Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Η Ολλανδέζα που απογείωσε τον Τσιτσάνη...(Emmy Storms performs Vassilis Tsitsanis)

Απειλεί με εισβολή στο Πολυτεχνείο η ΕΛ.ΑΣ!
Σε ανοιχτή απειλή προς τη Σύγκλητο του Πολυτεχνείου προχώρησε πριν από λίγη ώρα η Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής με αφορμή το σενάριο παραχώρησης χώρου εντός του Πολυτεχνείου για να εκπέμψει από εκεί η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τα όσα υπογράμμισαν οι ιθύνοντες της ΕΛ.ΑΣ, το κτίριο θα αποκλειστεί και ακολούθως θα υπάρξει εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων. Η απειλή του υπουργείου Δημόσιας Τάξης έχει πυροδοτήσει δριμύτατες αντιδράσεις, ενόψει και του επικείμενου εορτασμού για τα 40 χρόνια από το Πολυτεχνείο του 1973.
Ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου δήλωσε πως δεν μπορεί πλέον να αναλάβει την ευθύνη ενός τέτοιου εγχειρήματος νίπτοντας τας χείρας του.

Πληροφορίες μας κάνουν λόγο για έτοιμο πρωτοσέλιδο από μεγάλη καθημερινή εφημερίδα, η οποία θα προϋπάντιζε μια τέτοια εισβολή της αστυνομίας στο πανεπιστημιακό ίδρυμα, με τον τίτλο:
«Εκτός Ελέγχου το Πολυτεχνείο».
Χθες το βράδυ οι φύλακες του Πολυτεχνείου δέχθηκαν τη «φιλική» επίσκεψη αστυνομικών με πολιτικά οι οποίοι τους ανέφεραν πως «υπάρχουν πληροφορίες ότι φορτηγά με μηχανήματα ετοιμάζονται ή έχουν μπει ήδη στο πολυτεχνείο».
Μετά και την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ στο κτίριο της Α. Παρασκευής, απ" όπου εξέπεμπαν για 5 μήνες οι απεργοί εργαζόμενοι της ΕΡΤ, καθίσταται σαφές ότι η κυβέρνηση – πέρα από την επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα – επιχειρεί και τον ασφυκτικό έλεγχο σε οποιασδήποτε πληροφόρηση δεν συναινεί στην επίθεσή της στην κοινωνία.
Πηγή: katalipsiesiea.blogspot.gr
Τι ανέφερε η σχετική ανακοίνωση
Σαράντα χρόνια (1973-2013) συμπληρώνονται από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, που άνοιξε το δρόμο για την πτώση της δικτατορίας. Τέσσερις δεκαετίες μετά, η επέτειος αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα, με το σύνθημα «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία» να παραμένει το ίδιο.
Μετά την εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής την περασμένη βδομάδα, απ" όπου εξέπεμπαν για πέντε μήνες οι απεργοί εργαζόμενοι της ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου, συνεχίζοντας των αγώνα τους.
Την Πέμπτη στις 12.00 στα Προπύλαια θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και πορεία των εργαζομένων της ΕΡΤ, των διοικητικών υπαλλήλων του Πολυτεχνείου, της ΟΛΜΕ, των σχολικών φυλάκων και άλλων εργαζομένων, που πλήττονται από τις μνημονιακή πολιτική.
Στις 19:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Πολυτεχνείο θα ακολουθήσει συναυλία με τη λαϊκή ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη την οποία διοργανώνουν οι απεργοί του Πολυτεχνείου και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.
- See more at: http://www.toxwni.gr/ellada/item/8176-apeilei-me-eisboli-sto-politexneio-i-elas#sthash.L6eHUQw2.dpuf

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ.
ΕΝΑ ΑΠΙΘΑΝΟ  ΣΟΛΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ 'ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΗ' .
ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ  ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ....ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ



Η μόλις 25 ετών Ολλανδή βιολονίστρια Emmy Storms άρχισε μαθήματα βιολιού στα 5 της, και 3 χρόνια μετά φοιτούσε ήδη στη φημισμένη Βασιλική Μουσική Σχολή της Χάγης.
Στο βίντεο, την παρακολουθούμε να ολοκληρώνει μία συναυλία της στο Ρότερνταμ τον Φεβρουάριο του 2012 με το Tsigane (η Τσιγγάνα) του Μωρίς Ραβέλ, και αμέσως μετά, ενώ ο κόσμος την καλεί να επιστρέψει στη σκηνή για το καθιερωμένο μπιζάρισμα, η Storm να τους (μας) εκπλήττει και καθηλώνει όλους με την επιλογή της:
Ένα απίθανο σολάρισμα από Τα Ωραία του Τσιτσάνη! Όπως σημειώνει και ο συντάκτης του ogdoo, το ξέσπασμα του κόσμου μετά από αυτήν την έκπληξη, δεν περιγράφεται με λόγια, αλλά σίγουρα λέει πάρα πολλά για την βιολονίστρια και την υπέροχη και αναπάντεχη επιλογή της.
Καλή ακρόαση. Ή, μάλλον, καλή απόλαυση.
- See more at: http://left.gr/news/i-ollandeza-poy-apogeiose-ton-tsitsani#sthash.haejhklg.dpuf
Το ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο και το μοιραζόμαστε μαζί σας! - See more at: http://left.gr/news/i-ollandeza-poy-apogeiose-ton-tsitsani#sthash.haejhklg.dpuf
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου