Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ...ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ο ΛΩΝΤΕΡ Ο ΑΡΧΙΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ
ΑΠΑΊΤΗΣΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ... ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ

Δείτε τι γράφει ο ίδιος και τι απάντηση παίρνει από τον Αλέξανδρο Τσούμπα
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!

Μπορώ να σας ρωτήσω κ. Λώντερ: υπό ποίαν εξουσιαστική ιδιότητα απαιτήσατε από την Ελληνική Κυβέρνηση να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας, οποιεσδήποτε και εάν ήσαν αυτές; Είσθε ο ιδιοκτήτης της Ελληνικής Κυβερνήσεως; Είναι η Ελληνική Κυβέρνηση υπάλληλός σας; Αντικαθιστάτε την πλειοψηφία των Ελλήνων; Είσθε ο κρυφός πρωθυπουργός μου;

Την 9ην Οκτωβρίου στον ιστότοπο του Παγκόσμιου Ιουδαϊκού Συμβουλίου εδημοσιεύθη άρθρο του προέδρου του, κ. Ρόναλντ Λώντερ, με τίτλο: «Διαλύστε τους Νέο-ναζί στην Ευρώπη».

Στο άρθρο αυτό ο κ. Λώντερ μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Ως πρόεδρος του Παγκοσμίου Ιουδαϊκού Συμβουλίου, ταξίδεψα στην Ελλάδα τον Μάρτιο και στην Ουγγαρία τον Μάιο να απαιτήσω* από τα έθνη αυτά να διαλύσουν τα εξτρεμιστικά κόμματα μέσω ισχυρών μέσων, συμπεριλαμβανομένων νομοθετημάτων τα οποία θα τιμωρούν την γλώσσα του μίσους»**.

Είναι ταυτόχρονα αξία μνημονεύσεως η αρχή του άρθρου του, γράφει λοιπόν ο εν λόγω πρόεδρος: «Δύο γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Ευρώπη την περασμένη εβδομάδα, χαροποίησαν όλους εμάς οι οποίοι πολεμούμε να νικήσουμε τον αυξανόμενο Νέο-Ναζισμό εκεί. Πρώτα, οι Ελληνικές αρχές συνέλαβαν τους αρχηγούς του εξτρεμιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, χρεώνοντάς τους με εγκληματικές ενέργειες. Μετά, ένας κορυφαίος Ούγγρος επίσημος ανεκοίνωσε ότι η κυβέρνησή του θα χρησιμοποιήσει όλα τα εις χείρας της μέσα να διαλύσει τον αναπτυσσόμενο στην χώρα ανόητο αντισημιτισμό».***

Ο γράφων απέστειλε, την 10ην Οκτωβρίου επιστολή (εις την Αγγλική γλώσσα προφανώς) της οποίας μετάφραση δημοσιοποιώ κατωτέρω, αφού μέχρι και σήμερον (25/10/2013) δεν έλαβα απάντηση.

Αξιότιμε κ. Λώντερ,

Θέμα: Το άρθρο σας υπό τον τίτλο «Διαλύστε τους Νέο-ναζί στην Ευρώπη».****

Εν αρχή επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω κάτι. Πέραν του γεγονότος της δολοφονίας δύο μελών της οικογενείας μου από τους Γερμανούς κατά την διάρκεια της κατοχής της Ελλάδος στον λεγόμενο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, ανήκω σε ένα έθνος και μίαν φυλή η οποία παρήγαγε όλα τα συστήματα διακυβερνήσεως, όπως την Δημοκρατία (την πραγματική), την Τυραννία, την Ολιγαρχία, την Αριστοκρατία, την Βασιλεία ή άλλες μορφές αυτοκυβερνήσεως όπως αυτές των Αμπελακίων, του Σουλίου ή της Μάνης και ως εκ τούτου δεν αισθάνομαι την ανάγκην στροφής μου προς άλλες μορφές διακυβερνήσεως όπως ο κομμουνισμός, ο φασισμός ή ο ναζισμός, τις οποίες θεωρώ ανάξιες σημειώσεως, καθ’ ό,τι οι παραγωγοί αυτών (ο Μαρξ, ο Έγκελς και οι άλλοι) θεώρησαν τους ανθρώπους ως κατώτερα όντα και ως εκ τούτου δεν σχετίζονται με τον άνθρωπο.

Πέραν τούτου ο φασισμός και ο ναζισμός παρήχθησαν ως αντίδοτα στον κομμουνισμό. Ούτω, σύμφωνα με την ρήση του Ηρακλείτου «Ενάντια ταυτά», υπάρχει μία ομοιότης μεταξύ των τριών αυτών συστημάτων διακυβερνήσεως, τουλάχιστον στην βάση των.

Ως Έλλην αντιλαμβάνομαι την μάχη των Ιουδαίων εναντίον του Ναζισμού, αν και έχω μερικές αμφιβολίες ως προς το εάν το «Ιουδαϊκό ολοκαύτωμα» το έφεραν εις πέρας μονομερώς οι ναζιστές, ή υποβοηθήθηκαν και από μερικούς ασκούντας επιρροή Ιουδαίους. Στο σημείο αυτό σημειώνω ότι εις την ζωή μου απέκτησα μερικούς πολύ καλούς μου φίλους εβραϊκής καταγωγής.

Έχοντας σημειώσει τα ανωτέρω, ας υπενθυμίσω εδώ την γραπτή δήλωσή σας την περιλαμβανομένη στο εν θέματι άρθρο σας. Λέτε: «Ως πρόεδρος τους Παγκοσμίου Ιουδαϊκού Συμβουλίου, ταξίδεψα στην Ελλάδα τον Μάρτιο και στην Ουγγαρία τον Μάιο να απαιτήσω* από τα έθνη αυτά να διαλύσουν τα εξτρεμιστικά κόμματα μέσω ισχυρών μέσων, συμπεριλαμβανομένων νομοθετημάτων τα οποία θα τιμωρούν την γλώσσα του μίσους».

Μπορώ να σας ρωτήσω: υπό ποίαν εξουσιαστική ιδιότητα απαιτήσατε από την Ελληνική Κυβέρνηση να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας, οποιεσδήποτε και εάν ήσαν αυτές; Είσθε ο ιδιοκτήτης της Ελληνικής Κυβερνήσεως; Είναι η Ελληνική Κυβέρνηση υπάλληλός σας; Αντικαθιστάτε την πλειοψηφία των Ελλήνων; Είσθε ο κρυφός πρωθυπουργός μου;

Αναμφίβολα, ούτω ποιώντας συμπεριφερθήκατε ως εάν εγώ και οι υπόλοιποι Έλληνες ανήκουμε σε εσάς χωρίς να ερωτηθούμε. Είναι έτσι; Ποίος πρέπει να απαντήσει σ’ αυτήν την ερώτηση, εσείς ή εμείς; Ασφαλώς μία απάντησή σας σε όλα αυτά θα μπορούσε να είναι: Τα παράπονά σας στον Αντώνη Σαμαρά. Θα την δεχθώ εάν συμφωνείτε. Άλλως επιτρέψτε μου να σκεφθώ ότι έχετε ήδη δημιουργήσει την Παγκόσμια Κυβέρνηση της οποίας εσείς είσθε η κεφαλή;

Πέραν τούτου επιτρέψτε μου να πω ότι, όπως ευκόλως μπορούμε να αποδείξουμε, δεν επιθυμείτε την διάλυση της Χρυσής Αυγής, αφού, εάν αυτό επιδιώκατε, τότε η λύσις είναι και απλή και ορατή δια γυμνού οφθαλμού.

Η Χρυσή Αυγή συμμετέσχε στις ελληνικές εκλογές λαμβάνοντας τα κατωτέρω ποσοστά:

1996 0,07%

2000, 2004, 2007 δεν συμμετείχε στις εκλογές προφανώς λόγω του ποσοστού που πήραν το 1996.

2009 0.27%

Είναι άξιον σημειώσεως εδώ το γεγονός ότι στις εκλογές της Ευρωπαϊκής Βουλής, στις οποίες η ψήφος είναι χαλαρή, τουλάχιστον στην Ελλάδα, τα αποτελέσματα έχουν (για την Χρυσή Αυγή) ως κάτωθι:

1999 και 2004 δεν συμμετείχε.

2009 0.46%.

Τον Μάιο 2010 η Ελλάς έχασε την οικονομική της ανεξαρτησία(;) και ετέθη υπό την εξουσία της ούτω καλουμένης Τρόικα, δηλαδή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ), του Διεθνούς Νομισματικού ταμείου (ΔΝΤ) και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τραπέζης (ΕΚΤ). Από αυτό το σημείο και εντεύθεν οι Έλληνες άρχισαν να υποφέρουν. Όχι μόνον οικονομικά.

Ο κόσμος, μέσω μιας πολύ καλά ενορχηστρωμένης προπαγάνδας, θεώρησε τους Έλληνες ως τεμπέληδες και απατεώνες, πέραν άλλων, τα οποία, όλα, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Αναμφίβολα την εξ’ ολοκλήρου ευθύνη δι’ αυτήν την κατάσταση την φέρουν οι αποφάσεις οι ληφθείσες από οι Ελληνικές Κυβερνήσεις από το 1974 μέχρι και σήμερον. Αποτέλεσμα: η Χρυσή Αυγή στις εκλογές του 2012 έλαβε τον μεν Μάιο 6.97% τον δε Ιούνιο 6.92%.

Συγκρίνατε τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής: 2009: 0.27%, 2012: 6.92 ή 6.97%.

Κατόπιν των ανωτέρω, μπορούμε ευκόλως να συμπεράνουμε ότι η Χρυσή Αυγή, είναι το προϊόν της λιτότητας εκ της οποίας υποφέρουν οι Έλληνες και η οποία έχει οδηγήσει σε περισσότερες από 4000 αυτοκτονίες και έχει ανεβάσει τον αριθμόν των ανέργων σε περισσότερους από 1.400.000 κ.λπ.

Αυτή η λιτότης έχει επιβληθεί από την Τρόικα και δεν έχει τέλος. Θα σταματήσει μόνον εάν όλοι οι Έλληνες αυτοκτονήσουν, ή πεθάνουν από την πείνα, ή βρουν άλλους τρόπους να δραπετεύσουν από την φυλακή την οποίαν έκτισε η Τρόικα σε συνεργασία με τις Ελληνικές Κυβερνήσεις. Δεν αστειεύομαι. Ανεξαρτήτως των προπαγανδιστικών αγγελιών, τα οικονομικά στοιχεία είναι εκεί και ομιλούν αφ’ εαυτών.

Για παράδειγμα, το 2012, προ του κουρέματος το χρέος της Ελλάδος ήτο περίπου 309 δις ευρώ. Αφαιρέθησαν μέσω του κουρέματος 100 περίπου δις ευρώ και έτσι το χρέος περιορίσθει στα 209 δισεκατομμύρια ευρώ περίπου. Σήμερα, 15 περίπου μήνες αργότερα το χρέος της Ελλάδος ανέρχεται σε περίπου 326 δις ευρώ. Όθεν είναι αυταπόδεικτο ότι η επιβαλλομένη από την Τρόικα λιτότητα είναι άχρηστη. Συγνώμη, λάθος, όχι άχρηστη, είναι πολύ χρήσιμη δια να καταστρέψει τον αρχαιότερο λαό του κόσμου, ο οποίος προσέφερε στην ανθρωπότητα όλες τις δραστηριότητες τις συνδεδεμένες με ή τις παραγόμενες από τον ΛΟΓΟΝ.

Ούτω, αντί να προσπαθείτε να σταματήσετε την Χρυσή Αυγή μέσω ανεπιτυχών μέσων. «…μέσω ισχυρών μέσων, συμπεριλαμβανομένων νομοθετημάτων τα οποία θα τιμωρούν την γλώσσα του μίσους», όπως λέτε, σας καλώ να προσγειωθείτε εις την πραγματικότητα και να αντιληφθείτε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες.

Ο εντός ευλόγου χρόνου εκμηδενισμός της λιτότητας μέσω των αλλαγών της οικονομικής πολιτικής την οποίαν επέβαλλαν στην Ελλάδα, είναι ο μόνος τρόπος να εξαφανισθεί η Χρυσή Αυγή και τα παρεμφερή κόμματα. Όπως όλοι μας γνωρίζουμε, η οικονομία του κόσμου βρίσκεται στα χέρια προσώπων ιουδαϊκής καταγωγής. Τι θα λέγατε να πάτε σ’ αυτούς και να απαιτήσετε από αυτούς να αλλάξουν την πολιτική προς την Ελλάδα. Λέγοντας αυτό αντιλαμβάνομαι ότι θα με θεωρήσετε ως ένα ανόητο Έλληνα. Κάτι που δεν θα το αρνηθώ αφού η χώρα μου κυβερνάται από πρόσωπα τα οποία υπακούουν στις απαιτήσεις άλλων, αντί να τους εκδιώξουν κλοτσηδόν.

Ελπίζω να αντιληφθείτε την χρήση του Λόγου στις προαναφερθείσες σκέψεις. Βλέπετε, γεννήθηκα με αυτό και θα πεθάνω για αυτό.

Αναμένοντας την απάντησή σας, σας στέλνω τους κάλλιστους χαιρετισμούς μου,

Αλέξανδρος Αν. Τσούμπας

Υγ. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να σημειώσω ότι ο Λόγος είναι η μόνη ανθρώπινη δραστηριότητα η οποία μας διαφοροποιεί από τα ζώα. Ασφαλώς, λόγω αυτού, ο Λόγος είναι ο υπ’ αριθμόν 1 εχθρός των κατασκευαστών της Νέας Εποχής.

*, **, Η υπογράμμιση και ο τονισμός με μαύρα γράμματα είναι του συντάκτου του παρόντος κειμένου

***Ο τονισμός με μαύρα γράμματα είναι του κ. Λώντε ****Πηγή: worldjewishcongress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου