Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΣΑΝΤ !!!!!!!

 


ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΣΑΝΤ !!!!!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

Το Ισραήλ αναδεικνύει τους Κούρδους ως τον δεύτερο στρατηγικό σύμμαχο-εταίρο της αγγλοσαξονικής γεωπολιτικής στην Μέση Ανατολή. Η ΣΧΈΣΗ ΕΊΝΑΙ ΠΑΛΙΆ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 1960. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ .
σσσσσσσσσσσσσ

Πιθανόν οι ΗΠΑ να έχουν αποφασίσει και ενθαρρύνει τη συγκρότηση μιας νέας αυτόνομης κουρδικής κρατικής οντότητας στην Βορειο-Βορειοδυτική Συρία, η οποία στη συνέχεια θα παρεμβληθεί μεταξύ της Τουρκίας και της υπόλοιπης Συρίας. Η ειδοποιός διαφορά αυτής της νέας γέννησης έγκειται στο ότι θα έχει πρόσβαση στην θάλασσα, δίνοντας για πρώτη φορά έξοδο των Κούρδων προς την Μεσόγειο μέσω της Λαττάκειας.

Συμφωνία ανταρτών-Κούρδων
Οι αντάρτες του Κουρδικού Εθνικού Συμβουλίου υπέγραψαν έπειτα από μήνες διαπραγματεύσεων!!!!!!!! μια συμφωνία που ενισχύει την εκπροσώπησή τους στους κόλπους του αντιπολιτευόμενου Συριακού Εθνικού Συνασπισμού, ανακοίνωσαν σήμερα και οι δύο πλευρές.

Η συμφωνία, η οποία υπεγράφη το Σάββατο, επιτρέπει σε έναν μεγαλύτερο αριθμό εκπροσώπων της κουρδικής μειονότητας να ενταχθεί στον κύριο συνασπισμό της συριακής αντιπολίτευσης !!!!!!!!!!!, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Λουάι Σάφι, εκπρόσωπος του Συριακού Εθνικού Συνασπισμού, έπειτα από σύνοδο της συριακής αντιπολίτευσης στην Κωνσταντινούπολη!!!!!!!!!!!!!.

«Πιστεύουμε ότι αυτό είναι σημαντικό επειδή θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη (ανάμεσα στις δύο πλευρές). Θέλουμε μια Συρία στην οποία η ισότητα και τα πολιτικά δικαιώματα θα γίνονται σεβαστά για όλους», πρόσθεσε.

Ο αξιωματούχος του Κουρδικού Εθνικού Συμβουλίου, Μπάχζαντ Ιμπραχίμ, επιβεβαίωσε την σύναψη της συμφωνίας, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί ο αριθμός των Κούρδων εκπροσώπων που θα μετέχουν στον Συριακό Εθνικό Συνασπισμό.
πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου