Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Mήπως τελικά μας κοροιδεύουν κατάμουτρα οι πολιτικοί μας-βίντεο

 
Δεν κλείνουν μόνο την ΕΡΤ! * 200 Δημοτικά και νηπιαγωγεία καταργούνται, συγχωνεύονται και υποβιβάζονται σε όλη.....
την Ελλάδα. * Κλείνουν 13 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα! * Με μεταξικό νόμο κλείνουν θέατρα! * Κλείνουν και το κρατικό ωδείο Θεσσαλονίκης! * Κλείνουν σχολές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ! * Λουκέτο σε 800 δημοτικές επιχειρήσεις! * Μέσα στο 2013 60.000 επιχειρήσεις θα κλείσουν! * Κλείνουν Δ.Ο.Υ.! * Καταργούν το Υπουργείο Πολιτισμού! * Κλείνουν τα ΕΑΣ και την ΕΛΒΟ και πετσοκόβουν την ΕΑΒ! * Άλλοι 20 δημόσιοι οργανισμοί κλείνουν μετά την ΕΡΤ.....


Την ώρα που το εισόδημα των Ελλήνων «σουβλίζεται» και οι οικονομικές φυλακές ακόμη και για μικροοφειλέτες του Δημοσίου είναι στα σκαριά, το κοινοβούλιο δίνει «άφεση αμαρτιών» στα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί σε συνδυασμούς, επικεφαλής συνδυασμών και υποψήφιους στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του 2010 για παραβάσεις του νόμου περί εκλογικών δαπανών.
Πρόκειται για τροπολογία που είχε κατατεθεί στις 5/4/2013 από τους βουλευτές Στ. Ξουλίδου και Ι. Δημαρά (ΑΝ.ΕΛ.), Σ. Αναστασιάδη και Μ. Ταμήλο (Ν.Δ.), Π. Ρήγα (ΠΑΣΟΚ), Δ. Αναγνωστάκη (ΔΗΜΑΡ) και Σοφία Σακοράφα (ΣΥΡΙΖΑ) και  ψηφίστηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η τροπολογία, που έχει αναδρομική ισχύ, καθώς έχει εφαρμογή για τις τοπικές εκλογές του 2010, αφορά δεκάδες ή και εκατοντάδες περιπτώσεις ανά την επικράτεια, καθώς δεν πρόκειται μόνο για απλές παραβάσεις περί αφισοκόλλησης ούτε περί μη έγκαιρης υποβολής των οικονομικών στοιχείων των εκλογικών συνδυασμών, αλλά και για υπέρβαση των ορίων χρηματοδότησης ή των εκλογικών δαπανών.
Με την τροπολογία εκτός του ότι μειώνονται τα πρόστιμα που προβλέπονται για παραβάσεις διατάξεων του σχετικού νόμου (όπως αεροπανό, γιγαντοαφίσες,  μη εμπρόθεσμη υποβολή, ελλιπή ή αντικανονική σύνταξη των βιβλίων εσόδων-εξόδων )αφαιρείται η πρόβλεψη του νόμου για ποινή φυλάκισης ενός έτους στον χρηματοδότη που υπερέβη το όριο χρηματοδότησης σε συνδυασμούς ή υποψηφίους.
Οι δικαιολογίες…. 
Βασικό επιχείρημα των βουλευτών που κατέθεσαν τη σχετική τροπολογία είναι ότι λόγω της παρούσας οικονομικής συγκυρίας, πρέπει να μειωθούν τα πρόστιμα και ότι οι υποψήφιοι δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν (;) εγκαίρως –υπήρχε «έλλειμμα ενημέρωσης», όπως λένε– καθώς οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές έγιναν αμέσως μετά τη δημοσίευση του νόμου.
Μεγάλος  ο προβληματισμός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η τροπολογία όχι μόνο δεν προβλημάτισε το Σώμα, αντιθέτως χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά για την ψήφιση της!

Μπα δεν κάνει να λέγονται τέτοιες ειδήσεις.
Εδώ έχουμε ξέφωτα δεσμεύσεις και ΜΜΕ να μας κουνούν από τα παράθυρα το δάχτυλο νουθετώντας πόσο πρέπει να σκύβουμε ακόμα.
Να ασχοληθούμε με τις 4,000+ αυτοκτονίες; Με το 1,500,000+ ανέργους; Με την εξαθλίωση των αστέγων; Με τη σίτιση από τους κάδους; Με την αύξηση της χρήσης ναρκωτικών; Για
να μιλήσουμε μόνο για ανθρώπους και όχι ΑΕΠ ύφεση και άλλα νούμερα…αλλά δεν ανησυχώ το 2014 θα βγω στις αγορές …κάτι δις και  νέα μέτρα χρειάζονται για το επόμενο κενό και έρχεται η ανάπαυση μόνο που πολλούς θα τους προλάβει η αιώνια ανάπαυση…
ΥΓ
Κάτω από 5% η ανεργία;
Πάνω από 5% η αύξηση του ΑΕΠ;
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ;ΠΟΣΟ ΑΤΥΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ..... 


Μάλλον δεν θα είχαν τόσους σωτήρες  όπως οι τυχεροί Ελληνες…..







.
 Συνέχισε τον ύπνο σου... εάν δεν αλλάξεις εσύ ο ίδιος μην περιμένεις να αλλάξει ο κόσμος... αλλιώς ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ...




Συντάχθηκε απο τόν/τήν ΚΟΜΠΡΑ
Φώτο  Xrhstos Frik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου