Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

E! EΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ,ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ.....ΒΙΝΤΕΟ

 
Γ.ΤΡΑΓΚΑΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ -
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
Δειτε το βιντεο και ΞΥΠΝΗΣΤΕ .....





.
ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.....ΕΙΠΕ Ο Γ.ΤΡΑΓΚΑΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ


ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ.." ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ....Μ'ΕΚΑΨΕΣ ΑΝ ΠΕΣΕΙΣ"

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Ελλάδα, είναι πρόωρες εκλογές, ήταν το μήνυμα της Γερμανίδας Καγκελαρίου Angela Merkel προς τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.  Ανάλογη είναι η στάση που τηρούν και οι Βρυξέλλες.
Με δεδομένη την αντίθεση των Ευρωπαίων στη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, οι οποίες θα βυθίσουν εκ νέου στην αβεβαιότητα την Ελλάδα, μόλις ένα χρόνο μετά τη διεξαγωγή των διπλών εκλογικών αναμετρήσεων, φαίνεται πως ο πρωθυπουργός θα προτιμήσει μια συμβιβαστική λύση για την εκτόνωση της κατάστασης.
Τα περιθώρια έχουν στενέψει ασφυκτικά για την τρικομματική κυβέρνηση, καθώς οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ βρίσκονται στα κάγκελα και πιέζουν Βενιζέλο, Κουβέλη να αποσύρουν τη στήριξή τους.
Ο πρωθυπουργός κατανοεί ότι ναι μεν θα βγει ενισχυμένος από μια τέτοια εξέλιξη, ωστόσο την επομένη των εκλογών ελλοχεύει ο κίνδυνος ακυβερνησίας, καθώς δεν θα είναι σε θέση να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά σε Βερολίνο και Βρυξέλλες γι αυτό απεύχονται μια τέτοια εξέλιξη και πιέζουν τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, να αναλάβει άμεσα δράση για την εκτόνωση της κατάστασης.
Πάντως οι αρχικές διαρροές από το Μαξίμου ανέφεραν ότι η Κομισιόν ενημερώθηκε για την πρόθεση της κυβέρνησης να βάλει «λουκέτο» στην ΕΡΤ.  Ωστόσο οι Ευρωπαίοι δεν υπολόγισαν αρχικά τη μεγάλη κοινωνική και πολιτική αντίδραση και ζητούν τώρα από την κυβέρνηση να «μαζέψει» την απόφασή της, μπροστά στον κίνδυνο πολιτικής αστάθειας.

Με φόντο την εκλογική αναμέτρηση του Σεπτεμβρίου στη Γερμανία, η Καγκελάριος Merkel θέλει πάση θυσία να αποφεύγει μια νέα εστία προβλημάτων στην Ελλάδα, την ώρα μάλιστα που το τελευταίο διάστημα το κλίμα για τη χώρα είχε βελτιωθεί σημαντικά.
Η θέση του Αντώνη Σαμαρά είναι λεπτή, καθώς πρέπει τη Δευτέρα στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών να προτείνει μια συμβιβαστική λύση, χωρίς ωστόσο να φανεί ότι υποχώρησε.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται στο άνοιγμα της ΕΡΤ με προσωρινό πρόγραμμα και μικρό αριθμό προσωπικού, ώστε να κοπάσουν οι αντιδράσεις για το «μαύρο» που έχει πέσει στη δημόσια τηλεόραση.
bankingnews.gr


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου