Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

AΠΟΚΛEIΣΤIΚΟ - Τί συμβαίνει Πάνο Καμμένε;

Ισχυρές σεισμικές δονήσεις νιώθουν στις τάξεις των ΑΝΕΛ, όπως προκύπτει από την ανάρτηση του άρθρου του Δρ. Κυριάκου Τόμπρα στην ιστοσελίδα της Ολυμπίας με θέμα "Επάγγελμα Αντιμνημόνιο" (1) όπου ο ίδιος αναφέρει ενδεικτικά:....

".. Και το αντιμνημονιακό τόξο συνεχίζει να ζει το μύθο του, εισπράττοντας την κρατική επιχορήγηση από τα δάνεια της ΤΡΟΪΚΑ και του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Κάπως έτσι το ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ έγινε επάγγελμα και μάλιστα κλειστό. Που με τη συναίνεση της ΤΡΟΪΚΑ δεν ανοίγει, αφού κυβέρνηση και αντιπολίτευση έχουν επενδύσει στη μακροημέρευση του Μνημονίου, για να έχουν λόγο πολιτικής ύπαρξης και νομιμοποίηση για την είσπραξη της κρατικής επιχορήγησης από τον προϋπολογισμό..."
Σε γνωστό "τοίχο" του Facebook, της πολιτεύτριας των ΑΝΕΛ στο Ν. Μαγνησίας κας Μαρίας Πολύζου (2) η οποία είχε παραιτηθεί ήδη με αιχμηρό κείμενο παραίτησης από τις 25-10-12 (3), η παραπάνω ανάρτηση κάτω από τον τίτλο "Συμπολιτευόμενη Αντιπολίτευση" προκάλεσε το σχολιασμό από στελέχη των ΑΝΕΛ αλλά και από τον ίδιο τον Δρ. Κυριάκο Τόμπρα, ο οποίος για πρώτη φορά τοποθετήθηκε δημόσια για το συγκεκριμένο "περιστατικό".
Ιδιαίτερο δε είναι στην ίδια ανάρτηση και το σχόλιο του Δημήτρη Μεζάλα, του γνωστού μπλόκερ www.sthnpyra.com, ο οποίος χαρακτηριστικά αναφέρει:
"Κύριε Τόμπρα εδώ που φτάσαμε μόνο αλήθειες πρέπει να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους.... Το στήσιμο που σου κάνανε είναι πέρα για πέρα αληθές το είδαμε όλοι.... Πιστεύεις πως έχει γνώση ο Καμμένος πως ήταν στημένο ή αγνοεί; Διότι δυο περιπτώσεις υπάρχουν, στην μεν πρώτη (αν γνωρίζει δηλαδή) πετάει έξω από το κίνημα ένα βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος άδικα άρα είναι κακός διαχειριστής καταστάσεων.... ή στην δεύτερη το κάνει επί τούτου διότι τελείωσαν την αποστολή τους οι ΑΝΕΛ και πρέπει τώρα να διαλυθούν."
Ο ίδιος ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας (στην ίδια ανάρτηση) αναφέρει σχετικά δημοσιεύματα που δίνουν διαφορετική διάσταση από εκείνη που επιτρέπει η Ηγεσία των ΑΝΕΛ να εννοηθεί (4) και (5) και απαντάει με καυστικό ύφος στην πολιτεύτρια Ν. Τρικάλων κα Φωτεινή Αθανασοπούλου:
"ΚΥΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ, ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΧΘΗΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΥΤΗ "ΚΥΡΙΑ". ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΣΦΑΛΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ, ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ. ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΟΣΜΙΟΤΑΤΗ. ΑΛΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ TO BLOG TOY KINHMATOΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ WEB STREAMING........ http://www.anexartitos.net/show_news.php?id=1451"
Τί συμβαίνει λοιπόν Πάνε Καμμένε; Γιατί οδήγησες στην παραίτηση "βασικό στέλεχος" κατά τον κο Δ. Μεζάλα και δεν το προστατεύεις από τις "κακοτοπιές" που φαίνεται ότι έχεις μαζέψει στο κόμμα σου; Είσαι "κακός διαχειριστής καταστάσεων" ή "αποστολή εξετελέσθη" και "διαλύεις το μαγαζί";
Αληθεύει ότι ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, χωρίς καμία αμοιβή και χωρίς να σου ζητήσει ποτέ τίποτα, αφιερώθηκε στους ΑΝΕΛ; 
Τέτοια ΣΤΕΛΕΧΗ οδηγείς στην αποχώρηση;
Να σημειωθεί ότι ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας ήταν από τα νευραλγικά και υπερενεργά στελέχη του Κινήματος των ΑΝΕΛ, πριν ακόμη και από την επίσημη ίδρυση του, πολύ κοντά στον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο και συγγραφέας του οικονομικού προγράμματος που κατέβασαν ως πρόταση οι ΑΝΕΛ στις εκλογές του 2012 και πήραν 10,5%.
Σχετικά Links:
(1) "Επάγγελμα Αντιμνημόνιο" (http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ft.co%2FPmJG1dKPMq&h=zAQE2pq5v&s=1)
(2) https://www.facebook.com/maria.polyzou/posts/10201213950940023?
(3) Παραιτήθηκε στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (http://www.enikos.gr/politics/91829,Paraith8hke_stelexos_twn_Anexarthtwn_Ell.html)
(4) ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΝΟΣ "ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ "ΣΤΗΣΙΜΟ" ΣΤΟΝ ΚΥΡ.ΤΟΜΠΡΑ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ; ΡΕΠΟΡΤΑΖ (http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=15466%3A----qq--qq-----------&catid=4%3A2012-02-11-12-49-59&Itemid=2)
(5) Πρεβεζάνου VS Τόμπρας. Ερωτήματα που προκύπτουν.
(http://www.anexartitos.net/show_news.php?id=1451)
Φωτο1: Ο σχολιασμός του κ. Δημήτρη Μεζάλα για το περιστατικό. 

Φώτο2: Ο σχολιασμός - απάντηση του Δρ. Κυριάκου Τόμπρα στην κα Αθανασοπούλου.






πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου