Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΚΛΗΡΙΔΗ .



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ



ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΚΛΗΡΙΔΗ
.
Ο μακαρίτης ο Γλαύκος Κληρίδης πριν αποθάνει είπε εις την θυγατέρα του πως μετανοεί διά την υπηρεσία του εις την ΡΑΦ της Αγγλίας εν ΒΠΠ. Μάλιστα αυτή έσπευσε άμα τον θάνατον του να είναι το πρώτον πράγμα που θα δημοσιεύσει ίσως βάσει εντολής του πατέρα της, και το έκανε εις την εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ.
.
Ο Γλαύκος Κληρίδης είπε πως αν λύσει το Κυπριακόν Πρόβλημαν διά του Σχεδίου Ανάν θα κατέφευγε εις γειτονική χώρα η οποία διαθέτει ισχυρή πολεμική αεροπορία ώστε να περιοδεύει με αυτά, ενώ πριν κάνει την δήλωση πριν από πολλούς μήνες δημοσιεύτηκε μία φωτογραφία του με πολεμικά ισραηλινά αεροσκάφη. Βεβαίως, επίσης, γειτονική χώρα με ισχυρή πολεμική αεροπορία όπου να πρόσκειται φιλικά είναι το Ισραήλ, δεν υπάρχει άλλη όπου να ικανοποιεί αμφότερες αξιώσεις βάσει της δηλώσεως του. Ο Κληρίδης έστειλε έναν μήνυμαν και δη υποσυνείδητον «ψηφίστε όχι» στο Σχέδιον Ανάν; Όπως ίσως διά ν’ αποφύγει την γενοκτονίας των Ελληνοκυπρίων από την Λέσχη της Ρώμης όπου συμμετείχε έστειλε το μήνυμα μετά την πρώτη και αποτυχημμένη εισβολή να παραδώσει την Κύπρον μετά την δεύτερη εισβολή την οποία προανήγγειλε και ν’ αυτοκτονήσει; Ο Κληρίδης είτε ήταν προδότης είτε πράκτορας διπλός που υποβοηθούσε πατριωτικώς τον τόπον του με το συνθηματικόν δήθεν λάθος να παραδώσει την Κύπρον και ν’ αυτοκτονήσει ώστε οι υπόλοιποι βουλευτές να ειπούν όχι και με τον ίδιον να υπόσχεται στους ξένους Αντιέλληνες πως έκανε λάθος και πως τάχατες θα κανόνιζε αργότερα τους Ελληνοκύπριους, ώστε να κερδίσει καιρόν υπέρ μας; Πάντως πριν τις εκλογές του 2004 μ.Χ. ο Κληρίδης κανόνισε το κόμμα του να μην εξουσιάζει την Κύπρο για τρίτη συνεχή θητεία αφού ο ίδιος έθεσε υποψηφιότητα αν και έπρεπε ίσως να βάλει κάποιον αντικαταστάτη, έθεσε υποψηφιότητα ο κολλητός στις συνομιλίες Μαρκίδης (παράξενον ενώ ήξερε πως θα χάσει) και ο Αναστασιάδης υποστήριξε τον Ομήρου για να τον προδώσει δήθεν και αυτός δικαιολογημένα να υποστηρίξει Παπαδόπουλο ενώ ο ΔΗΣΥ επίσης διασπάστηκε και ευνοήθηκε ο Παπαδόπουλος ο οποίος προ+εκλέγηκε μέσω αυτών των τερτίπιων. Αντιλαμβανόμαστε πως ήταν συνεννοημένη η εκλογή Παπαδόπουλου και ως εκ τούτου, είτε όλοι οι Ελληνοκύπριοι ηγέτες είναι προδότες και δουλοπάροικοι των Μεγάλων είτε εξυπνότεροι των Μεγάλων και εκλέγουν άθελα τους τούς Αντιδραστικούς όπως ο Παπαδόπουλος. 
.
Ο Γλαύκος Κληρίδης με την δήλωση πως μετανόησε διά την υπηρεσία του στην ΡΑΦ είναι ως να μας λέγει, άλλα θα λέμε εμείς οι πολιτικοί επειδή είμαστε ως χώρα αδύνατοι και άλλα να καταλάβετε κρυφά και ανομολόγητα εσείς.
.
Ο Γλαύκος Κληρίδης αφού προανάγγειλε την αγορά των S-300 βοήθηκε την Ελλάδα να εξοπλιστεί αφού εν τέλει οι πυραύλοι κατάληξαν εν Ελλάδι και λέγεται πως πυροβολαρχίες των υπάρχουν ακροβολιστώς εις όλον το αντιτόξον Θράκης/Καρπάθου και πως δύο τρεις κρυφά επέστρεψαν εις την Κύπρον. Άξιον απορίας διατί οι Σιωνιστές και οι Η.Π.Α. δεν εμπόδισαν τον Κληρίδη να φέρει τους πυραύλους στην Κύπρο και έπειτα εν Ελλάδι; Εκτός και αν αυτόν ήταν το σχέδιον ώστε να κατάσχουν τους πυραύλους και να τους μελετήσουν ανενόχλητα στις εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ. 
.
Το ότι μας στρίμωξαν στο Κυπριακόν Πρόβλημαν και στο Οικονομικόν Απατεωνίστικον Κυπριακόν Πρόβλημαν πασιφαίνεται, εντούτοις, διαισθάνομαι πως ίσως κάποιοι δεν καταλάβουν πως είναι επίσης στριμωγμένοι και πως όποιος ροχαλίζει επιδεικτικώς ή απουσιάζει επιδεικτικώς ξύνει μέταλλα να κάνει λάμες, η Ρωσσία αν δεν αντιδράσει θα επιβιώσει αλλά θα διαμελιστεί εκ των έσωθεν συμφερόντων αφού έχει τεράστια σύνορα, πρέπει να το κατάλαβε πως πρέπει να επιβιώσουν τα σύνορα της διά της οδού της ευδιαστολής των.
.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου