Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Η ΚΟΛΟΜΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

 Η ΚΟΛΟΜΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ

Το Δημαρχείον της Αγίας Νάπας χρωστάει 30 εκατομμύρια ευρωπουλλάκια, για να τα εισπράξει σκέφθηκε εκείνον που έπρεπε ν' αναθεματίζει. Να πειράξει τις παραλίες αλλοιώνοντας την φυσική τους μορφή με τους γραφικους αμμόλοφους στον Μακρόνησον και την Πανταχού/παρά το Λιμανάκι 800 και πλέον ετών ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΝΑΙΣΧΟΣ!



Εκείνον όπου είναι ιερόν και έπρεπε να σέβονται ως όσιον το καταστρέφουν με την γελοία ψευδοδικαιολογία ότι θα τοποθετήσουν περισσότερες ξαπλώστρες για να εισπράξουν χρήματα να αποχρεώσουν. Πρώτον οι χώροι στις παραλίες αρκούν για τους επιθυμούντες ξαπλώστρες, δεύτερον δεν επιθυμούν όλοι ξαπλώστρες και είναι πραξικοπηματικό να τους επιβάλουμε έναν "δασος" από κρεβατάκια, τρίτον δεν θα φέρει περισσότερον τουρισμόν αλλά θα διωχθεί με τις απαίσιες και εμετικές αυτές γλοιώδεις ενέργειες. Τέταρτον παραλία για εμένα και τους περισσότερους άλλους είναι απόλαυση, ιερός τόπος ωραιότητας, αν θέλετε υγειής ευγενής παγανισμός και όχι φρέσκο κρέας για τις μασέλλες και τίποτε άλλον. Προσωπικά δεν υπάρχει μικροπεριοχή σε κάθε παραλία που να μην διασκέδασα μάγκικα, τις παραλίες τις σκοτώσουν εκείνοι που τις βλέπουν ωσάν δρόμους τους μεταξιού της καρτερικής παραφύλαξης/παγίδας όπως στο κυνήγι και για μαγαζιά. Αυτοί θα έπρεπε να μην εχουν κανένα λόγον αντί να καθορίζουν την μορφή της λαίλαπας και της χαλεπότητος όπου λογαριάζεται να ερθει. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟΝ ΤΟΥ.

Ό,τι και να γίνει το δημαρχείον δεν θα ξεχρεώσει αλλά θα καταχρεωθεί κι' άλλον και εκείνον όπου χρειάζεται είναι ένας τροϊκανός έλεγχος για να φανούν οι ιθύνοντες της σπατάλης χρημάτων που δεν τους άνηκαν για δεκαετίες. Καλύτερα Κοινωτικό Συμβούλιο και άθικτες παραλίες, μικρά/καθόλου χρέη και ξιππασιές, άλλωστε τα έργα που έχουμε να επιδείξουμε είναι άθλιοι δρόμοι, άνοστοι και άσχημοι.

Προβλέπω πως θα ιδιοτικοποιηθούν οι παραλίες και στο μέλλον και τα δημαρχεία αρχής γενομένης της Αγίας Νάπας, την άποψη αυτή εκφράζω εδώ και δύο έτη. Θα σεριφοποιηθεί η κατάσταση και θα διορίζει συμβούλους από μόνος του. Αυτόν θα γίνει διότι το υφιστάμενο τροϊκανό κράτος θα καταρρεύσει και οι διάφορες περιοχές θα αυτονομηθούν. Σιωνιστικό σχέδιον κατακοπής των ελληνικών συνόλων και δημιουργίας κράτη πόλεις.

Προβλέπω επίσης πως με αυτήν την αρρωστημένη μανία βαρβαροκουτοπονηριάς που βασιλεύει εν Αγία Νάπα θα αποσυρθεί ο τουρισμός διότι επειδή οι πλείστοι είναι μέσα στην αηδία και έχουν συνυφασιστεί μαζί της την θεωρούν ομαλή και ισορροπημένη υγειή κατάσταση. ΥΣΤΕΡΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΝ ΠΥΡΑ/Η ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Γιατί το δημαρχείον δεν κηρύσσει παγκοινωτική συγκέντωση και δημοψήφισμα Αγιαναπιτών, Κοκκινοχωρίτων, Κυπραίων και Τουριστών (τέσσερα διαφορετικά) για να ιδεί τις χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια ΜΟΥΤΖΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ;;;;; ΧΕΧΕΧΕ ΜΠΑΓΑΣΕΣ!!!! ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!!!!

Πρώτα, ήδη οδεύουμε, προς την Ναπολιτοποίηση και ύστερα προς την Κολοβιοποίηση και για όσους αυτές οι λέξεις είναι αστροναυτικές ζουν σε ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΝ ΑΠΑΡΑΛΛΗΛΟΝ ΣΥΜΠΑΝ ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ! Ε καπίτο κρίγκο εξυπνάκια.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ προς τους πολιτικούς και σοφούς άρχοντες ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΖΕΤΕ ΑΛΛΟΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΤΡΑΒΟΥΝ ΜΑΚΡΟΜΑΝΙΚΑ ΣΥΜΙΝΤΗΡΙΑ/ΠΕΡΙΤΟΙΧΗΣΜΑΤΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ.

Ποίος πολίτης/υπήκοος της Αγίας Νάπας κατηγορεί την Ελλάδα ή την Κύπρον για διαφθορά όταν κοιτάξει τα μούτρα του στα μούτρα του Δημαρχείου με 30 εκατομμύρια χρέση για τον ισχυρότερον εν Κύπρω εισπρακτή φόρων και τελών;



Ένας δημοτικός σύμβουλος είπε πως αποφάσισαν να μην παραπέμπουν σε δικαστήρια όσους κτίζουν παράνομα σε παραλίες αλλά είναι φυσικά και όχι νομικά πρόσωπα!!!! Κύριε Έλεησον!!!! Δηλαδή αν δεν έχω εταιρεία δικαιούμαι να κτίσω όπου μου καπνίσει στην παραλία; Ε τότε που δεν θα κτίσουν;;;; Άλλον η ανοχή μικρής παρανομίας και άλλον επιτρέπω την ιδιοτικοποίση της με την μέθοδον της αυθαίρετης εξιδιοτικοποιησης όπως στα βουνά (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ) σε κάποιες περιοχές της Ελλάδος. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΤΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΕΔΡΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΥΣ/ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ.

Και μία εισήγηση στο μοτίβο της αντισκέψης τους, ε να χαλάσετε το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΝ, είναι άσχημον, είναι παλαιόν, δεν επιφέρει πολλά κέρδη, φωνάξετε του Χριστοφιαναστασιάδη να σας συσστήσουν Κινέζους ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΥΑΛΛΕΝΟΝ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗκαι όταν θα έρχονται να τους καλοσωρίσετε με τα εξής: "Η ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ" ή "Η ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ" διότι είναι και άλλα καραγκιοζιλίκκια!!!!

Το μοναστήρι είναι κτίσμα και ιερόν, το διαμάντι ως τόπος που λέγεται Αγία Νάπα δεν είναι ιερόν;;;; Και μην μου ειπείτε πως πταίω επειδή θέλω να σωθούν οι παραλίες και έβγαλα τα άπλυτα και τα χρέη της ασυδωσίας σας στην φόραν!!!! Α ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΕΙΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΡΙΖΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΑΜΠΑ, ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ, ΑΛΣΟΣ ΠΑΝΤΑΧΟΥΣ/ΛΙΜΑΝΙΑΚΙ μαζί με τις ξυλωσιές των παραλιών ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

Διά χάριν της Ιστορίας της Αγίας Νάπας δημοσιεύτηκε και άρθρον εν διαδικτύω με χιλιάδες αναγνώστες.







ΠΗΓΗ ΚΟΜΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου