Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!!!!





ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ.
Η οικονομία του χρήματος όπως υφίσταται εφημερών και όπως αναπτύχθηκε ανά τις δεκαετίες πρόσφατα και τους περασμένους αιώνες είναι μία εικονική πραγματικότητα, όχι αληθινότερη από την εικονική πραγματικότητα των ηλεκτρονικών παιγνίων. Κάλλιστα θα μπορούσε να σβύσει όπως σβύνει η εικονική πραγματικότητα εντός Η/Υ.
Άλλωστε όλη αυτή η πλαστή πλεκτανη οικονομίας είναι αποθηκευμένη εντός της ψευδαίσθησης της πραγματιστικής αντίληψης των Η/Υ ανά τη υφήλιω.
.
Πως καταντάει η οικονομία εικονική; Τι είναι εκείνον το οποίον την μετατρέπει από αληθινή σε κάλπικη συμβολική ανύπαρκτη οικονομία; Μα τι άλλον από τις ψευδαισθησιακές αποθηκεύσεις. Επί παραδείγματι, εις τα χρηματιστήρια αγοράζονται σιτηρά τα οποία δεν ανταποκρίνονται εις την πραγματικότητα και τα οποία ο παίκτης κάποτε χρησιμοποιούσε εις ανέντιμον βάρος χωρών, αλλά τώρα κατέληξε μπούμερανγκ, καθότι η τεχνητή οικονομική κρίση η οποία εστήθηκε περισσότερον ως ασυνείδητον πείραμαν υποπροωθεί τους ανθρώπους να επιστρέψουσι εις την αληθινή οικονομία.
.
Τι είναι αληθινή οικονομία; Η λέξη είναι ελληνική και προκύπτει από τις συνθετικές συντεταγμένες της ήτοι οίκος+νόμος δηλαδή ο νόμος του οίκου. Διά να έχεις οίκον δηλαδή οργανωμένον χώρον διαβίωσης είτε πρόκειται περί τινής μίας συγκεκριμμένης οικογένειας ή σύνολον οικογενειών, φυλής, έθνους, κράτους, προαπαιτείται ο παράγοντας Δύναμις και ο γνώμονας Πρόθεση Επιβίωσης, Διατήρησης και Ανάπτυξης της επιβιωτικής δυνατότητας. Η οικονομία συντάσσεται εκ των εξής συσστατικών στοιχείων α) τρόφιμα και ύδωρ, β) όπλα γ) δυνατότητα επιβίωσης εις τις υφιστάμενες ή οιεσδήποτε καιρικές συνθήκες δ) δυνατότητα επιβίωσης έναντι οιωνδήποτε τεχνητών εξ ανθρώπων ή της φύσεως συνθήκες ε) δυνατότητα μετακίνησης ζ) απόκτηση ενέργειας συμπεριλαμβανομένων και των προαναφερόμενων αλλά και άλλων όπως παρατρόφιμα ήτοι φάρμακα η) επίγνωση τοποθεσιών διαφόρων πόρων θ) πνευματική και γνωστική αναπτυξη ι) ανάπτυξη εργαλειών, επιστήμης και τεχνολογίας. Όλα αυτά εις εθνικόν ή κρατικόν επίπεδον και ουχί εις ιδιωτικόν και ιδιωτελικόν αλλά όχι με την άκαμπτη τυραννία της κομμουνιστικής ανελεύθερης επιβολής. Η οικονομία είναι υγειής και υπαρκτή όταν οι καταθέσεις δεν αμοίβονται ή αμοίβονται έως και 0,5% ως επιφερόμενον τόκον καταθέσεως και αντίστοιχα όταν τα δάνεια εάν υπάρχουσι εις τοιαύτη πανοργανωμένη στρατηγική/και στρατιωτική διάταξη, ανέρχονται εις επιτόκιον της τάξεως του 1%. Όσον αυξάνεται ο μεν και ο δε τόκος τόσον επιπλάθεται η οικονομία και εξεικονοποιείται!!!! Και εις τας τοιαύτας των περιστάσεων οι τυχοδιώκτες και γνώστες της οικονομικής φενάκης εκμεταλλεύονται με την εικονική δύναμη την αληθινή δύναμη της παραγωγής της Γαίας ακόμη και τους ανθρώπους, όπου μαζί με τα ζώα, φυτά και ορυκτά μετατρέπονται θύματα της Εικονικής Μονόπωλης/Μονόπολις του Μονοπωλείου της Οικονομικής Εικονικής Απάτης!!!!
.
Διά να καταλάβετε πολύ απλά το μέγεθος της εικονικής οικονομίας αναλογιστείτε ότι το επιτόκιον καταθέσεως δεν σταματάει ποτέ και συνεχώς επαυξάνεται κάτι τις οπού δεν ισχύει με τα αληθινά χαρτονομίσματα και κέρματα. Ως εκ τούτου, μεγαλώνει καθημερινώς η ψαλίδα μεταξύ ποσοστού του αληθινού χρήματος και του εικονικού ως αστέρες ρέοντες προς αντίθετες κατευθύνσεις. Ακόμη και αν δεν ξανά πληρωθεί δάνειον ή χρέος προς τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ιδιώτες, ο τόκος καταθέσεως θα συνεχίσει ν’ αυξάνεται ανά τρισεκατομμύρια ανά έτος!!!! Το ερώτημα όπου προκύπτει είναι που σταματάει η προσαύξηση της κατάθεσης την ώρα όπου η ίδια η ύλη δεν αυξάνει αλλά παραμένει η ίδια εις ποσότητα αν και άγνωση και ασύλληπτη σ’ εμάς ή και άπειρη από τον καιρόν όπου έγινε από Τον Τριαδικόν Θεόν!!!! Είναι το χρήμα εξ αρχής άπειρον;;;; Καταλάβετε το βάθος του ερωτήματος;;;; Εάν δεν είναι άπειρον εξ αρχής δεν μπορεί να γίνει κατοπινά και δη εκ του ανθρώπινου τεχνητού παράγοντα διότι εάν ο άνθρωπος δυνόταν να ποιήσει άπειρον χρήμαν θα δυνόταν να ποιήσει και άφθονα άλλα πράγματα εις απειροσύνη, εντούτοις, δύναται να εξ απειρώνει πράγματα εικονικά ως άνθρωπος ακριβώς επειδή είναι θεωρητικά και ανύπαρκτα και δη ψευδαισθησιακά.
.
Η διηνηκές προσαύξηση των καταθέσεων μέσω της διαρκούς προσαύξησης επάνω τους των τόκων χάνεται εις το άπειρον της χαοτικής μετρήσεως και προσδιορίζει την μάταιη εικονική πλάνη της εν λόγω οικονομίας, προεξοφλώντας την ανυπαρξία της και την οποία συμφωνούμε να θεωρούμε υποθετικά ως σενάριον κινηματογραφικής ταινείας υπαρκτή, ζωντανή και στερεά. Εντούτοις, κάποια ημέρα δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε καν την συμφωνία κυρίων ως προς την συμβολική εφ’ ύπαρξης αυτής της οικονομίας και επέρχεται η αληθινή κρίση, όπως κάποτε θα έρθει και η αληθινή πνευματική κρίση και εκδίκαση των πράξεων μας. Αναλογιστήκατε ποτέ πόσες θα είναι οι καταθέσεις σε δέκα, πενήντα, εκατόν, χίλια έτη; Δεν είναι φυσιολογική η υπερδιηνηκές ψευδοαέναη προσαύξηση των καταθέσεων.
.
Ο ΚΑΥΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ
.
Ο Χότζιας κοιμόταν με την Χότζαινα του όταν άκουσαν δύο άτομα να καυγαδίζουσι έξωθεν της εξωθυρας τους. Ο Χότζιας δεν ασχολήθηκε με το θέμα, ήταν νύχθα και η θερμοκρασία χαμήλη. Εντούτοις η Χότζαινα αποκρίθηκε γεμάτη συναίσθημα: «πήγαινε Χότζια μου συμφιλίωσε τους, είσαι ιερέας και πρέπει να κάνεις πάντοτε την αγαθοεργία». Σηκώστηκε ο Χότζια με ένστικτον δυσπιστίας μαντίσθηκε το πάπλωμα αφού έξω έβρεχε και εξήλθε για να εξημερώσει τα θηρία που μάλλωναν. Τους ζύγωσε για να τους παραγγείλει να κάνουν το καλόν και αυτοί μεμιάς του άρπαξαν το πάπλωμα και στράφηκαν προς φυγήν. Η Χότζαινα κρύωνε αλλά θα έκανε την θυσία να νοιώθει μαργωμένη για μερικά λεπτά μέχρις ότου αποτελειώσει την αγαθοεργία του ο άνδρας της. Επιστρέφωντας ο Χότζιας στο σπίτι ερωτήθηκε από την γυναίκα του τι έγινε και της απάντησε: «ο καυγάς ήταν για το πάπλωμαν».
.
Μία παροιμία ήτις ανταποκρίνεται εις αυτόν το μήνυμαν είναι η εξής: «λείψε από το ψυχικόν να μην σ’ εύρει το κρίμαν».
.
Τι εννοώ με όλα αυτά; Ότι η επένδυση, η ανάπτυξη, η ευμάρεια, η υπερκατανάλωση, η ευδαιμονία, η αλαζονεία της υπερκοινωνίας τάχατες όλων των εποχών, όπου αναπτύχθηκαν τους πρόσφατους δύο τρεις αιώνες ήταν για να υφαρπάξουσι την γην της ανθρωπότητας. 
.
Διά να μπορέσουν ν’ αποσπάσουσι την γην από τον κόσμον έπρεπε να της δώσουν μεγάλη και ασυνήθειστη αξία ώστε οι ιδιοκτήτες να την εγκλωβίσουσι διά της υποθήκευσης ή οι νέοι ιδιοκτήτες αφού οι τράπεζες προσέφερναν τεράστια χρηματικά ποσά ινά αποσπάσουσι οι τολμηροί αγοραστές την γην από τους ιδιοκτήτες τους και να την υποθηκεύσουσι έναντι των δανειοληψιών τους! Συνεπομένως αργά ή γρήγορα διαδοχικώς θα επιφέρετο οικονομική κρίση και η αξία και τιμή της γης θα ήταν ανυπόφορη αναγκάζοντας τους ιδιοκτήτες να προσφέρουν την γην τους εις τις τράπεζες αφού αυτές θα φρόντιζαν εκ των προτέρων οι χρεώστες να μην έχουσι χρήματα προς εξόφληση. Έξυπνα κόλπα νόμιμης παράνομης απάτης.
.
ΔΑΝΕΙΑ, ΤΟΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ
.
Ο ισχυρότερος δεσμός είναι το δάνειον, εκτός και αν έχεις ισχυρά όπλα να κόψεις ό,τι δεν λύεται, κατά τω Μέγα Αλεξάνδρω.
.
Όσον αυξάνεται το χρήμαν απωλαίνει την αξίαν του. Πως; Οι περιουσιακές αξίες της Υφηλίου δεν αυξάνονται, είναι σταθερές, επειδή το μέγεθος της Γης και τα είδη, τα τοπία, οι ανάγκες των έμβιων όντων είναι τα αναλλοίωτα. Όταν εκατόν πλούσιοι έχουσι έναν εκατομμύριον και ύστερα δέκα εκατομμύρια η δύναμις τους είναι η ίδια, εκείνον όπου άλλαξε είναι η ποσότητα του αριθμού και ο ίδιος ο αριθμός. Η αύξηση του χρήματος μειώνει αυτόματα και φυσιλογικά την ποσοτική αξία, άλλωστε λέμε πως π.χ. δέκα χιλιάδες λίρες της δεκαετίας του 1980 μ.Χ. αντιστοιχούν με έναν εκατομμύριον την δεκαετία του 2010 μ.Χ.. Ή τρεις ήμισυ λίρες εν έτει 1930 μ.Χ. με τρεις ήμισυ εκατομμύρια σημερινά αντίστοιχα χρήματα Κύπρου. Εντούτοις, η αύξηση του χρήματος έδωκε την ευκαιρία εις όλους να εξελιχθούσι και να ζήσωσι ως πλούσιοι κάνωντας πράγματα και ταξείδια που δεν έκαναν οι αντίστοιχοι τρισεκατομμυριούχοι του 19ου αιώνα μ.Χ., αλλά ήταν και ο τρόπος να απωλαίσουσι την γην τους, συν τοις άλλοις η προσαύξηση του πληθυσμού σμίκραινε την αναλογία γης όπου αντιστοιχούσε εις έκαστον και τότε γενηθήτω τα διαμερίσματα και οι πολυκατοικίες. 
.
Το χρήμαν έχει αντίκτυπον όταν προσαλλαχθεί με κτήματα, ορυκτά, ενέργεια και άλλες προνομιούχες τοποθεσίες. Άνοιξαν όμως οι Ασκοί του Αιώλου, καθότι οι ζάμπλουτοι εάν υφάρπασσαν την γην η παραγωγικότητα θα καταχαμήλωσε υπεραπότομα με αποτέλεσμα να μην έχει αντίκτυπον ο πλούτος τους σε δύναμη αλλά και υπηρεσίες από τρίτους. Έπρεπε ν’ αλλάξει η τεχνολογία και άλλαξε. Σκοπός είναι η μείωση του πληθυσμού και ο έλεγχος του διά των μικροσυσκευών ήτοι μικροψηγμάγων (μικροτσιήπ), ώστε άμα τη γενέσει ανθρώπου να ευαπτίζεται σκλαβιάν αιώνιον εκ του συσστήματος. Αυτή η προέκταση είναι το αποκορύφωμα του χρήματος αφού ελέγχει τους σκάβους χωρίς να τους φρουρεί. Θα μπορεί να τους παγώσει, να τους φυτοποιήσει, να τους προξενήσει ασθένεια ή παράλυση και αλλαγή σκέψης κατά το δοκούν της αυτεξουσίας του ο Αντίχριστος. 
.
Ήδη εξηγήσαμε πως καθημερινώς αυξάνεται η ποσότητα των καταθέσεων κατά δισεκατομμύρια αλλά δεν υπάρχει αντίστοιχον αντίκρυσμαν εις χρυσόν, ως εκ τούτου καθημερινώς η τιμή του χρυσού θα έπρεπε ν’ αυξάνεται σταθερά ινα αντιστοιχεί εις προσαυξημένη καταθετική προσαφθονοποίηση του εικονικού χρήματος και όχι να ανεβοκατεβαίνει κατά το δοκούν των απατεώνων ληστών της διεθνής αξιωματικής αρισταλητείας!!!! Την ίδια ώρα προσαυξάνονται και τα χρέη με αντίστοιχους τόκους. Αγοράζεις έναν τεμάχιον 200,000 χιλιάδες ευρώ και καταντάει 400,000 ευρώ ενώ η τράπεζα εν καιρώ οικονομικής κρίσης όπως εφημερών ενώ πριν κοστολογούσε 250,000 ευρώ το εν λόγω υπό παραδειγμάτι οικόπεδον τώρα του οποίου το γομάρι χρέους είναι 400,000 το εκτιμάει μαζί με τον εκτιμητή 50,000. Την ίδια ώρα παίρνεις εις την τράπεζα αγοραστή διά 100,000 ευρώ διπλάσια από την αξία εκτίμησης εξ ιδίας ήτοι 50,000 και ζητάει 400,000!!!! Πρόκειται περί του θεάτρου του παραλόγου της εσκεμμένης παραλυτικής δηλητηρίασης της οικονομίας από τεχνητούς τρόπους όπου μήδε οι τραπεζίτες δεν κατανοουν παρά ελάχιστοι υπερμεγαλοαπατεώνες μεγιστάνες όπου απλά διατάσσουσι και οι τραπεζίτες και άλλα πιόνια εκτελούσι. Με αυτόν τον τρόπον σκοτώνεται η αγορά και μετέπειτα ζητούσι ως αποζημίωση δήθεν με βαριά τη καρδία την γην ενώ αυτή ήταν ο μυστικός σκοπός τους εξ αρχής. Τι είπαμε πριν; Ο καυγάς ήταν για το πάπλωμα (την γην).
.
Με αυτήν την  λογική έντεχνης μεθόδευσης, οι καταθέσεις χάνονται επειδή χρεοκοπούν οι τράπεζες ή κουρεύονται, επειδή η τράπεζα αδυνατεί να προσφέρει τους τόκους κατάθεσης, διότι δεν εισέπραξε τους τόκους δανειοδότησης. Το κόλπον είναι ούτε ο δανειολήπτης να μπορεί να πληρώσει ώστε να του αποσπάσουσι την γη αλλά και να τον προαποτρέψουσι να πληρώνει τις δόσεις του αφού οι τόκοι θα είναι δυσανάλογοι και δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει αποπληρωματικά ποτέ, αλλά και εξ αυτής της παραμέτρου να χάσει τα χρήματα του ο καταθέτης ή να χάσουσι τα χρήματα του την αξία τους. Η τράπεζα άδικα γαρ πτωχεύοντας απαλλάσσεται από τις οφειλές της και τα χρέη της όπου είναι οι καταθέσεις ενώ διατηρεί το δικαίωμα είσπραξης των χρεών εξ άλλων προς ιδία, δεδομένου και του παλλουκώματος των ακινήτων εξ υποθηκεύσεων. Όπως λέγει και η κυπριακή παροιμία: «όλα τα δεξιά (αίσια δηλαδή) δικά του…» τα θέλει. Η άλλη παροιμία λέγει: «όποιος δεν εντρέπεται ο κόσμος είναι δικός του» ωσαύτως πράττουσι οι μεγαλοαπατεώνες της εικονικής οικονομίας. 
.
Σε κάποια φάση το χρέος του κτήματος με την αξία όπου καθορίζει η συμβολική εκτοκιστική πολιτική της εικονικής οικονομίας είναι υπερδυσανάλογη υπερβαίνοντας κάθε λογική εξήγηση η οποία είναι απλή! Η γη δεν χρεοκοπεί εκείνον όπου χρεοκοπεί είναι η παράλογη οικονομική εικονοκλασία. Επί παραδείγματι, ο ισχυρισμός πως έναν τεμάχιον αξίζει 50,000 και έχει υποθήκη 400,000 άρα τε δεν αξίζει τίποτε ή είναι αναλώσιμον και φαγωμένον, είναι εις την κυριολεξία μόνον ρητορική ματαιόδοξη πλάνη και απάτη. Εμείς δίνουμε αξία συγκεκριμμένη εις την ανεκτίμητη μάνα με το όνομα Γη και αυτόν είναι ψευδαίσθηση. Η γη είτε έχει υπέρβαρη υποθήκευση είτε όχι εάν είναι αξιοκαλλιεργήσιμη ή έχει άλλη ειδική επιβιωτική και άμεσα χρήσιμη αξία δεν χάνεται και δεν απαξιώνεται επειδή το θέλουν οι εικονικές οικονομομηχανορραφίες των ανθρώπων. Τουτέστιν, η Γη δεν πτωχεύει, πτωχεύει η νοοτροπία της αυτεξαπάτησης και της αυτοδιπλάνησης μας.  
.
Ο χρυσός δεν τοκίζεται δηλαδή δεν αυξάνεται με την εικονική προσαύξηση εις τους πίνακες καταθέσεως της τράπεζας. Εάν η κατάσταση (στέϊτμεντ) λογαριασμού σας γράφει πως η κατάθεση σας π.χ. ενός γραμμαρίου χρυσου προσαυξάνεται με ποσοστόν της τάξεως του 4% ανά έτος αυτόν είναι ψεύδος, δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση. Με την ίδια λογική εξήγηση αντιλαμβάνεστε πως η προσαύξηση του χρήματος σας εν τοις τραπέζοις οιασδήποτε μορφής, ήτοι τοις μετρητοίς, πολύτιμων αγαθών και χαρτοφυλακίων είναι έναν συμφωνημένον ψεύδος όπου η αγορά προσποιείται ως παπήρα/πάπια πως υπάρχει, δεν υφίσταται κυρίες και κύριοι, το καταλάβατε; Κάποια ημέρα εκείνοι όπου ελέγχουν το παιχνίδιον αυτόν ως προγραμματιστές όχι πως είναι ευφυίστεροι σας αλλά επειδή όπως σωστά επισημαίνει η κυπριακή παροιμία επειδή: «βαστούν και το μαχαίρι και τον κόκκαλον» θα κάνουν την τομή και το κόψιμον/ράψιμον όπου θέλουν και όποτε θέλουν ανά δόσεις και ανά εκπλήξεις. Το ζητούμενον είναι πως διαφεύγουμε από την πλεκτάνη του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συσστήματος Οικονομίας δηλαδή πως υιοθετούμε παράλληλα άλλα συσστήματα οικονομίας τα οποία υπάρχουν ή μπορούν να υπάρξουν ως συνταγές και μορφοποιήσεις και δύνανται να είναι τόσα πολλά προς εκπλήξεως σας όσα τα ζωγραφίσματα των ζωγράφων επί πινάκιω καμβά. 
.
Η μοναδική περίπτωση αληθινής προσαύξησης χρυσού ή άλλου πολύτιμου λίθου ή μετάλλου ή χρήματος είναι η περισσότερη και περαιτέρω εξόρυξη, ανακάλυψη και εργαστηριακή επικατασκευή!
.
Η αρχή της γεννήσεως από τα ζωντανά είδη καθορίζεται από νόμον ο οποίος προκαθορίζει πως ό,τι γεννάται/τοκίζεται/τοκετίται αποθαίνει. Ως εκ τούτου το χρήμα γεννάται, ζει και αποθαίνει με οιανδήποτε μεταφορική ή παραπραγματική ιδιοτροπία και αν επισυμβαίνει τούτον. Τουτέστιν, η κεφαλαιοκρατία και τα πλούτη της αποθαίνουν όπως και έκαστον άλλον σύσστημα πολιτικής και επαναγεννάται. Δηλαδή τα χρήματα σας δεν ζουν αιωνίως μήδε αι άλλες μορφές περιουσιακής κατοχής σας. Η γη είναι αιώνια αλλά όχι η κατοχή όπως και αν το νομίζετε διαφορετικώς σε κάποια φάση την απωλαίνεται μαζί και οι κληρονόμοι. 
.
Επειδή ο χρυσός, το χρήμα, οιονδήποτε άλλον είδος χρήματος δεν γεννάνε, δεν είναι πραγματική οικονομία αλλά έμμεση και άμεση παραοικονομία και υποοικονομία και παραϋποοικονομία, δηλαδή συμβάλλουν με παραπλάγιους και υποπλάγιους τρόπους εις την συγκρότηση της αληθινής οικονομίας και ουχί άμεσα. Άμεση οικονομία είναι η καλλιέργεια, η παρασκευή, διατήρηση και αποθήκευση τροφών, η αμυντική τεχνολογική αυτάρκεια, η αριανή/πολεμική και επιβιωτική εκπαίδευση των πολιτών, η εκμάθυνση του κύκλου της διατροφικής αλυσίδος υπό το σέβας και την ακολουθία των χρειαζόμενων καιρικών συνθηκών, της στρατηγικής προβλέψεως ήτις οδηγεί εις την αυτοδυναμία και το ηθικόν της αυτοθυσία διά χάριν της Πατρίδος, πατρής υπό πωλήσει δεν είναι πατρής, τουτέστιν, ο ξένος επενδυτής είναι πάντοτε άμεσος ή έμμεσος ή παράμεσος και παρέμμεσος οπλίτης εχθρικού Δούρειου Ίππου. Συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτούς οι ξένοι πωλητές τεχνολογίας, επιστήμης και ειδικών καταναλωτικών, πολιτιστικών, κοινωνικοπολιτικών, ηθικοκεντρικών, διασκεδαστικών και θρησκευτικών πρωτύπων. Πατρίδα με ανάμεικτα έθιμα βάρβαρης και πολιτισμένης προελεύσεως, αυτόχωρης και ξένης ή νόθας προελεύσεως είναι ήδη Πατρίς ακρωτηριζόμενη και αυτοακροτηριαζόμενη και καθ’ οδόν επαίσθητως ή ανεπαίσθητως προς την κατάλυση και αλλοτρίωση της όπως ο νους τινός ανθρώπου υπό την επήρρεια τοξινών. Άλλον όπου δεν θα θέλουν οι εχθροίς;;;;
.
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: «Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΕΙ ΑΛΗΘΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΗΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΕΙΡΟΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ». ΟΙ ΣΑΜΑΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΫΠΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΗΣ ΨΕΥΔΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑΣ. Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!!
 .
Το χρήμα γεννάει; Όχι, ώστε δεν αξίζει όσον ο σπόρος….
.
Όταν δήθεν ο χρυσός ήταν αντικατοπτρισμός του μετρητού χρήματος άρχιζε η φάρσα της απάτης, αφού το χρήμα διά της προσαυξήσεως των ψευδότοκων του προστοκισμού των καταθέσεων προσαυξάνετο/ή ψευδοπροσαυξάνετο ενώ ο χρυσός παρέμενε σταθερός. Συνεπώς όσον το τοις μετρητοίς εικονικόν χρήμαν αυξάνετο και ο χρυσός παρέμενε στάσιμος η ψαλίδα δίκαιης και ευαντικατοπτριστικής ισοζυγικής ισοποσότητος και εγγύησης εκ μέρους του χρυσού μεγάλωσε με τα δύο αγαθά να απομακρύνονται προς αντίθετες κατευθύνσεις. Όταν πια οι διεθνείς σιωνοστοτραπεζίτες ήλεγχαν την παγκόσμια οικονομία αρκετά τότε δήθεν πρωτοανακάλυψαν πως ο χρυσός δεν μπορούσε να εγγυάται το τοις μετρητοίς εικονικόν και ρευστόν χρήμαν. Δεύτερη απάτη εκ μέρους τους και αντίστοιχα δεύτερη βλακώδης εξαπάτηση του λαού, αφού τώρα μέσω διαφόρων οίκων αξιολογιστικής εξαπάτησης διατάσσουν τας χώρας και τους ιδιώτες να πωλούν τον χρυσόν και άλλους πολύτιμους λίθους και μέταλλα και να τα αγοράζουν οι ίδιοι καθότι πρόκειται περί του αληθινού μοναδικού συναλλακτικού χρήματος! Όταν θα καταρρεύσουν οι οικονομίες μέσω τεχνητών κρίσεων και πολεμικών συρράξεων, τα χαρτονομίσματα, τα αξιόγραφα, τα αμοιβαία κεφάλαια θα αξίζουν μηδέν ενώ τα αληθινά μέταλλα και λίθοι έστω κάτι τις ώστε ίσως να εξαγοράσουν μία χούπτα αλεύριου όπου θα σας χαρίσει ζωή διά ακόμη μερικές ημέρες. Ένας Ελβετός επενδυτοπώλης δηλαδή πωλητής επενδυτικής απάτης ήθελε να μου πωλήσει χαρτικόν χρυσόν δηλαδή χρυσόν εις χρηματηστηριακή τινή μορφή και όταν του είπα πως θέλω ν’ αγοράσω αληθινόν χρυσόν και να τον κατέχω εγώ όπου θέλω κεκρυμμένον και όχι να είναι αποθηκευμένον εις την μακρυνήν του χώρα όπου ανά πάσα στιγμή εν ώρα κρίσης να δύναται να τον υφαρπάξει ο οιονδήποτε άγνωστος ή γνωστός υπό οιάν δη ποτέ ιδιότητα ιδιώτη ή κατακτητή ή αξιωματούχου, θύμωσε! Τον αγνόησα ευγενικώς προσποιούμενος πως δεν είμαι σε θέση να αντιλαμβάνομαι το συμφέρον μου.
.
Η προσαύξηση των εικονικών επιτοκισμών έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενον και οι απατεώνες τέκτονες/οικοδομείς της τοιαύτης κατάστασης βιάζονται ν’ αντικαταστήσουσι την γενικότερη απάτη με άλλης πολυμάσκας απάτη ώστε να συνεχίζουν να έχουν τον έλεγχον και να τον προσαυξάνουν επί των λαών χωρίς οι λαοί να έχουν ξεκάθαρη εικόνα περί του τι συμβαίνει και τι μέλλει γενέσθαι. Η άγνοια του ποίος ελέγχει, ποίος πταίει και πού εφ’ οδηγεί τα πράγματα αμηχανεύει και παραλύει τα παλλικάρια και δεν εξεύρουν πού, πως και πότε να δράσουν ή αν γνωρίζουν οι περισσότεροι άλλοι αντί να τους ακολουθήσουν δυσπιστούν και τους θεωρούν τρελλούς ακόμη και αν τα λόγια των πρώτων επαληθεύονται τακτικώς ανά εβδομάδα. Δισεκατομμύρια τόκοι προσαυξάνουν τας καταθέσεις καθημερινώς ενώ τα μέταλλα δεν γεννάνε με τοιαύτη ταχύτητα ούτε κανέναν άλλον ζωντανόν είδος! Και τι θα κάνουν οι απατεώνες τα ψεύτικα δισεκατομμύρια τους τα οποία ραγδαίως γίνονται τρισεκατομμύρια; Επειδή η βαρύτητα της αληθείας αργά ή γρήγορα θα επικαταρρεύσει την υπερτοκιστική προσαύξηση του εικονικού/ψεύτικου χρήματος οι απατεώνες κατόχοι τους θα το ανταλλάξουν με αληθινόν χρήμαν και δη την γην η οποία συμπεριλαμβάνει όλους τους πολύτιμους λίθους και μέταλλα και την ζωική και φυτική καλλιέργεια! Ήδη το κάνουν αυτόν αλλά έντεχνα ώστε να μην τους πάρετε είδηση. Εις την Κύπρον οι τράπεζες δηλαδή εκείνοι οπού τις υπερυποδιεύθυναν έκτοτες προσποιούνται πως δεν αρέσκονται εις το γεγονός ότι υποθήκευσαν την γην της Κύπρου και ότι τάχατες θέλουν να επιστρέψουν την γην εις τους κατόχους και να πάρουν τα χρήματα τα οποία δάνεισαν (και τα οποία ήταν εικονικά και γεννόντουσαν επί τόπου άμα την υποθήκευση του κτήματος ως αντίκρυσμα εικονικόν ή χαρτοεπιταγής του κτήματος) εις τους ιδιοκτήτες. Εν τω μεταξύ με το ανέβασμα του επιτοκίου δανεισμού υποσταμάτησαν τας πωλήσεις και την κίνηση της αγοράς ενώ με το ανέβασμα του επιτοκίου καταθέσεως εμμεσοεγκλώβισαν τους καταθέτες αποτρέποντας τους να αγοράσουν μερικές εκ των περιουσιών των συμπατριωτών τους ώστε να αποχρεώσουν ή να κινηθεί το χρήμα και η αγορά με πιθανότητα περαιτέρω βελτιώσεως και αφού έκαναν όλα αυτά οι ίδιες οι τράπεζες μας λένε πως δεν αποσκοπούν εις τον σφετερισμόν του πραγματικού χρήματος με το όνομα ΓΗ ΚΥΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΣ!!!! Κάτι ανάλογα έκαμαν και εις την Ελλάς και αλλαχού εν Ελλάδι και εκτός Ευρώπης, αλλά πρωτοσκοπόν έχουν όπως άμεσα ή έμμεσα αναφέρεται εις τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών το διηνηκές ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟΝ ΝΕΚΡΙΚΟΝ θάψιμον των ΕΛΛΗΝΩΝ!!!! 
.
(Η παράγραφος αυτή όπως και μερικές άλλες του εν λόγω άρθρου ανωτέρω εγγράπτηκαν σήμερα αλλά οι περισσότερες γράπτηκαν πριν από πολλές ημέρεςΤώρα θα αρχίζουν να τρυγούν και ν’ αρμέγουν διά σφετερισμού την γην της Κύπρου οι τραπεζίτες, πολιτικοί και προδότες παπάδες. Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος ο Β΄ είπε πως θα εγκατέλειπε τον θρόνον του να τον παραδόσει εις άλλον Επίσκοπον με τον γνωστόν στημένον τρόπον όπου αδίκως εκλέγηκεν. Δεν το έκανε. Ψευδοϋποστήριζε ΕΛΑΜ και Γιώργο Λιλλήκα και κατηγορούσε τον Νίκο Αναστασιάδη και εντέλει τον υποστήριξε διά πρόεδρον της ψευδοδημοκρατίας ευθαρσώς. Όχι πως οι άλλοι είναι καλύτεροι ασπούμε, αλλά διά να ειδείτε την αξία και τον τρόπον του λόγου της σκέψης του. Πριν απ’ ολίγες ημέρες δήλωσε πως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ δεν έχει κανέναν πρόβλημαν και πως θα παραμείνει ως έχει αλλά εχθές την ξεπούλησε εις τους ξένους Δούρειους Ίππους/Επενδυτές μελλοντικής και άμεσης καταστρατήγησης του Ελληνισμού. Είναι φιλοραββίνος όπως και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Λέγεται πως ίσως να μην είναι Μασσώνοι όπως επίσης λέγεται πως είναι Μεγαλομασσώνοι και πως ο μεν Αρχιμασσώνος της κυπριακής κομματικής πολιτικής όπου διατάσσει παλαιά και σύγχρονα πάσης φύσεως κόμματα και ο άλλος Αρχιμασσώνος της τουρκικής πολιτικής. Το πιστεύετε;;;; Πολύ ΥΠΕΡΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟΝ!!!! Συνήθως πράκτορες των Σιωνιστών είναι άτομα απλά όπως εσείς και εγώ και όχι σε θέσεις κλειδιά όπως προεδρεία, κόμματα, προθυπουργεία, υπουργεία, κόμματα κ.α. διότι απλούστατα εμείς έχουμε ευκολότερη πρόσβαση εις τα πράγματα και ευκολότερον επηρεασμόν εις τας ηλίθιας μάζας!!!! Δεν συμφωνείτε!!!!!;;;;; ΠΩ ΠΩ ΠΩ…………….. ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ!!!! ΠΩ ΠΩ ΠΩ!!!! 
.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΛΟΥ  Ή ΜΕΡΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου