Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ;

ΦΩΤΟ www.tovima.gr 
      Χθές  το βράδυ περίμεναν όλοι να βγούν οι αρχηγοί των τρίων κομμάτων της  κυβέρνησης και να μας αναγγείλουν αν θα πάμε σε εκλογές ή  όχι. 
   
Αντί αυτού βγήκαν οι δυό  βοηθοί  και  μας είπαν ότι  η  ενδοκυβερνητική συζήτηση δεν τελείωσε.
 Οι τελικές αποφάσεις  θα βγούν  την Τετάρτη . Προφανώς να αποδεχθεί ο Πρωθυπουργός τα  τελεσίγραφα που του έδωσαν οι  Βενιζέλος και Κουβέλης. 


Ας πάμε λίγο πίσω χρονικά τότε που κατήργησε ο  Πρωθυπουργος την ΕΡΤ.  Οταν συνέρευσε ο  λαός της Αθήνας να προστατεύσει την ΕΡΤ  απο τις αδηφάγες ορέξεις του Σαμαρά και της παρέας του. 
  Η συμπεριφορά των δημοσιογράφων  ήταν περίεργη ίσως και ακατανόητη   λες και δεν τους έδιωξε κανείς λες και  δεν τους ειπε κανείς ότι είστε περισευούμενοι και ότι την επαύριο θα μείνετε χωρίς  δουλειά και χωρίς χρήματα στην τσέπη σας . Του λόγου το αληθές  το πρόγραμμα  συνεχίστηκε  να κυλά ήρεμα ωσαν να  επρόκειτο  για εκπομπή  που αναφερόταν στην  EUROVISION.  Οταν έγινε  η  γενική απέργία και πήρε μέρος η  ΑΔΕΔΥ  και  η  ΓΣΕΕ  ω! του θαύματος  παρουσιάστηκαν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ  όλες οι διοικήσεις των σωματείων που είναι  κυρίαρχο το ΠΑΣΟΚ.
 Μέχρι την Τετάρτη  τι έχουν να λύσουν που δεν μπόρεσαν να το λύσουν σήμερα; Είναι προφανές και απο τις συζητήσεις που έκαναν οι βουλευτές του   ΠΑΣΟΚ και αυτά που έλεγε και λέει ο  Βενιζέλος  ότι πρέπει να  επανατοποθετηθούν   και να  επαναπροσδιορίσουν την συμφωνία που έχουν κάνει σύμφωνα με τις αρχές της Δημοκρατίας. 
Δηλαδή τι μας λέει ο ποιητής  μήπως  ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης λένε  στον Σαμαρά  κύριε συνέταιρε δεν μπορεί να έχουμε   ανοίξει ένα μαγαζί  να κερδίζεις εσύ  συνέχεια και να χάνουμε εμείς ; Μήπως  ο Βενιζέλος του είπε ότι μέ έχεις ταράξει στην σφαλιάρα και πρέπει να εισπράξεις και   εσύ μέρικές ευθύνες  της Τρικομματικής κυβέρνησης.
Με λίγα λόγια απ οτι φαίνεται  επειδή το ΠΑΣΟΚ  την δύναμή του την αντλεί από τον δημόσιο τομέα ειπε στον  Σαμαρά ότι δεν θα γίνει καμία απόλυση από τον δημόσιο  Τομεα. Κουτσούρεψε τους τους  μισθούς  αλλά δεν θα απολύσεις κανέναν.  Μηπως το ήξεραν αυτό μεσα στην  ΕΡΤ   κάποιοι και για αύτο ήταν τόσο ήρεμοι τόσο  χαλαροί ; Μήπως του είπε και για τις κατασχέσεις ότι άσε τις κατασχέσεις κατα μέρος  αυτό τον καιρό . Ας περάσουν δυό τρία χρόνια  και  αφού το έχουν χωνέψει οι δανειολήπτες που είναι στο κόκκινο να τους τα πάρουν. 
Αν συμβαίνουν όλα τα παραπάνω ο Ελληνικός λαός δούλεψε για τον Βενιζέλο και μερικώς για τον Κουβέλη.  
 Η απελευθέρωση του Ελληνικού λαού ας περιμένει δεν υπήρχε κανένας να τον οδηγήσει μετά την έλευσή του στην ΕΡΤ  στο δρόμο της ανατροπής. 
Την άλλη φορά ας είναι πιό προσεκτικός  και να μην φωνάζει μόνο για την μαύρη  οθόνη της ΕΡΤ  το βιός του και την ζωή του εχουν βαλθεί να του πάρουν. 
  Οσο για τον Σαμαρά αυτός  θα πρεπει να ρωτήσει την ΜΕΡΚΕΛ  τι πρεπει να κάνει. Εχει λαβωθεί όμως και λαβωμένα άλογα δεν χρειάζονται στις κουρσες.

ΗΛΙΑΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΑΚΗΣ




πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου