Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. "ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ"

samaras-skai
Εν μέσω των κομματόσκυλων της ΟΝΝΕΔ, ο σύγχρονος Τσολάκογλου της νεώτερης Ελλάδος που πουλάει τζάμπα μαγκιές και αντριλίκι στα γερόντια και στους ξεζουμισμένους συνταξιούχους της γεροντοκρατίας, έβγαλε με κρύα καρδιά τον συμβιβασμό για να μην πάει σε εκλογές(όπως επανειλημμένα από εδώ το λέμε).
Με λίγα λόγια είπε στο κοινό της ξεφτυσμένης "γαλάζιας γενιάς" των υποψήφιων βολεψάκηδων ακόμα και στην ΕΡΤ που ονειρεύεται ότι "προχωρά σε συζητήσεις για μέση και μεταβατική κατάσταση στην ΕΡΤ ακόμα και με απευθείας μετάδοση προγράμματος".
Η ΕΡΤ ανοίγει πλάι για όσους δεν το κατάλαβαν με το Σαμαρά σε άτακτη φυγή και κακήν κακώς παράδοση όχι στους Κουβελο-Βενιζέλους με τα μονοψήφια αλλά στην κοινωνία από την οποία δεν περίμενε τέτοιας μορφής αντίσταση στις χουντικές αποφάσεις να βάλει λουκέτο στην οντως αμαρτωλή ΕΡΤ. Αλλά η ΕΡΤ όσο και αμαρτωλή και διαφθαρμένη να είναι(τα γράφουμε και τα λέμε χρόνια τώρα κι έχει μαλλιάσει το στόμα μας) δεν παύει κρατικό κανάλι, πανελλαδικής παρέμβασης που εκφράζει την ελευθερία ιδεών όσο κι αν σε μερικούς αυτό ακούγεται ακραίο.
samaras-onned
Εαν αφήναμε το Σαμαρά, με την ίδια λογική αύριο θα κατέβαζε με άλλα προσχήματα, διακόπτες και στο διαδίκτυο. Ο τύπος εαν μπορούσε μαζί με τη Μέρκελ θα καταργούσε και το Κοινοβούλιο. Για τέτοιο φασίστα μιλάμε. Πουλάει τους πάντες για το πρωθυπουργιλίκι. Εδώ κατάφερε και πούλησε το Μητσοτάκη, δεν θα πουλήσει την Ελλάδα;
Μιλάμε για πρωτοφανή γκέλα και φιάσκο. Και αυτή η γκέλα έχει ονοματεπώνυμο; Κεδίκογλου και συμβουλάτορες από το εξωτερικό. Ήττα. Το φυσάνε και δεν κρυώνει στη ΝΔ. Καλά να πάθουνε. Ας πάνε τώρα στην τρόικα να δώσουν τα κόλυβα.


πηγή

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου