Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΟ, ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (ΜΟΝΟΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ) κ.α..!!!!

 



Ραούλφ Ντεκτάς και Γλαύκος Κληρίδης μία ζωή μαζί. ο Ντεκτάς εις τις συνομιλίες όταν πια ο Κληρίδης ήταν πρόεδρος/ψευδοπρόεδρος και ο Ντεκτάς ψευδοπρόεδρος/πρόεδρος, συνήθειζε να φωτογραφίζει τον Κληρίδη και άλλους παρευρισκόμενους ειρωνικάς επειδή θεωρούσε πως οι Ελληνοκύπριοι κάποια ημέρα ως είδος θα ήταν Ιστορία και Παρελθόν της Κύπρου!!!!
.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ
.
ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΟ, ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ  (ΜΟΝΟΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ) κ.α..!!!!
.
Απεβίωσε ακόμη ένας μεγάλος ηγέτης ο Γλαύκος Κληρίδης. Ο Θεός μακαρίσει τον, ήταν καλός υπηρέτης του Τεκτονισμού/Μασσωνισμού.
.
Πας μη «Τέκτων» (Εβραιοσιωνοστομασσώνος) Έλλην!!!! Πας Έλλην Ευτέκτων!!!! Ο ορισμός της εξίσωσης μπορούσε να ήταν απλούστερος αλλά εσφαλμένος και εξεντυπωσιακός και παραπλανητικός εν γένει ήτοι «Πας μη Τέκτων Έλλην», όχι ο σωστός ορισμός είναι ο πρώτος, με παρενθέσεις τύποις μαθηματικών!!!!
 .
Στην Κύπρο μόνον μεγάλους ηγέτες έχουμε;;;; Όποιος αποθάνει ήταν μέγας αλλά η ήττα συνεχίζεται. Πως είναι δυνατόν; Άλλωστε δεν είναι οι ηγέτες αλλά οι ήρωες που αγωνίζονται. Μεγάλοι είναι μόνον οι ήρωες. Σε καμμία χώρα του κόσμου ακόμη και στις υπερδυνάμεις δεν λέγονται τόσες ειδωλολατρικές υπερβολές διά χάριν και ευφημισμόν των αποθανούντων πολιτικών τους. Παρακολουθείστε τι λέγετε σ’ αυτούς και τι λέγεται σ’ εμάς από τον καιρόν του Μακαρίου Γ΄έως του Κληρίδη. Εξ άλλου ο ίδιος λαός όπου ειδωλολατρούσε καθυπερβολή τους Λένιν, Στάλιν, Χίτλερ, Μάο, βασιλείς, δικτάτορες κ.α. είναι ο ίδιος όπου τους καταριέται ή τους ρίχνει τα αγάλματα ενώ υπάρχουν και οι νοσταλγοί. Όπως γεννιέσαι έντιμος ή κλέπτης, σοφός ή ανόητος, γεννιέσαι οπαδός ή ανεξάρτητος ελεύθερος διακριτής και ευρενητής χωρίς τις παρωπίδες των διθύραμβων της ματαιοδοξίας (και υπέρ+πολύ+ματαιοδοξίας). ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΠΟΙΟΥ. Δηλαδή, μπορεί να είσαι μεγάλος απατεώνας ή υπέρ του εχθρού άρα τε προδότης, αυτά τα λέγω ουδέτερα ως κριτήρια όπου πρέπει να κριθεί έκαστος πολιτικός, στρατιωτικός και άλλος θεσάκιας και πολίτης και όχι αυθαίρετα βάσει συνασθήματος και γοητείας εκ της οιασδήποτε παράταξης, ιδεολογίας και προσώπου. Ακόμη και η ηρωική αυτοθυσία για ματαιόδοξους αυτοπροβολητικούς και μνημοσυανικούς λόγους είναι ένοχη, απάνθρωπη και ποταπή, πόσον μάλλον «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα/μου τα πες με το πρώτο σου το γάλα = εννοώντας τους ψευδομεγάλους ηγέτες της κρυπτοεχθρικής αδελφότητος που βασανίζει την Ελλάδα» όπως λέγει και η ρεμπέττικη ωδή από το ποίημα του Γιάννη Ρίτσου. 
.
Κυριάκος Μάτσης: «Ουκ περί χρηματών τον αγώναν ποιουμέθα». Ενώ αυτοί οπού τον τιμούν δήθεν εμβάζουν χρήματα της Κύπρου στο εξωτερικό για να μην υποστούν το κούρεμα (αξιών) χρημάτων, αφήνωντας τους άλλους Κύπριους να υποστούν την κατακερμάτιση όπως αφήνεται ένας στρατός να σφαγιαστεί ενώ κάποιοι γνωρίζουν πως ο στρατός είναι περικυκλωμένος, προδομένος και στοχευμένος. ΟΥΚ ΠΕΡΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΙΟΥΜΕΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ» = «ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΝΤΩΣ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ» ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΝ ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. Αλήθεια το είπε επειδή υπάρχει σκοπιμότητα εκ των εχθρών του εξωτερικού ή επειδή είναι Πατριώτης; Οι Αρχαίοι Έλληνες εξέτασαν τα κίνητρα ακόμη και των φαεινέστερων Πατριωτών και των Θυσιαζόμενων. Σήμερα θεωρούμε τους δεινούς ρήτορες Πατριώτες, ο Παπαδόπουλος Τάσσος δεν ήταν δεινός ρήτωρ αλλά πρέπει να εξεταστούν τα κίνητρα και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥ!
.
……………………………………………………………………………
 .
Ο Γλαύκος Κληρίδης είναι ο άνθρωπος ο οποίος προανήγγειλε την Τρόϊκα όταν σε συνέντευξη του στην επαναδιεκδίκηση της προεδρεία της Κυπριακής Ψευδοδημοκρατίας δήλωσε πως η Ευρώπη θα κάνει την εσωτερική πολιτική και κουμάντο της Κύπρου, όπερ και εγένετο.
.
Ο άνθρωπος όπου μαζί του πανηγύριζα πως η Ε.Ε. ήταν η πανάκεια, εγώ ήμουν παιδί και αυτός εις τους μυστικούς κύκλους της κρυφής ευρωπαϊκής πολιτικής. Σημείωση δεν είμαι Αριστερός αλλά το ΑΚΕΛ ήταν επιφυλακτικόν ως προς την Ε.Ε. το ευρωνόμισμα κ.α..
.
Εισηγήθηκε την Αποστρατικοποίηση. Ένας αδύνατος λαός περιτρυγιρισμένος με εχθρούς δεν έχει το δικαίωμα της αυτοάμυνας; Της υποστήριξης των γυναικόπαιδων όταν δεχθεί επίθεση καθώς ο εχθρός θα αντιληφθεί κκυλιππίρι δηλαδή «έτοιμον φαγητόν» δωρεάν; Ο Μακάριος Γ΄ακόμη ένας μεγάλος ηγέτης και πνευματικός πατήρ του Γλαύκου Κληρίδη εδίωξε την Μεραρχία της ΕΛΔΥΚ και την επομένη τα τουρκικά αεροπλάνα περιφέροντο επάνω από την Λευκωσία. 
.
Ο Γλαύκος Κληρίδης εισηγήθηκε την αποστρατικοποίηση ενώ συνάμα προανέγγειλε ίσως εν μέρει ως προεκλογική εκστρατεία, την αγορά των ρωσσικών πυραύλων S-300 ΚΑΙ ενώ ο ίδιος δήλωσε πως οι Ελληνοκύπριοι πάντοτε προανέγγελλαν τις επιτυχίες τους πριν καν τις επιτύχουν δίνοντας λαβήν εις τους εχθρούς να τις αντικόψουν. Τα ίδια έκανε και ο πνευματικός του πατήρ Μακάριος Γ΄ όταν είπε: «σήμερα είναι τα προεόρτια της ένωσης». Τα ίδια και ο Γλαύκος με τις προαναγγελίες των S-300 και άλλων πτυχών του Κυπριακού Προβλήματος.
.
Ο Γλαύκος Κληρίδης υπηρέτησε στον αγγλικό στρατό και ύστερα του εδώθηκε η διαταγή να γίνει ο ποιμένας φύλαξ της εθνικοφροσύνης, καταφέρνωντας να συνενώσει ως νόημα τις λέξεις Δεξιός και Εθνικόφρων. Ο μεν Δεξιός όταν σε ιδεί εν αιγιαλώ να πνίγεσαι ως Κεφαλαιοκράτης θα σου πει «I m sorry this is business» και θα εκμεταλλευθεί τα όργανα σου πωλώντας αυτά και κόβωντας το κεφάλι σου. Ψεύδος; Τότε διατί οι Κεφαλαιοκράτες εξωτερίκευσαν τα χρήματα τους τον Μάρτιον του 2013 μ.Χ.;;;; Αφήνωντας τους άλλους να πληρώσουν νύμφες και παρανύμφες. Ο δε Αριστερός ενδιαφέρεται και γογγύζει συνήθως διά τους ξένους και μη Έλληνες, αυτόν αποδεικνύεται με την δράση τους εν Ελλάδι και εν Κύπρω. Άλλωστε ας διδάξουν να βοηθάει έκαστος τον λαόν του και αφού τον σώσει ας βοηθήσει και τους άλλους λαούς. Επίσης, ανθρωπισμός δεν σημαίνει: «εμπάτε σκύλοι ή ξένοι αλέστε» και τούτον δεν είναι ξενοφοβία μήδε μισοξενία. Έκαστος έχει το σπίτι του και είναι ιερόν όπως και τα μέλη της οικογένειας του και οι περιουσίες του. Ξένος είναι όστις εισέρχεται σε οίκον ή περιουσία όπου δεν ανήκει εις τον ίδιον και είτε αυτός είναι ιδιόφυλος ή αλλόφυλος. Κανένας Αριστερός δεν ανοίγει το σπίτι του στους άλλους να εισέρχονται και ν’ απαιτούν παράλογα πράγματα, και να έχει απαιτήσεις για πράγματα όπου δεν έχει δικαίωμα. Όπως είπε και Μαρξ χειρότερος άνθρωπος είναι ο μετανάστης διότι καθορίζει τους μισθούς και την ζωήν ανθρώπων όπου πάλεψαν για τα δικαιώματα τους, ας κάνουν και οι ίδιοι αγώνες στις χώρες τους για ν’ αποκτήσουν δικαιώματα».
.
Ο Εθνικόφρων χωρίς να παραφθαρεί ο όρος είναι ο Οικογενειαστής ή Οικογενειάρχης και Οικογενειαγαπών, δηλαδή αυτός όπου αγαπάει την οικογένεια του και δεν σημαίνει πως όστις αγαπάει την οικογένεια του μισάει τις οικογένειες των άλλων, αλλά απεναντίας αν δεν μπορείς ν’ αγαπάεις και να φροντίζεις την οικογένεια σου δεν μπορείς ανυπόκριτα να αγαπάεις να φροντίζεις τις οικογένειες των άλλων. Πρέπει πρώτα να σώσεις την οικογένεια σου και ύστερα αν περισσέψει χρόνος, δύναμη και τρόπος να σώσεις και των άλλων τις οικογένειες. Άλλωστε η φύση έταξε κάθε ζώον να φροντίζει τα παιδιά του και κανείς άνθρωπος δεν είναι τόσον παντοδύναμος όπου να μπορεί να σώσει τους πάντες, αλλά δεν μπορείς να λες πως αγαπάεις αν δεν αγαπάεις και φροντίζεις πρώτα τους εν προκειμένω συγγενείς σου. Ή δε αλλέως ΔΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΜΑΝΑ;;;; 
.
Εθνικόφρων δεν είναι ούτε η Δεξιά ούτε η Αριστερά. Οι Έλληνες ποτέ δεν εχώριζαν τον λαόν εις Δεξιό και Αριστερό. Όταν λαός χωριστεί σε Δεξιό και Αριστερό παύει να είναι εκείνο που ήταν πριν, αυτοκαταργείται. Ώστε ούτε ο ΔΗΣΥ ως Δεξιός και Κεφαλαιοκράτης ούτε το ΑΚΕΛ ήταν Εθνικόφρων, ούτε κανένα άλλο Κόμμα το οποίον ήταν βασισμένον σε αρχές ξένων, αλλότριων και διεθνιστικών αλωτικών υπουλιών τις ιδεολογικές πονηριές προσηλυτισμού σε απόψεις μη αρχέγονα ελληνικές, χριστιανικές ήτοι Ελληνοχριστιανικές και Αρχαιοελληνικές της Φιλοκαλίας και της Φιλοικογένειας/Φιλεθνισμού.
.
Ο Γλαύκος Κληρίδης μετά την αποτυχημμένη πρώτη εισβολή του Αττίλα εν έτει 1974 μ.Χ.  εισηγήθηκε ως πρόεδρος της Βούλης να παραδώσει την Κύπρο και ν’ αυτοκτονήσει! Αυτόν σημαίνει «την Πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω»; Με το Σχέδιον Ανάν επαραδίδετο η Κύπρος εις τους εχθρούς εξού και η καταψήφιση του με ποσοστον 76% εναντίον εκ των Ελληνοκυπρίων. Θα γίνετο αποστρατικοποίηση και θα γινόμαστα όμηροι της Τουρκίας και των συμμάχων της κατά του Ελληνισμού. Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω σημαίνει δεν παραχωρώ ούτε σπιθαμή ελληνικής γης και πολύ περισσότερο δεν υπογράφω Σχέδια Πειραματόζωα και Πυροτεχνήματα όπως το δεκάχιλιαδο Σχέδιον Ανάν το οποίον αναφέρετο και σ’ άλλες χιλιάδες αράδες ως συνθήκες άλλων εποχών. Αυτός είναι ο Φιλοπατριωτισμός; Πειράματα Σχεδίων Ανάν, Αποστρατικοποιήσεις, Νομιμοποίηση της Κατοχής εκκρατοποιώντας την επίσημα;
.
Τι πολεμάς με την αποστρατικοποίηση; Τον πόλεμο; Ενισχύωντας την ειρήνη; Και αν ο ΣΥΝ+ΕΙΡΗΝΕΥΤΗΣ σου αθετήσει τον λόγον του;  Τόση είναι η σοφία των «ηγετών» μας; Να μην γνωρίζουν τον μύθον «του λύκου που ενδύεται την προβειά του αρνιού»; Να μην γνωρίζουν τι είπε ο υπερπρόπαππος πάσσοφος Ίωνας Αίσωπος με τους μύθου του και εκεί όπου αντιπροσωπεία των λύκων ζητάει ειρήνη με τα πρόβατα με όρον να διώξουν τους φύλακες σκύλους (όπλα και στρατόν) ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!
.
Ο Γλαύκος Κληρίδης πρέπει να είχε καλή παρέα ήταν πασιαμάς αλλά και γόης αλλά τούτον δεν τον κάνει σοφόν, αλλά τον κάνει πάσσοφον διά τους ανόητους. Έλεγε πολλά αστεία και υπάρχουν παραδείγματα φιλανθρωπίας αρρώστων και πτωχών όπως ισχύει με την δράση κάθε Προέδρου Δημοκρατίας.
.
Τα πομπώδη και ευτράπελα λόγια ψευδομεγαλοσύνης είναι κατάλοιπα εις τας ψυχάς των Ελλήνων όταν κάποτε είχαν αρχηγούς μεγάλους άνδρες αλλά και μεγάλους κατακτητές, απελευθερωτές και στρατηλάτες. Όταν εβάπτιζαν θεούς τους ισχυρούς. 
.
Όταν απόθανε ο Μακάριος Γ΄πομπωδοφωνάζαμε ότι απόθανε ένας μεγάλος ηγέτης, τα ίδια και όταν απόθαναν οι Εζεκιήλ Παπαϊωάννου, Σπυρίδων Κυπριανού, Τάσσος Παπαδόπουλος, ο Γλαύκος Κληρίδης κ.α.. Άξιον απορίας γαρ με τόσους μεγάλους ηγέτες γιατί συρρικνωνόμαστε και πάμε προς τα πίσω αντί να διαπρέπουμε;;;; Όμως εδώ μόνον ένας ανόητος δεν κατανοεί πως «είτε είναι στραβός ο γυαλός είτε στραβά αρμενίζουμε» και εκ του αποτελέσματος κρίνεται η αλήθεια!!!! Αν ήσαν μεγάλοι θα είχαμε μεγάλα αποτελέσματα υπέρ μας, εκτός και αν είναι μεγάλοι υπέρ αγώνος αλλώτριου, μυστικού και διεθνούς στην σκοπιμότητα. Όπως ο «ιερός αγώνας» των Τεκτόνων!!!! Επειδή στραβός δεν είν’ ο γυαλός στραβοί ή προδότες είναι οι ηγέτες μας, μεγάλοι για άλλους, μικροί εμείς που τους ακολουθούμε ως ειδωλολάτρες. Κάποτε θα εξαγιοποιούσαν τον Μακάριο Γ΄αλλά περίμεναν μέχρι να κάνει το πρώτο θαύμα του. Το πρώτο «θαύμα» του το έκανε ενόσω ζούσε και είδηση δεν το πήρατε. Ο δε θάνατος του Γλαύκου Κληρίδη έσωσε την κρίση ΔΗΣΥ και της κυβέρνησης του που πήρε την σκυτάλη της καταστροφής από την κυβέρνηση ΑΚΕΛ και Δημήτρη Χριστόφια.
.
Εν έτει 1972 μ.Χ. ο Γλαύκος Κληρίδης συμμετείχε στην συνεδρίαση της Λέσχης της Ρώμης όπου απαράβατος κανώνας συμμετοχής είναι η μασσωνική ιδιότητα και την οποία είχε ως αεροπόρος της Αγγλίας όπου και εκεί η εν λόγω ιδιότητα είναι απαράβατος κανών πριν γίνεις πιλόττος, ναύτης υποβρυχίου και οιουνδήποτε πολεμικού σώματος αξιωματικός. Εκεί πήρε την εντολή να μην δεχθεί την λύση του ίδιου έτους όπου θα προέκυπτε από τις συνομιλίες με τον Ραούλφ Ντεκτάς ως διαπραγματευτής της Ελληνοκυπριακής τριμελούς επιτροπής. Ο Ντεκτάς δέχθηκε την κατάργηση των 13 σημείων όπου καταπάτησε ο Μακάριος Γ΄ενώ τα είχε υπογράψει στις Συνομιλίες Ζυρίχης/Λονδίνου. Ο Κληρίδης δεν ανάφερε την πρόταση Ντεκτάς στον Μακάριο ούτε σε εκκαλούμενη εξ ιδίου δημοσιογραφική διάσκεψη. Οι Τούρκοι το έκλαβαν ως πρόθεση των Ελληνοκύπριων να εκκαθαρίσουν τους Τουρκοκύπριους και ο Κληρίδης το αναγνωρίζει. Ίδε βιβλία Μιχαήλ Δελκερή «Τελαυταία Ευκαιρία» ως συνταγματολόγου της τριμελούς επιτροπής μας. Το βιβλίον «Ψυχίατρος και Πολιτικός» του Τάκη Ευδόκα και τον τρίτον τόμον της «Κατάθεσης» του Κληρίδη. Μεταξύ άλλου στο MEA CULPA του ο Κληρίδης λέγει πως δεν είπε την υπόθεση λύσης του κυπριακού προβλήματος: «ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ» δηλ. έβαλε το τομάρι του επάνω από αυτόν της Πατρίδας; Εσείς πως το ερμηνεύετε; Δεχόμαστε δημοσιοποιημένες ερμηνείες. Ο δε άλλος «μέγας» της πολιτικής και «μέγας πατριώτης» είπε σε κάποια συζήτηση περί της Κύπρου: «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ». Ποίος είναι αυτός; Ο πνευματικός παππούς του Νίκου Αναστασιάδη αφού είναι πνευματικός πατέρας του πνευματικού του πατέρα Γλαύκου Κληρίδη ή τοι ο Μακάριος Γ΄αν και ο πατέρας του Αναστασιάδη ο Χρύσανθος όπως και ο πατέρας του Γλαύκου ο Ιωάννης ήταν αντίμαχοι του Μούσκου = Μακαρίου Γ΄. Όλως τυχαίως; Όλως τυχαίως να έχουν την ίδια πολιτική και να ξεσκεπάζονται οι ψευδοαντιμαχίες ΠΑΣΟΚ/ΝΔ και οι ιδέες ΑΚΕΛ/ΔΗΣΥ εις το Κυπριακό Πρόβλημα; Τάδ’ έφη ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΜΑΣΣΩΝΙΣΜΟΣ) ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!!!
.
ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΝ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΒΕΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΧΡΩΜΑ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΡΦΗ, ΟΔΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΌΝΥΧΕΣ!!!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΤΕ ΜΑΘΑΙΝΩΝΤΑΣ ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΩΣ ΥΠΑΡΚΤΗ. ΑΛΛΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ, ΑΛΛΟΥ Η ΨΥΧΗ, ΑΛΛΟΥ Ο ΘΕΟΣ, ΑΛΛΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ, ΑΛΛΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΑΛΛΟΥ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΩΣ ΙΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ.
.
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ, ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ!!!!
.
Πας μη «Τέκτων» (Εβραιοσιωνοστομασσώνος) Έλλην!!!! Πας Έλλην Ευτέκτων!!!! Ο ορισμός της εξίσωσης μπορούσε να ήταν απλούστερος αλλά εσφαλμένος και εξεντυπωσιακός και παραπλανητικός εν γένει ήτοι «Πας μη Τέκτων Έλλην», όχι ο σωστός ορισμός είναι ο πρώτος, με παρενθέσεις τύποις μαθηματικών!!!!
.
Στο βιβλίο Πρωτόκολλα της Σιών οι Ιουδαίοι καυχιόνται πως οι Μασσώνοι τους είναι πιστοί και ερωτευμένοι με την μασσωνική τους ιδιότητας μέχρι την τελευταία τους πνοή. Εξυπονώοντας πως δεν δυστάζουν να αυτοκτονήσουν, να αυτοθυσιαστούν, να αυτοκαταστραφούν ως «ήρωες» της Εβραιομασωνίας και όλα αυτά κατόπιν διαταγής ή αυτοβούλως εάν κρίνουν πως το απαιτεί το συμφέρον της Μασσωνίας ήτοι της καταβάσει Εωσφοροδιαβολικής Ψευδοσοφοθρησκείας. Στο ίδιο βιβλίο οι Ιουδαίοι αποκαλούν τους υποτακτικούς τους Μασσώνους ως ποταπούς, άχρηστους, αφού πωλούν τας πατρίδας τους με ευκολία και γοητεία.
.
Τίθεται και το εξής φιλοσοφικόν ερώτημαν: «Εάν είμαι ερωτευμένος με κάποιον μέγαν ασχέτως πού είναι μέγας, τι εξυπηρετεί εις την ουσία και επειδή εμφανίζεται ως μέγας, με κύρος και εμβέλεια, σημαίνει πως θα έπρεπε να ερωτεύομαι περισσότερον το πιο μέγαν εξ αυτού ακόμη και αν ήταν φανερά εχθρός την πατρίδας ή ξένος. Δηλαδή εάν αφήνομαι να γοητεύομαι από την «μεγιστική» ταυτότητα και προσωπικότητα του Μακαρίου, Παπαϊωάννου, Κληρίδη, τότε έχω τάση υπνωτικής οπαδικής αισθησιακής λατρείας και ως εκ τούτου θα αγαπούσα ισότιμα ή και πλείστως τύπους όπως ο Τσιώρτζιηλ, Χίτλερ, Στάλιν, Αττατούρκ, όντας εις την ουσία εχθροί οίτινες σκότωσαν ανθρώπους εν αδίκω, Έλληνες εν αδίκω, αθώους εν αδίκω, αρκεί να παρατηρείσετε με ψυχρή ευισορροπημένη δικαιοσύνη ανάλυσις και καταμέτρησις των πράξεων τους.  μέγας είναι ο απλός άνθρωπος που αποφεύγει να σκοτώσει και μυίγα αν δεν πρόκειται να την φάγει ή δεν πρόκεται να το φάγει αυτή. Δηλαδή ο υγειής δολοφόνος ενώ ο αρρωστημενος σκοτώνει δι’ αυθαίρετους λόγους ή και διά αυθαίρετους λόγους, ενώ άλλοι φόνοι γίνονται δι’ ουδέτερους λόγους όπως το πάτημα τινός λειπούρου/μύρμηγκα ή ανάμεικτους λόγους, διότι ο Νόμος της Τετραπιθανότητος ουκ σφάλλει ποτέ.
.
Εν κατακλείδι αναφέρω πως το σήμα με τα δύο δάκτυλα όπου χρησιμοποιούσε ο Γλαύκος Κληρίδης εκτός από το αρχικό της λέξεως νίκη (ν) και της εν λόγω λέξεως εξαγγλισμένης ήτοι vikctory (v) = νικτορύ = νύκκυ nicky = vicky = vick+tory = victory είναι και το σήμα επί της ποδιάς των Τεκτόνων ήτοι το αντεστραμμένον ελ = λ = Λ = V συμβολίζοντας την έννοια «ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΩ Η ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ = Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, με τις αρχές της δημοκρατίας, αμύνεσθαι περί πάτρης, ευγενής άμιλλα, Ολυμπιακοί Αγώνες, επιστήμη Φιλοκαλίας, εξού και η απαίτηση των Εβραίων να μην αναγνώθουν τον Όκρον του Ιπποκράτη επειδή κανένας ιατρός λένε δεν δουλεύει αφιλοκερδώς, όπως προτάσσει και ο Ιάσων Χριστός και οι Ιουδαίοι δεν θέλουν ούτε καν ως μνήμη του αγαθού και της οφειλόμενης αγαθοϊατρικής να υπάρχει ο Όρκος του Ιπποκράτου επειδή αντιτίθεται εις τα μασσωνικάς αντίχριστας αντιαρχάς των!!!! Βεβαίως οι πλείστοι εκ των πολιτικών μαριονέττων των Ιουδαίων δεν γνωρίζουν εις βάθος αυτά τα πράγματα, τους διατάσσουν να κάνουν διάφορες πράξεις έχοντας συχνάκις στο μυαλό τους κάτι αυθαίρετα καλό αλλά λόγω ανοησίας δεν καταλάβουν πως κάτι βρωμάει!!!! Εάν οι Τέκτονες μη Εβραίοι γνώριζαν όλον το σχέδιον της Μασσωνίας πολλοί θα την καταπολεμούσαν ευθαρσώς!!!! Η ιδιαίτερη μορφή του σήματος του ΔΗΣΥ με το αγγελάκι και το σφυροδρέπανο του ΑΚΕΛ συγκεκριμμένα μασσωνικά σύμβολα συγκεκριμμένων διχονοιακών σκοπιμοτήτων, το γνωρίζατε;
.
Ο Γλαύκος Κληρίδης δεν γεννήθηκε πάμπτωχος και δεν απόθανε πάμπτωχος. Έζησε πλουσιοπάροχα με γιωτ, πούρα ταξείδια κ.α. μαζί και η θυγατέρα του. Διατί οποιοσδήποτε άλλος πολίτης θεωρείται πλούσιος από τον Φόρον Εισοδήματος και τους πέριξ του ότι είναι πλούσιος αν κατέχει έναν ή δύο γιωτς ενώ ο Κληρίδης όχι; Και δεν είναι κακόν να θεωρείσαι και να είσαι πλούσιος. Ο Κληρίδης έζησε πλουσιοπάροχα και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται πολλάκις να κάνει ο ίδιος τις πληρωμές του, πάντοτε είχε άλλους που κανόνιζαν τύποις οικονόμοι του. Πάντοτε είχε και ψωμί και χλιδές, αλλά ο κόσμος μαγευμένος βλέπει και έβλεπε άλλα. 
.
Η Μασσωνία κάνει τους Μασσώνους πολιτικούς μαριονέττες. Εσείς τι νομίζετε πως ήταν επιτυχία του Κληρίδη η ένταξη της Κύπρου εις την Ευρωπαϊκή Ένωση ή εντολή της Ε.Ε. να συμπαίξει μαζί της το θέατρον πως αυτός επέτυχε την ένταξη με το σπαθί του, ώστε να νοιώθουν οι Ελληνοκύπριοι πως ιδίοις μαζί με τον ηγέτης τους επέτυχαν νίκην μεγίστην; Αρκεί να ιδείτε την μεθόδευση από την Ε.Ε. και εντεύθεν, την προαναγγελλόμενη Ψευτοένωση της Ευρώπης από τα λόγια των Πρωτοκόλλων της Σιών και τους σκοπούς της όπως και το βιβλίο του Ισίδωρου Πόσδαγλη (Ιαννουάριος 1952 μ.Χ.) όπου οδήγησαν τους δυτικοευρωπαϊκούς λαούς στην εξαθλίωση της αρετής, του Χριστιανισμού, της σκέψης, της κρίσης, της αρετής, της φιλοαγαθότητος κ.α.. Αρκεί κάποιος να καταλάβει πως από την Ε.Ε. οδηγηθήκαμε μονομιάς στο Σχέδιον Ανάν και την Αισχρότατη Τρόϊκα ινά καταλάβει πως οι μεγάλοι μας ηγήτες στις πλείστες των περιστάσεων είναι ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΣΣΩΝΙΑΣ!!!!  Στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών λέγει κατά γράμμα: «θα οδηγούμε τα έθνη από πλάνην εις πλάνην…» μέχρι να βγει η ψυχή τους!!!! ΕΓΕΡΘΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΥΜΩΝ (ΣΑΣ) ΟΣΟΙ ΕΙΣΙΝ (ΕΙΝΑΙ) ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
.
Όταν μία Μεγάλη Πολιτική Μαριονέττα ή ένας Μεγάλος Πολιτικός Καραγκιόζης επιτύχει κάτι ψάχνε την Σκοπιμότητα και το Συμφέρον του Καραγκιοζοπαίκτη, ενώ και ο Καραγκιοζοπαίκτης είναι Καραγκιόζης άλλου Καραγκιοζοπαίκτη κ.ο.κ. έως τον Διάβολον Εωσφόρον ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΗΘΜΕΝΟΝ ΔΡΑΚΟΝ ΕΝ ΑΔΕΙ και μία ημέρα θα ΠΑΣΙΦΑΝΕΙ!!!!
.
Κάποιες φορές πρέπει να κάνεις το κέφι του δυνατού, συμφωνώ, αλλά μόνον εάν αυτόν δεν οδηγεί εις την σταδιακή γενοκτονία και εξαφάνιση όπως η εισαγωγή ξένων επί σκοπώ που ευνόησε το ΑΚΕΛ, η αποστρατικοποίηση όπου ευνοεί ο ΔΗΣΥ, η ριψασπία, η έντεχνη άλωση από Στρατηγικούς Ολετήρες/Επενδυτές τύποις Δούρειου Ίππου και οι σφαγές. 400 σκλαβιάς οι Τούρκοι μας βασάνιζαν αλλά υπήρχαμε, ακόμη και μετά την ίδρυση του ελλαδικού κράτους ο Μικρασσιάτικος Ελληνισμός υπήρχε, δεν τον εξαφάνισαν οι Τούρκοι. Η αρχή έγινε με την σφαγή των Αρμενίων και Ποντίων όταν εδόθηκε το πικρό έναυσμα στους Τούρκους από την ρωσσική μασσωνία, όταν η Ρωσσία εισήλθε εις το έδαφος της Τουρκίας για να την καθυποτάξει, ξεσήκωσε σκόπιμα Αρμενίους και Ποντίους εναντίον της Τουρκίας και υποχώρησε σκόπιμα ως μασσωνοκομμουνιστική όπου ήταν, αφήνοντας τους λαούς αυτούς «εις τα κρύα του λουτρού της σφαγής». Ενώ εις το ΑΠΠ οι Γερμανοί πρωτοδοκίμασαν χημικά όπλα διά χειρός Τούρκων εις τους Πόντιους. Ενώ εν έτει 1922 μ.Χ. οι Τούρκοι έσφαξαν τους Έλληνες επειδή εκστράτευσαν εναντίον τους από την Ελλάδα, πάλαι έργον της Μασσωνίας, ώστε να πάψουν οι Τούρκοι έχουν φυσιολογικά αγαθά ή ουδέτερα αισθήματα προς τους Έλληνες. Εάν η συμβουλή του εχθρού μου εν αγνοία του ή μη είναι όντως υπέρ μου και όχι παγίδα θα την ακολουθήσω, ενώ θα αρνόμουν την συμβουλή του συμμάχου μου αν με βλάπτει εις βάθος χρόνου ή κατά περίσταση όπως προαναφέρω και είτε είναι εν γνώσει είτε εν αγνοία του. 
.
Οι ανόητοι υποστηρίζουν τους απατεώνες επειδή δεν καταλάβουν τα λόγια των ειλικρινών σοφών. Ο απατεώνας γοητεύει με λόγια τον ανόητον, ενώ ο σοφός συγκλονίζει με λόγια όποιον πλέον έπαψε να είναι ανόητος αλλά ευμυημένος εις την αλήθεια.
.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου