Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

FEMA: Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της νέας τάξης ΒΙΝΤΕΟ

http://1.bp.blogspot.com/-OOWXuFoYYbA/UpEhyhPq7nI/AAAAAAACQ1k/phVsHyY85tA/s1600/ta-stratopeda-tis-fema-kai-i-illuminati.jpg
Διαβάστε για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA που δημιουργήθηκαν για να συγκεντρώσουν τα θύματα μιας πιθανής τρομοκρατικής επίθεσης.
Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων έχει ψηφίσει το HR 6566 που αποτελεί μια τροποποίηση του νόμου ασφάλειας της πατρίδας του 2002, που δίνει στον Διαχειριστή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων (FEMA)
"να παρέχει την καθοδήγηση και το συντονισμό ενός σχεδιασμού μαζικής θνησιμότητας , καθώς και για άλλους σκοπούς . "
(δηλαδή ένα πολύ δυνατό τρομοκρατικό χτύπημα απο τους Illuminati όπου θα μειώσουν την αύξηση του πληθυσμού και θα αφανίσουν εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς κανένα πόλεμο, όπως ορίζει εδω και δεκαετίες το Σχέδιο Σιδερένιο Βουνό.)
Στο προσδοκώμενο γεγονός ενός «μαζικού μοιραίου περιστατικού», ο συντονισμός και ο προγραμματισμός πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της FEMA με τη βοήθεια του τμήματος ασφάλειας της χώρας (DHS) όπως αναφέρεται από την Επιτροπή της μεταφοράς και υποδομής (CTI).
Σε περίπτωση που το εξειδικευμένο τμήμα ή το συνέδριο κηρύσσει μια μαζική καταστροφή προκαλούμενη από τη φύση, μια εσωτερική τρομοκρατική επίθεση, ή οποιαδήποτε άλλη προκαλούμενη από τον άνθρωπο καταστροφή, πρέπει να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο για την προετοιμασία και την αντιμετώπιση του περιστατικού. (τα στρατόπεδα αυτά θα χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους ανάλογα τα γεγονότα και την χρονική στιγμή που θα υφίσταται. Οταν λένε "μαζική καταστροφή απο τη φύση" φυσικά εννοούν τα ήσυχα όπλα τους όπως το HAARP που δημιουργεί ελεγχόμενους Τυφώνες, σεισμούς και τσουνάμι.)
Εκλεγμένοι αξιωματούχοι υποθέτουν ότι σε μια τέτοια περίπτωση, οι οίκοι τελετών, τα νεκροταφεία και τα νεκροτομεία Θα είναι συγκλονισμένοι απο τα εκατομμύρια των Αμερικανών σε ένα τέτοιο τραγικό γεγονός. Πρέπει επίσης να υπάρξουν επιδόματα για τους επιζόντες ενός τέτοιου γεγονότος. (Η παγκόσμια χούντα μετά απο τα εκατομμύρια των νεκρών που θα εξολοθρεύσουν οι Illuminati,θα αποζημιώσει όσους έχουν μείνει ζωντανοί, ως ένδειξη "συμπόνιας" του κατά τ άλλα "φιλεύσπλαχνου Αντιχρίστου" απο τις υλικές καταστροφές που προκάλεσε το όποιο στημένο χτύπημα)
Εκπρόσωποι από τις τοπικές και πολιτειακές κυβερνήσεις θα πρέπει να συντονίσουν με τις Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες, τις επιχειρήσεις ιδιωτικού τομέα, τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και τα αρμόδια άτομα γιανα προετοιμάσουν και να αποκριθούν σε ένα γεγονός όπου θα συμβούν απώλειες μάζας. Πρόσφατα, η FEMA αποφοίτησε 231 μέλη του Σώματος FEMA που έχουν εκπαιδευτεί για μελλοντική ετοιμότητα επιχορηγούμενη από το κράτος. Οι μυημένοι θα είναι οι ηγέτες της FEMA του Κέντρου εσωτερικής ετοιμότητας όπου θα ανατεθούν συγκεκριμένοι ρόλοι σε όλη τη χώρα από τις σχέσεις της κοινότητας με την υποστήριξη του κέντρου ανάκτησης καταστροφής. (παρόμοια στρατόπεδα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών υπάρχουν ήδη στην ελλάδα όπου αξιοποιούνται δήθεν γι αυτό τον λόγο, που μετέπειτα θα χρησιμοποιηθούν για παρόμοιες συνθήκες έκτακτης ανάγκης)
Η Janet Napolitano, Γραμματέας του DHS εξηγεί ότι "είμαστε όλοι πιο ασφαλείς όταν είμαστε σε εγρήγορση και να συμμετέχουμε" και θέλει το αμερικανικό κοινό να κατασκοπεύει ο ένας τον άλλον, διότι η διαρκής ασφάλεια μας είναι «κοινή ευθύνη». Τα φέρετρα FEMA, αγοράστηκαν από την ομοσπονδιακή υπηρεσία και στοιβάζονται σε στρέμματα γης σε όλη τη χώρα, και έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ως πολυ-λειτουργικά δοχεία καύσης των νεκρών. (εδώ ως "ομοσπονδιακή υπηρεσία" αναφέρει τα φέρετρα που έχουν κατασκευάσει οι illuminati για να στοιβάξουν τους νεκρούς που θα έχουν σκοτώσει, που φυσικά θα απανθρακώνονται και θα πηγαίνουν όλοι αδιάβαστοι.)
Τα Πολυλειτουργικά δοχεία Για Καύση, είναι μέρος των εγκαταστάσεων για όταν θα εμφανιστεί ένα μαζικό μοιραίο περιστατικό, οι νεκροί θα μπορούν να μεταφερθούν εύκολα σε αυτά τα φέρετρα FEMA, στα τραίνα FEMA και στα στρατόπεδα όπου οι αποτεφρωτήρες αναφέρεται ότι έχουν εγκατασταθεί. (Οι Illuminati με τα ειδικά οχήματα τους όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι στο βίντεο παρακάτω, θα μεταφέρουν τα θύματά τους στα στρατόπεδα, όπου κατόπιν θα στοιβάζονται στα δοχεία καύσης πρός αποτέφρωση)
Τοποθετημένα κοντά στην περιφερειακή έδρα της FEMA στην Ατλάντα, είναι κατ' εκτίμηση 500.000 FEMA φέρετρα στοιβαγμένα σε μια μεγάλη έκταση γης. Οι ντόπιοι ανέφεραν ότι το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) σε συνεργασία με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) κατέχουν τα φέρετρα στην Ατλάντα της Γεωργίας. Η CDC, FEMA και το DHS προετοιμάζονται για μαζικές απώλειες λόγω της ανάπτυξης ενός βιολογικού όπλου που θα απαιτούσε πολλές αμερικανικές ζωές, και ότι θα πρέπει να υπάρξει μια συντριπτική ανάγκη για αναγκαστικούς εμβολιασμούς. (Οσοι λοιπόν επιζήσουν απο τον χημικό πόλεμο που θα προκαλέσουν, θα εμβολιάσουν τα υπόλοιπα υποψήφια θύματα με τα δηλητηριώδη εμβόλια για να μην επιρρεαστούν οι υγιείς απο την υπάρχουσα κατάσταση. Ενας χημικός πόλεμος λοιπόν που θα θεραπεύεται με ενα άλλο Χημικό όπλο. Τα εμβόλια)
Η ΤΜΤ δημιουργεί σχέσεις με τις εταιρίες βιοτεχνολογιών ιδιωτικού τομέα, τις φαρμακευτικές εταιρίες και τα ακαδημαϊκά όργανα, καθώς επίσης και με άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες για την προώθηση έρευνας βιολογικού πολέμου προερχόμενη από ιούς και βιολογικά όπλα και επίπεδα απειλής εκτίμησης όλων των βιολογικών παραγόντων με βάση την ικανότητα να μολύνει, και την αποτελεσματικότητα της καταστροφής.
Για να μολύνουν ένα μεγάλο ποσό ανθρώπων (όπως ο πληθυσμός μιας μεγάλης πόλης των ΗΠΑ) με ενα βιοόπλο, όπως π.χ τον ιό Ebola, ρομποτικά αεροσκάφη θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για ψεκασμό πάνω απο τα κεφάλια μας με ευκολία. Λόγω της αμεσότητας της μόλυνσης, ο πληθυσμός των πόλεων θα βιώσει μια δραματική μείωση σχεδόν αμέσως. Στηνπραγματικότητα, θα χρειαστούν περίπου μια εβδομάδα για τους υπαλλήλους, να ανταποκριθούν σε αυτό το είδος της πανδημίας, και από εκείνη τη στιγμή και μετά, χιλιάδες Αμερικανοί θα έχουν υποκύψει στον ιό.
Οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι στο Κάπιτολ Χιλλ έχουν τροποποιήσει το νόμο ασφάλειας του έθνους το 2002 για να επιτρέψουν «την καθοδήγηση και το συντονισμό ενός μαζικού σχεδίου θνησιμότητας, καθώς και για άλλους λόγους.»
Δείτε το βίντεο που παρουσιάζει ενα φορτηγό των Illuminati που μεταφέρει φέρετρα στα στρατόπεδα της FEMA.


.
πηγή


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΟΜΠΡΑ: Η FEMA ή αλλιώς υπηρεσία διαχειρίσης έκτακτων αναγκών, συγκροτήθηκε στις ΗΠΑ στα 1980.
 Επισήμως σκοπός της FEMA είναι η διαχείριση έκτακτων καταστάσεων, όπως τυφώνες, σεισμοί, πόλεμος, τρομοκρατικό χτύπημα, αλλά και εξέγερση και οικονομική κρίση!
Με την ενεργοποίηση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης όλες οι εξουσίες περνάνε αυτομάτως στα χέρια της FEMA και κηρύσσεται στρατιωτικός νόμος. Όλες οι κυβερνήσεις και όλα τα Κράτη έχουν μια παρόμοια πρόβλεψη, ένα είδος στρατιωτικού νόμου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Στην περίπτωση όμως των ΗΠΑ ο πρόεδρος μπορεί να ενεργοποιήσει την FEMA και σε περίπτωση οικονομικής κρίσης. Πόσο απέχει, λοιπόν, από την πραγματικότητα, το σενάριο οι ΗΠΑ να τεθούν υπό δικτατορία;

Ξέρουμε επίσης πολύ καλά ότι το μυστικιστικό υπόβαθρο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ή ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ (NEW AGE) είχε σημάνει το έτος 2000 ως αρχή της έλευσης της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
Το 2001 είχαμε την επίθεση στους δίδυμους πύργους. Το γεγονός αυτό σηματοδότησε την έναρξη μιας οργουελικής κατάστασης με περιστολή ατομικών ελευθεριών, προληπτικές παρακολουθήσεις και συλλήψεις πολιτών και επεμβάσεις σε μια σειρά από χώρες.
Το 2008 είχαμε την κατάρρευση κάποιων τραπεζών που οδήγησε σε αυτό που ζούμε σήμερα και ονομάζουμε παγκόσμια οικονομική κρίση.
Το 2011 είχαμε την κατάρρευση ουσιαστικά της Ιαπωνικής οικονομίας και την κρίση χρέους σε ολόκληρη την Ευρωζώνη, ενώ και το οικοδόμημα των ΗΠΑ τρίζει και έχουμε καθημερινές διαδηλώσεις έξω από την Wall Street.
Και έτσι φτάνουμε στο σημαδιακό για τους νεοταξίτες έτος 2012.
Οι νεοταξίτες υπακούοντας στο μυστικό χρονοδιάγραμα του ΝΕW AGE βιάζονται να εμφανίσουν την Παγκόσμια κυβέρνηση μέσα στο έτος 2012.
Τα γεγονότα τα ίδια μας οδηγούν στην εκτίμηση ότι μέσα στο έτος 2012 θα έχουμε μια σειρά χρεοκοπιών και χτύπημα στο ΙΡΑΝ.
Αν λοιπόν αυτή η εκτίμηση για μεγάλο οικονομικό κραχ και κοινωνική αναταραχή επιβεβαιωθεί, τότε τι θα συμβεί στις ΗΠΑ;  

Η απάντηση είναι ότι θα ενεργοποιηθεί η FEMA και θα κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ. Δηλαδή δικτατορία.
Μήπως αυτό είναι ένα μακρινό ή εντελώς συνομωσιολογικό σενάριο;
Όχι .Πρόσφατα ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Ρόν Πολ δήλωσε ότι το καθεστώς Ομπάμα τείνει να εξελιχθεί σε δικτατορία.
Εκτός από τον Ρόν Πολ υπάρχουν και αρκετές άλλες φωνές που πιστεύουν σοβαρά ότι η Αμερική κινδυνεύει από μια δικτατορία.
Η wall street καθημερινά πολιορκείται από διαδηλωτές οι οποίοι αντιμετωπίζονται με κτηνώδη βία, ενώ η κυβέρνηση περνάει αυταρχικούς νόμους όπως ο S 507 που απαγορεύει την οικιακή καλλιέργεια φυτών.
Όπως είπαμε, όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ πατήσει το κουμπί της έκτακτης ανάγκης ενεργοποιείται στρατιωτικός νόμος.
Όλες οι εξουσίες περνάνε στην FEMA.
Τι γίνεται μετά; Η FEMA σύμφωνα με το σχέδιο REX 84 έχει φτιάξει, από το 1980 που ξεκίνησε την λειτουργία της, 40 στρατόπεδα συγκέντρωσης διάσπαρτα σε όλη την έκταση των ΗΠΑ.
Την ύπαρξη αυτών των στρατοπέδων αποκάλυψαν γνωστοί δημοσιογράφοι ερευνητές όπως ο Alex Jones.
Η ύπαρξη αυτών των στρατοπέδων έχει πλέον τεκμηριωθεί με αεροφωτογραφίες και πάρα πολλά σχετικά βιντεάκια κυκλοφορούν στο διαδύκτιο. Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν μεγάλες εκτάσεις περιφραγμένες με συρματοπλέγματα καθώς και σκοπιές περιμετρικά των εκτάσεων αυτών. Τα στρατόπεδα είναι χτισμένα σε στρατιωτικές περιοχές κοντά σε αεροδρόμια και δίπλα από σιδηροδρομικές γραμμές. 

  Η έρευνα του Alex Jones έφερε στο φως και άλλες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Αποκαλύφθηκε πως η FEMA έχει παραγγείλει την κατασκευή εκατοντάδων χιλίαδων πλαστικών κουτιών σε σχήμα φέρετρου.
Σε εγκαταστάσεις της FEMA στην πολιτεία Georgia φωτογραφήθηκαν χιλιάδες από αυτά τα κουτιά στοιχισμένα το ένα πίσω από το άλλο.
Ανακαλύφθηκε, επίσης από την έρευνα, και η ύπαρξη εγκαταλελειμμένων βαγονιών -με αλυσίδες δεξιά και αριστερά- ακριβώς σαν και αυτά που βλέπουμε στις ταινίες με το ΑΟΥΣΒΙΤΣ...
Η FEMA όμως προχωράει την οργάνωση της και παρακάτω.
Στις 24-1-2011 δημοσιοποίησε στο site της τον διαγωνισμό ανάθεσης παραγγελίας 140.000.000 γευμάτων με διάρκεια ζωής τρία χρόνια, ενώ λίγο πριν είχε παραγγείλει 14.000.000 κουβέρτες.
Στρατόπεδα συγκεντρώσεως, φυλακές, συρματοπλέγματα, σκοπιές, τρένα με αλυσίδες...
Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά;
Ποιούς περιμένουνε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και για ποιούς είναι τα 500.000 φέρετρα;
Και γιατί η FEMA ξόδεψε τόσα λεφτά για να κάνει τέτοιες προμήθειες;
Μήπως περιμένουν κάτι;
Μήπως ξέρουν κάτι που εμείς δεν ξέρουμε; 

 Φαίνεται λοιπόν πως  όλα είναι  έτοιμα από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ. Όλες οι ετοιμασίες έχουν γίνει για να υποδεχτούν την Παγκόσμια κυβέρνηση τους.
Η Δημοκρατία έχει αφαιρεθεί από τα Εθνικά Κράτη.
Οι κυβερνήσεις έχουν παραμερισθεί και η εξουσία ασκείται πλέον από υπερεθνικά κέντρα.
Το βιώνουμε αυτό και στην χώρα μας και το βλέπουμε να εξαπλώνεται και σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και τις ΗΠΑ.
Μια πλανητική δικτατορία ετοιμάζεται.
Τράπεζες και πολυεθνικές έχουν επιβάλει τον έλεγχό τους σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Περνάνε νόμους πλέον για τα πάντα ακόμα και πόσα παιδιά θα κάνουμε, αλλά και ποιά τροφή θα τρώμε.
Όποιος αντισταθεί στην πολιτική ορθότητα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, δηλαδή στην πλανητική δικτατορία που θα επιβληθεί, θα κρίνεται ως τρομοκράτης, θα συλλαμβάνεται και θα κρατείται σε στρατόπεδα σαν και αυτά που έχει φτιάξει η FEMA στις ΗΠΑ.
Το σίγουρο για μας τους πολίτες είναι πως το παρόν πολιτικό σύστημα κρίνεται στην πράξη ανεπαρκές για να αντισταθεί στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ... 
Η άποψη της Σύνταξης μπορεί να μη συμπίπτει με την άποψη του/της αρθρογράφου.

Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο,κοινοποιήστε το .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου