολύει τα λυσσασμένα σκυλιά του όπου επίσημα είναι μαλλωμένο μαζί τους. στην Κατεχόμενη Κύπρο στο χωριά Μηλιά Αμμοχώστου υπήρχαν προπολεμικά δύο λήσταρχοι, ζωοκλέφτες, τυμβορύχοι ολκής, κατά την διάρκεια της ημέρας ήταν τσακωμένοι και άσπονδοι εχθροί και συχνάκις αλληλοκτυπιούνταν στους καφενέδες, γάμους και ιορτές διά κομματικούς λόγους, λόγους τιμής κ.α.. Την νύχθα ευρέθοντο και έξυζαν τον τόπον από κάθετι πράγμα αξίας. Καταλάβάτε;;;; Εάν το έκαναν οι Μηλιώτες γιατί να μην το κάνουν οι Τουρκοϊουδαίοι και οι Ιουδαιότουρκοι;;;; 
.
Ο τουρκικός Τεκτονισμός φρόντισε κατ’ εντολήν του ιουδαϊκού Αρχιτεκτονισμού να μαλλώσει η Τουρκία με την Αίγυπτον, Αρμενία, Ελλάδα και άλλες χώρες από τον 18ον αιώναν μ.Χ. και εντεύθεν ώστε η Τουρκία να αδυνατίζει και να σχηματίζει εχθρούς, δι’ αυτού και εξ ιδίου ΥΠΕΡΔΑΚΤΥΛΟΥ  διά μέσω σφαγών και άλλων κακών πράξεων της. βάζεις το πρωτοπαλλίκαρον να μαλλώσει με τα άλλα για να μην υπάρχει περιθώριον να σμίξουν, αυτή είναι η μέθοδος. 
.
Εχθές έγινε και κάτι τις άλλον εάν προσέξατε. Το Ιράν με τις Η.Π.Α. συμφώνησαν όπως επιστρέψει το Ιράν εις τα 2,5 δις βαρέλια την ημέρα στην αγορά ενώ μέχρι τούδε διέθεταν  μόνον 1 δις βαρέλια. Το Ιράν έχει αρκετά χρήματα για να κάνει επενδύσεις στις καταστρεμμένες (δήθεν) πετρελαιοπηγές που λόγω της αρνησηκυρίας/εμπάργκω έμειναν μαγκωμένες και αχρησιμοποίητες για πολλά έτη. Εντούτοις, η συμφωνία με τις Η.Π.Α. (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ) είναι να κάνει τις επενδύσεις το Ισραήλ με την μάσκα των Η.Π.Α. για να βγουν στην αγορά τα 2,5 βαρέλια. Επίσημα όμως το Ισραήλ έπρεπε να διαφωνήσει για να μην φαίνεται η επιτυχία του στους Άραβες, Αμερικανούς, Εβραίους και άλλους φίλους και εχθρούς και «κοινούς θνητούς» και διά του πρωθυπουργού Νετανιάχου δήλωσε: «Ιστορικόν Λάθος» η συμφωνία ΗΠΑ Ιράν, ναι, «ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ» αυτόν εννοούσε!!!! 
.
Ο Μαχμούτ Αχμεντινετζάντ πρώην πρόεδρος Ιράν συχνά σχημάτιζε το σύμβολον του διαβόλου με τα δύο δάκτυλα δείκτη και μικρό ανασηκωμενα και τα μέσον και παράμεσον κάτω δηλώνοντας την μασσωνική του ιδιότητα. Ενώ εξ όσων συνέβησαν ο νυν πρόεδρος σκυταλομετακάτοχος του Χασάν Ρουχανί την «ίδια πίππα της ειρήνης ρουφάει» με μανία.
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΝΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΩΣ ΣΠΕΙΡΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ. ΗΤΟΙ ΤΟ ΡΗΤΟΝ: «όπως επάνω έτσι και κάτω αντικατοπτρισμός, βεβαίως εις την περίπτωση αυτή του σατανικού σχεδίου, συνδέστε ολίγον τα στοιχεία και τις προφητείες και θα κατανοείσετε περισσότερον».
.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μέρους ή ολικού εφόσον αναφέρεται το όνομα του συγγραφέα.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣΔημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου