Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

"Πόλεμο κηρύσσει" σύσσωμο το Δ.Σ. της Κόνιτσας για την σχεδιαζόμενη κατάργηση του τάγματος.


-Προειδοποιεί με παραίτηση το Δημοτικό Συμβούλιο της Κόνιτσας σε περίπτωση κατάργησης του τάγματος. 
-Ανεπιθύμητοι στην περιοχή όσοι συμφωνήσουν και υπογράψουν παρόμοιες αποφάσεις. 
- Άμεση παράσταση διαμαρτυρίας σε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό, Πρόεδρο της Βουλής,  Κόμματα,  Βουλευτές της Ηπείρου,  Περιφερειάρχη και Γ.Γ. της  αποκεντρωμένης.
 
ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ.....ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δείτε το ψήφισμα του Δ.Σ. έπειτα από την έκτακτη συνεδρίασή του:...

Σήμερα 16/06/2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00, στο Δημαρχείο της Κόνιτσας συνήλθε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κόνιτσας, παρουσία του Μητροπολίτη Κου Ανδρέου, εκπροσώπων των φορέων της περιοχής και πλήθους πολιτών, με θέμα: «Η σχεδιαζόμενη Κατάργηση του 583 Τάγματος Πεζικού».

Μετά από συζήτηση και κατάθεση προτάσεων ομόφωνα αποφασίστηκε:
1. Να διατυπώσουμε με αποφασιστικότητα την ...καθολική αντίθεσή μας στην κατάργηση του ιστορικού 583 Τ.Π., καθώς αυτό θα έχει άμεση και καθοριστική επίπτωση στην ασφάλεια της περιοχής και των πολιτών της, αλλά και θα επηρεάσει αρνητικά την τοπική οικονομία.

2.Να διαμαρτυρηθούμε έντονα για τη συνεχιζόμενη συρρίκνωση και κατάργηση δημοσίων οργανισμών, δομών και υπηρεσιών του Δήμου μας, οδηγώντας την περιοχή στην ερημοποίηση και τη φτωχοποίησής της.

3.Να χαρακτηρίσουμε ανεπιθύμητους στον τόπο μας όσους συμφωνούν και υπογράφουν ανάλογες αποφάσεις.

4.Να κινηθούμε με κάθε θεσμικό, νομικό και αγωνιστικό μέσο προς πάσα κατεύθυνση, ώστε να προστατεύσουμε τα ζωτικά συμφέροντα του τόπου μας και των Δημοτών μας

Να προβούμε:
• Σε άμεση παράσταση διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Βουλής, στα Κόμματα, στους Βουλευτές της Ηπείρου, στον Περιφερειάρχη και στον Γ.Γ. αποκεντρωμένης Διοίκησης.

• Σε υποβολή αιτήματος για άμεση συζήτηση του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα: «Κατάργηση του 583 Τ.Π.»

• Τέλος, σαν έσχατο μέτρο αντίδρασης, παραίτηση ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Κόνιτσας και αποχή από όλες τις επερχόμενες Εκλογές.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΡΓΑΛΑΣ




ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου