Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΠΟΙΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑΝ ΚΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ;;;;

 Παλαιά Κατοχή, τώρα έχουμε καινούργια πράγματα Οπισθοδρομικοί!!!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



Ο Μίστερ "την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω" έκανε το "θαύμα" του πάλαι, προχώρησε σε καφενειοσυνομιλίες για το Κυπριακό Πρόβλημα με τον Έρογλου χωρίς τα ΗΕ, εύγε! Μήπως εννοούν την πατρίδα ΟΝΤΩΣ ουκ ελάττω ΝΑ ΜΗΝ παραδώσω;

άλλα λέγει ο κάθε απατεώνας και άλλα κάνει.



Το 2004 μ.Χ. όταν διαφώνησα κάθετα με τον ΔΗΣΥ και έφυγα από την παράταξη του εν καιρώ Σχεδίω Ανάν ο φίλος Αναστασιάδης μου τηλεφώνησε και μεταξύ άλλων μου είπε νωρίς νωρίς άμα απάντησα το τηλεφώνημα: "το καταφύγιον των απατεώνων είναι ο πατριωτισμός", απορώ για ποιον το έλεγε; Για τον Τάσσον;;;; Χαχαχαχαχαχαχα!

Ο Αναστασιάδης είπε εις την κηδεία του Κληρίδη: "γειά σου παλαιέ καπετάνιε" υπονοώντας πως ο νέος είναι ο ίδιος! Σωστοοοοοοός!!!!! Χαχαχαχαχα!

Δεν μας είπε όμως για ποιον ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ δουλεύουν και μας δουλεύουν;;;; Είναι Έλλην, ή Τροικανός, Αμερικάνος ή Εβραίος;;;;

Μήπως όλοι οι σκύλοι δεν είναι μία γενεά;;;;

Πάντως ήδη ο Γλαύκος Κληρίδης μετανόησε που υπηρέτησε τους Εγγλέζους του ΒΠΠ και μυήθηκε εις την Μασσωνία βεβαίως για να μπορεί να είναι οπωσδήποτε αεροπόρος, υποβρυχιοναύτης και αξιωματικός εις οίον σώμαν του στρατού τους.

Έπειτα, ! έγινε ! καπετάνιος ! των εθνικόφρονων ! ή μαϊμουδεθνικόφρονων κεφαλαιοκρατών και των αμόρφτων αγνών πατριωτών που ακόμη δεν ξεχωρίζουν τους όρους όπως ο τυφλός την πατάτα από την σοκολάτα.

Η αλήθεια πονεί, από τον Μάρτιον θα πονεί και η έξωση, η πλήρης πτωχοποίηση και μετανάστευση.

Εκείνοι όπου ειπαν την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω την προστάτευαν με τα στήθη τους όχι με ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΟΠΟΥ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΔΙ' ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΣΕ ΚΆΝΕΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

Όπως το είπε ο Κκίσσιγκερ, ξερριζώνεται ο Ελληνισμός εν Ελλάδι και εν Κύπρω και εκ των έσω και εκ των έξω συνταυτοχρόνως. Μην ανησυχείτε τρώτε καθηνυκτικώς την ΜΑΣΤΟΥΡΟΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΠΙΤΤΑΣ ΣΑΣ. ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ




 Η Σιωνοκομματοκρατούμενη Κύπρος!!!!
Ο Μητσοτάκης είχε άδικον, η Κύπρος δεν είναι η πόρνη της Μεσογείου, αλλά η Πολυπόρνη της Μεσογείου!!!!





Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου